0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde (830 puan) tarafından

Kaynana kayınbaba kayın görümce falan filan...:D

Sorma amacım bebek nasıl huyu suyu sesi yadirgiyor mu vs :D

14 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
7 kişiyiz biz canım şuan 2 kziim ben eşim kaynanam kaynım kayinbabam
(830 puan) tarafından
Karışırlar mi kız zor olmuyor mu :)))
(577 puan) tarafından
Biz aynı evdeyiz siz hiç yoktan ayrı eviniz bı yatakta 4 kişi yatiyoruz yer olmadığindan çocuklara
(577 puan) tarafından
Yok canım bı sorun olmuyor aksine çok yardımcı oluyor Allah var kaynanama  kayinbabam ne istesem alır su bile verir çocuk ayagindaysa ama kaynım var ya o sıkıntı küçük ama genede kizlarimla olmuyor
(830 puan) tarafından
Haklısın kuzum ya o sıkıntı gerçekten büyütürken sorun olmadı o zaman :)))
(577 puan) tarafından
Yok canım dediğim faydaları oldu zararı olmadi
-Reklam-
0 oy
(250 puan) tarafından
Benim ilk kızım kalabalıkta büyüdü canım hiç beni bilmedi ama :( 
(830 puan) tarafından
Niye kıız :(((
(250 puan) tarafından
Kaynanam kayınpederim den bana fırsat olmadı ki kaynanam.cok düşkündür
(250 puan) tarafından
Ama oğlum yalniz büyüyor 5 sene oldu ayrılalı:)
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Bunu bende merak ediyorum mesela sese falan alışıyor mu acaba 
(830 puan) tarafından
Bende merak ediyorum kuzum ya daha mı insancıl oluyorlar acaba:D
0 oy
(228 puan) tarafından
bende varimmmm
(830 puan) tarafından
Kaç kişisiniz kuzu :))
(228 puan) tarafından
5 yildir evliyim iki kayin iki görümce  kaynana  kayinpeder eşim ben oğlum.......kaynanam 2yil önce vefat etti  iki görümcemi evlendirdim
0 oy
(11,527 puan) tarafından
Bende varım 3 kayın 2 görümce kaynana kayinpeder ben eşim 2 çocuk toplam 11 kişiyiz oğlum en ufak sese oyanir 
(830 puan) tarafından
Baya kalabalıkmış küçükler mi senden gorumceler falan :))
(11,527 puan) tarafından
Biri 19 biri 15 ben 27 ama büyüğü bin kaynanaya bedel sürekli laf sokma bağırıp çağırma dırdır etme takmıyorum diyorum konuşsun dursun kavga çıksın diye yapiyo bende etmiyorum iyice Kudursun diye
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Kalabalık aile de değilim ama kaynanam iki üç sokak ötede eltim üstüm de yengeler teyzeler amcalar mahalleler arası dağılıyor o derce yani bu arada kızım da aşırı şımarık ve yaramaz 
0 oy
tarafından
Aman aman benden uzak dursunlar ben pek sıcak bakmıyorum açıkçası herkes çocuğa karışıyor hiç disiplinli bişey yaptırmıyorsn 
0 oy
tarafından
Annem babam 6 kardesim ben kızım aynı evdeyiz çocukların 5i küçük benimkide onları görün ve cosuyo
0 oy
(1,456 puan) tarafından

Biz şuanda ayrılma aşamasındayız kızım doğdu günden beri annemlerdeyim kızım 1 yaşında kalablik ailede büyüyor berenle beraber evde 7 kişiyiz kızımın 2 teyzesi bi dayısı var iyi yönü çok güzel büyüyor bana yardımı çok oldu ablamla annemin ilk torum ilk yeğen olunca evde bide birlikte büyüyoruz güzel ama bazen yapma dedim şeyleri yapıyorlar o şekilde arada bi surtusme oluyor o kadar:)

0 oy
tarafından
Herşeye karışırlar sağolsunlar altlı üstleyiz 
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Bennnn 

Kaynana  kayınpeder 3 kaynım 

Hep berber yaşıyoz ben eşim ve paşamız
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Evimiz ayrı ama bir yeyip içiyoruz. Yatmadan yatmaya geliyoruz evimize.

Ben sınırları çizdim o yüzden sıkıntı yaşamıyoruz ama eğer serbest bıraksaydım çok yüz verirlerdi.

Sese gelince çocuktan çocuğa değişiyo. Ben televizyonun yanında uyuturdum bebekken ama büyüdükçe sesi sevmez ses çıkarsa uyanır oldu.

Şuan 21 aylık hemen uyanır seste
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Bnm ilk oğlumda kaynaklarla oturduk ne zor günlerdi bebeğim ağlardı gece ben emzrmeden kaynanam damlarfı odama bakamıyn derdi Bn sustrrm sonra kayınbabam görümcem hepsi alırdı sevelim diye bana sıra gelmezdi cocuguma doyasıya bakamıydm sütün yok derdi kaynnm mama alırdı verirdi zorla psikolojik en sütüm cok az alırdı bebeğimi bnde cok biliyolarmış gibi davranırlardı Ay düşününce ne salakmışım mesafe koymamışım o zamn 20 yaşındaydım oğlum şimdi 6 yaşında ve sürekli onlarda klmk istiyor her dediğini yapmamıza rağmen iki cocugum oldu ama kndi evmde buyutum sürümde bol insanın evi gibisi yok 4 yaşında ve iki aylık cocuguma kendim bakıyım kaynanam anca seviyo gelince şuan bişey diyemiyor koydum tavrımı cok zor Allah öyle olanlara sabırlık versn kusura bakmayın uzun oldu ne cok içimde birikmiş :) 
0 oy
tarafından
Ne ararsan var bizde :D kızımın gelişimini çok etkilediğini düşünüyorum iyi yönde herkes ayrı ayrı konuşuyor kim ne yaparsa aynısını yapıyor kimin ne yaptığını unutmuyor onu görünce aynısını yapıyor 

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 526 göst.
0 oy
4 cevap 285 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bbsbsb (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 506 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2801 (860 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 261 göst.
7 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu