0 oy
844 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar gebelik te  ilk 3 ay hangi folik asidi kullandınız ve günde kactane kullandıniz

10 Cevaplar

0 oy
(1,860 puan) tarafından
Folactive kullandım, günde 1 tane kullanılıyor
tarafından
Sağol kuzum aç tok fark ediyormu bide decavit le beraber mi içiyordun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hamile misin :D

tarafından
5 haftalık☺daha doktora gitmedim 2 hafta sonra gidecem de folik asit alıp başlamayı düşünüyorum
tarafından
Başla başla hiç bekleme çok sevindim senin adına sağsalim kucağına alırsın inşallah ❤️
tarafından
Amin kuzum inşallah yarın alicam☺eltimlere daha söylemedim hamile olduğumu oda hamile kadın rüyasında benim ikiz doğurdugumu görmüş ☺☺
tarafından
Ay hadi inşallah birde ikiz oluyor muş ahahaha Rabbim gönlüne göre versin ❣️kalp atışını falan dinle öyle söyle bence sen bilirsinde eltinde maşallah ermiş gibi hahaha
tarafından
☺ay eşim söyledi onlar öyle diyince
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Decavit doğuma kadar kullan dedi ama ben 2 aydır  kullanmıyom heralde günde 1 taneydi
tarafından
Bende ilk oğlumda doğuma gittiğim güne kadar içmiştim
(3,280 puan) tarafından
Ben bıraktım canım valla niyeyse
tarafından
Miğden almaz olmuştur kuzum 9 ay içmekten fenalık geliyor
(3,280 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Ben folik asite 6 hafta başladım 13 hafta birkatim sabah yok karina alıyordum decaviti de 17 hafta başladım 39 hafta da doğum dan 1 gün önce birkatim onu da yemekten 1 saat sonra aldım hep 
tarafından
Ilk 3 ay sadece folik asit mi kullandın
(1,456 puan) tarafından
7 hafta kullandım yani 2 ay kadar sonra 13 hafta da kontrole gittim bırakabiliriz dedi dotkorum bıraktik
tarafından
Anladım kuzum bende başlayayim  o zaman şuan 5 haftalık
(45,021 puan) tarafından
Evet bende ilk 3 ay kullanmıştım oluşumu 3 ayda oluyo önemli ilk 3 ay içip bırakacaksın demisti doktorum
tarafından
Tamam kuzum çok sağol
(1,456 puan) tarafından
Tabi tabi sağlık ocağı doktoru da yazar gidince sana doğum doktoru yazmadıysa
tarafından
Kuzum daha 2 gün oldu gebeligimi  ögrendiğime  ocağın  5 den önce gidemiyecem  doktora  o yüzden kendim  alıp başlayacam
(1,456 puan) tarafından
Kendin alamazsın kuzum mutlaka reçete gerek diye biliyorum yada baya pahalı ya alırsın
(45,021 puan) tarafından
Ben direk alıyodum
tarafından
Reçeteye gerek yok kuzum da biraz pahali
0 oy
tarafından
folidoce kullandım günde bir tane. doktorumun tavsıyesıyle. gebelık öncesı de kullanılması gerekiyor.yani hamıle kalmadan 3 ay önce başlamak lazım. d vitamını kullanmadım
tarafından
Bende yarın alıcam kuzum 5 haftalık şu an
tarafından
evet hemen al aksatmadan kullan muhakkak. 3 aydan sonra zaten kan ilacına geçiriyor doktor
tarafından
Sağol kuzum yarın alayım o zaman
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Gün-de bi tane canım ve tok karnına her gün aliyirum
tarafından
Sadece folikasitmi  kuzum
(1,287 puan) tarafından
Bide devit kullanıyorum günde 10 damla
(1,287 puan) tarafından
Eve bu ikisini tek verdi doktorum çok şükür bi sorunum yok
tarafından
Ben de öyle yapayım o zaman kuzum sağol
0 oy
tarafından
Elenatal kullandım içerisinde folik asit ile birlikte 19 adet vitamin var günde 1 tok karnına doğuma kadar kullanicam
tarafından
Sadece folikasitmi  kullandın ikl 3 ay kuzum
tarafından
Yok kuzum gebeliğimi 5 .haftamda öğrendim doktor bunu kullanacaksin doğuma kadar dedi .icerisinde folik asitte var ayriyetten 19 adet vitamin var magnezyuma kadar .
Decavite falan gerek yok bunu içince.
tarafından
Anladım kuzum bende yarın eczaneye gidip alayım
0 oy
(199 puan) tarafından
FOLACTİVE kullandım günde 1 tane sabah tok karnına alıyordum ben 12 haftadan sonra doktor bıraktırdı decavite başlattırdı decavitte yemeğin hemen başında alınıyor 
(199 puan) tarafından
Evet canım sadece folik asit
tarafından
Benim ikinci gebeliğim de hatırlamıyorum ya☺decavite  de kullanmişmiydım  ilk 3 ay
(199 puan) tarafından
Decavit te kahvaltının hemen başında bir bardak suyla alınıyor canım
Sen bir an önce folik asite başka canım
tarafından
Tamam canım çoksağol
(199 puan) tarafından
Yok canım decavit 3 aydan sonra veriliyor folik asiti bırakınca :) bide doktor bir ay sonra kan ilacıda eklicem dedi bana bende daha yeni başladım zaten decavite bir hafta oldu
0 oy
(441 puan) tarafından
Folbiol  kullandim
tarafından
Bende eczaneye sorup en iyisi hangisiyse ondan alıcam kuzum peki decavite de kullandınmi
(441 puan) tarafından
Decavit  i de kullandım.  Bayağı kullandım hem de
0 oy
tarafından

Wooah hamile misin gız :O rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kız m ben ilk uc ay folattro folik asit kullandım devitide 4 ay falan kullanabildim cok kabızlık yaptı bende baktim tuvalette çocuğuda çıkarcam bıraktım 

tarafından
Evet hamileyim☺☺☺5 haftalık bende başlayacam ay inşaallah kabızlık yapmaz
tarafından
İlk çocuğunda kullanmış mıydın
tarafından
Evet canım  o zaman kabizlik  yapmişti
tarafından
O zaman decavit yerine ocean in ürünlerinden kullanabilirsin ben oğlum dogunca kesfettim o markayi önceden bilseydim alırdım
tarafından
saģol kuzum ondan  alayım o zaman

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.
14 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
0 oy
3 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,468,183 soru

24,054,863 cevap

329,854 kullanıcı

...