0 oy
806 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

2 yaşında hep ayağımda sallardim bu akşam inat ettim yanına yattim çok zorlandım hatta sinirden agladim bile ama basardim çok mutluyum insallah böyle devam eder tam olark 1 saat 15 dakika falan sürdü uyutmak:angel:

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Yarına 45 dakka sürer 

Ertesi gün yarım saat

Derken alışacak cano 
tarafından
Önceden tugrada tlfn hastasıydı çok alışmıştı ama ben sürekli veriyordum baktım huyu falan degsiti bizle hiç muhattap olmamaya başladı çocuk gelişimini etkilediğini anladık vermedim sonra mecbur kalınca 5 dk falan verilir ama
(54,019 puan) tarafından
yok bizim sürekli degil dun beynimi yedi söz veriyorum deyip durdu agladi vermedim duruyo duruyo soz veriyorum diyo hiç durmadan tutturdu iyice bi bes dakika verdim interner kasiyo bozuldu diye aldim geri☺️
tarafından
Ya bizimki daha okadar konuşamıyor ikbal yaa keşke konuşsa hep dua ediyorum konussun derdini anlatsın diye Allahim o günleri de gösterir inşallah ya
(54,019 puan) tarafından
konusur canim her bebek bir olmaz kizlar daha konuskan oluyo simdiden basliyorlar iste dirdira ☺️☺️☺️☺️
tarafından
Kız konuşsun yeter ki hiç susmasın yaa ne kadar şanslısın biliyon mu elosumu op benim için ya keşke yakın olsaydık tugrayla arkadaş olurlardı valla
-Reklam-
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Cok sürmüş :d ama pes etme devam et o kendi alsir❤️
(2,252 puan) tarafından
Oglum şuan 4 yaşında :) ama anlattığım durum 18 aydan sonra basladi yani artık sallamadim kendi uyuudu
tarafından
Nasıl yaptin kuzum
(2,252 puan) tarafından
Bir iki gun zorlandim bende oda ama yapacak bir şey yok yer yatağı yaptm yanina uzandım uyuyana kadar bide emziriyordum o aralar daha kolay oluyordu uyuması
(704 puan) tarafından
Cidden nasıl yaptınız anlatın benmkide 18 aylık cidden artk sallamak istemiyorum
(2,252 puan) tarafından
Bikac gün zorlanirsnz ama bse olmaz sütten keser gibi ya bak sennki dha 18 aylikmis yanina uzan güzelce emzir ama yorulsun onnla oyna vakit gecir kendi uyur kalir
0 oy
(54,019 puan) tarafından
benimde hala oyle uzun suruyo ama biliyo uyuyacagini canim rahat edersin insanin sırti dinleniyo en azindan☺️
tarafından
Ahh kiyamam sana ben dur bakalım ben pes etmezeem alistirirsam nasıl olacak bakalım aslında ayakta daha kısa sürede uyuyor ama ben kendi alışsın istedim
(54,019 puan) tarafından
pes etme canim uykusu varsa alisir uc gune benimkinin uykuya dalma problemi var bir yere gidelim.biri gelsin hayatta uyumaz alip yatak odasına goturmessm sabahlar ondada dur su cizgi film bitsjn dur sununla.oyniyim ancs gönlü oluyo
tarafından
Onun o dillerini yerim bıcır bıcır konusuyordur ne güzel ;) ,❤️ işte o da var ikbal ya şimdi kendi uyumaya alisrsa bir uere gidince gene ayakta sallicam mecbur illa evinde odasında uyumak isterse yandim
(54,019 puan) tarafından
bizim öyle iste canim gecen esim yatak odasinda uyuyodu oturma odasindanuyutayim dedim sonuc uyumadi uyku odasina gidelim dedi ☺️
tarafından
Ay oda kotu yaaa bakalım inşallah öyle olmaz yoksa dengesi sasar tam alismisken
0 oy
(30,136 puan) tarafından

Bende başarmistim dış dönemi geldi gene  huysuzluk başladı

tarafından
Of ozaman yandık iste
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Ben yanına yatsam benimle oynar ya inşallah Bi gün bende alıştırırım 
(54,019 puan) tarafından
kararli ol canım o kalktikca sen yatir yanina
tarafından
Benimki de oynadı neler yaptı konuşup duruyor bana sesleeniyir hiç bakmadik uyuyor numarası yaptım hatta bir ara dalmışım ;D
(3,060 puan) tarafından
Eşim ağlamasına dayanamıyor abla ben yapmaya çalıştım aglamasın boşver diyo :)
(54,019 puan) tarafından
yıldızım oyle canim lafları bitmiyo oyunlari bitmiyo benimki bide kovup duruyo git diye en sonunda gidiyorum pesimden aglayarak geliyo ☺️
nur canim esin yokken dene kararli olmazsan alismaz
tarafından
Ama çok tatlılar yasa napalim olsun iyi olsunlar da biz razıyız herseylerine dimi ikbalim şimdi uyuyumca da özlüyor insan be;)
(3,060 puan) tarafından
Demeki her çocukta varmış o oynama :))
Annemlere gidince denicem abla 1 2 hafta ayrı oluyoruz alışır öyle :)
(54,019 puan) tarafından
ah sorma kuzum cok zor uyutuyorum sonra da sap sup opuyorum nasil bi kafaysa annelik elleme iste zaten hemen uyaniyo☺️
tarafından
Aynen bende saçlarını kokluyom sonra diyom yürü git yat uyanırsa görürsün ;D
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Git gide sure azalir sakın pes etme
tarafından
Ay etmem insallah çok zordu
0 oy
tarafından
Aglamadimi ya benimkide 4 aylik hemen agliyo öldür  uyumuyo  salla istiyo
tarafından
Benimkide agliyo ben onu hic kendimle yatirmadim çünkü  gözlerini  ovalayıp  surekli sabırsız sabirsiz ellerini agzina sokuyo  sonra basiyo çığlığı  al ayaga iki salla uyuyo mubarek yanimda uyumuyo☺️
tarafından
Ay aslinda küçük ağlasın kız biseycik olmaz alışır ya keşke ben önceden alistirsaydim
tarafından
Bende meme vererek alistirayim bari emzikde emmiyoki versem
tarafından
Benimki emzik tutmuştu ya dene sen insanda vazgeçme sürekli ver ağzına ucuna azıcık pekmez sur bakam belki tutar emzik kurtarıcı ya
tarafından
Hic almadi benimki ya emmiyo uyumuyoda simdi denedim çığlık  atiyo ☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 335 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 428 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (3,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 563 göst.
5 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,581 soru

24,113,027 cevap

333,064 kullanıcı

...