0 oy
1,179 göst.
Diğer kategorisinde (552 puan) tarafından
Kızlar gelinimiz doğum yapacak 1 ay dan az var çocuğa elbise felan alicam ama hastaneye gitmicem evine giderken ne götüreyim yiyecek olarak falan evinde tek olmicak ablası olacak yanında yani yemek felan ona sorun olmaz diye düşünüyorum ablası yapar ben ne yapıp götürsem yok pandemi var söyle böyle diyecekler yazmasın herkes zaten kafasına göre takılıyor kimse yasak dinlemiyor 

29 Cevaplar

0 oy
(5,134 puan) tarafından
Meyve yada tatlı olabilir
(552 puan) tarafından
Bence ikiside çok iyi olur
-Reklam-
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Karışık meyve bol vitaminli bide ben senin yerine olum hurma götürürdüm çok güzel süt yapıyor bide çicek 
(552 puan) tarafından
Meyve felan almayı düşünüyorum zaten bide hurma incir dut felan iyi olur süt yapar
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Kuru incir kuru kayısı kuru dut bunlardan bi paket yapıp götürebilirsin bol süt yapar lohusaya en güzel yiyecek hediyesi 
(552 puan) tarafından
Öyle bir paket güzel olur cidden öyle yapayim
0 oy
(228 puan) tarafından
böyde düşünceli  görümce  var mı ya     bizede senin gibi denk geleydi yaaa ..helal olsun kız sana ....tatlı götürebilirsin 
(552 puan) tarafından
Napim canım pek anlaşamıyoruz ama kardeşimin hatrina :)) tatlı götürücem iyi olur
(228 puan) tarafından
vallah canim bizde daha gelin yok kardeşim askerde .ama ben dogum yaptigimda görumceler 1 takim elbise tek getirirler ama  kaynana ve kayinpeder hic birsey almazlar ve takmazlar ama görumcelerim dogum yaptiginda çeyrekler altinlar çeşit çesit takimlar gotururler
(552 puan) tarafından
Doğrudur canım kendi kızlarına öyle olurlar ama bizim gelinin de ailesi pek yanaşmıyor sanırım
0 oy
tarafından
Meyve kuruları al kız süt yapar 
(552 puan) tarafından
Aynen canım öyle yapmayı düşünüyorum iyi olur
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Çorba götürebilirsin canım kemik sulu 
(552 puan) tarafından
Yol uzak olduğu icin çorbayı pek goturebilecegimi sanmıyorum ama meyve tatlı felan götüreyim
0 oy
tarafından
Gitsen niye gitti gitmesen görümce gelmiyor olur cnm sen imkanın varsa sar bitencere sarma dolma yap bı kek yada tatlı al hediyelerini beş dakika da olsa git o piskoloji ile görümcem gelmedi olur 
(552 puan) tarafından
Aynen öyle canım bu sefer bacın gelmedi olur :)) sarma da olur dolabımda var sarıp götüreyim
tarafından
Çok iyi olur cnm ne güzel düşünüyorsun gitsen git gitmezsen kardeşine soler durur gelmedi diye
(552 puan) tarafından
Aynen öyle canım mecbur gidicem zaten sürekli gidecek değilm mesafe uzak
tarafından
Öle cnm Allah'ım kabul etsin ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Lohusa şerbeti yapabilirsin 

Komposto yada süt yapıcı tatlı yap 
(552 puan) tarafından
Hoşaf ve sütlaç yapmayı düşünüyorum canım bide meyve börek sarma felan yeter herhalde
tarafından
Yeter canım yeter hatta sevabına kuru dut al çok güzel süt yapıyor:)
(552 puan) tarafından
Oda aklıma geldi canım bende çok kullandım kuru dut hem yedim hem kaynattim içtim
tarafından
Faydasını gördün dimi ben gördüm
(552 puan) tarafından
Görmez olur muyum gördüm tabi daha yeni bitti kendi kuru dutum çok almıştık

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 472 göst.
0 oy
15 cevap 434 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 534 göst.