0 oy
692 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (656 puan) tarafından
Eşimin yengesi var dayısının eşi birde kızı var 19 yaşında nişanlı neyse 5 yaşında da küçük kızı var 

Bunlar nişanlı kizla ne zaman çarşıya gitse küçük kızı yanıma bırakıyor oyle hemen işimizi bitirelim gelelim deme de yok 3.4 saat sonra anca geliyorlsr ve gelince de eve gitmeyip yemeğe bizde kalıyorlar

Benim de 15 aylık oğlum var ve 5 aylık hamileyim sabahtan beri oğlumu 4 kere uyuttum hepsinde de o küçük kız geri uyandırdı oğlumun uykusu var ama uyumuyor şimdi de 

Küçük kız çok yaramaz afedersiniz burnunu filan oynuyor oğlunun oynacklarini sokuyor yenice temizlik yaptım birşeyler kopartik yerlere atiyo artık dayanamayıp kızdım şimdi de vijdan azabı çekiyorum 

Kizmakla hata ki yaptim 

12 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bırakacağı da bazen müsait olmadığı bu söyle yada evde değilim de 
(656 puan) tarafından
Bundan sonra susmicam ama
(14,197 puan) tarafından
Susma tabiki onlar rahat edecek diye çocuklarına bakmak zorunda değilsin bide böyle pişkin insanlara hiç deymez
(656 puan) tarafından
Haklısın kuzum teşekkür ederim
(6,676 puan) tarafından
Bence de boşver kizarlarsa kizsinlar bide üstüne gelip yemeğe sana eziyet ediyorlar mis o nasıl iş bugün gitme başka gün git diye koru kendini yarın öbür gün diğer çocuğun da doğar çok zorlanirsin benden söylemesi
(656 puan) tarafından
Yok bu söndü kabul etmem bu saatten sonra
-Reklam-
0 oy
(24,113 puan) tarafından
Annesine söyle ya getirmesin sen hamilesin körmü sessiz kaliyosun tepene cikiyo 
(656 puan) tarafından
Gerçekten bu konuda sessiz kalıyorum ama artık tepkimi ortaya koyacam
(24,113 puan) tarafından
Sessiz kalani ezerler ezdirme kendini kuzum yazik sanada cocuğunada
(656 puan) tarafından
Aynen öyle çocuğun uykusu var ama uyuyamiyor
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Ne kadar düşüncesiz ve arsız insanlar ya bana bırakmayın benim kendime mecalim yok desene arkadaşım. Millet bi tarafını rahat rahat gezdirmenin derdinde. 
(656 puan) tarafından
Eşim de öyle dedi onu goturmuyorlar çünkü rahat rahat gezemezler dedi ama bu son birdaha kabul filan etmicem hayır diyemiyorum kimseyi kırmak istemedim için ama hep kırılan ben ölüyorum
(3,209 puan) tarafından
Bak hamileymişsin de virüs bulaşsa onlara size de gelir herşeyi bırak kendini evlatlarını düşün cancağzım. Biz gezmiyoruz bi yerimiz de eksilmiyo valla.
(656 puan) tarafından
Bizde biryere gitmiyoz sadece arabayla annemgile gidip geliyorum benim de için gidiyo gezmek tozmak için ama virüs diye bi illet var ortada ondan da korkuyorum bunlar çarşıda gezip gelecek bulaşmış mıdır diye
0 oy
tarafından
İnsanında bir sabri oluyor canım bende olsam dinlemiyorsa bağırırım eşinle konuş bu durumu yada açık bir şekilde söyle herşeyi 
(656 puan) tarafından
Eşim biliyor zaten normalde asla çocuklara filan kızmam ama artık gerçekten sabrımı zorladı eşim de sen bilirsin diyip duruyo
tarafından
O zaman yengeyle açıkça konuş bana bırakıyorsunuz ama oğlum uyuyamıyor bende rahatsizim mağlum hamilelik ağrılarım oluyor siz bana bırakmayın olurmu de
(656 puan) tarafından
Aradım şimdi ben oğlumu uyutuyorum uyandirip duruyo dedim tamam biz gekecez şimdi diyorlar
tarafından
Tamam geldiklerindede açıkça konuş sen ve çocuğundan daha önemli ne olabilir 2 canlısın bence konuş çünkü alışkanlık haline getirmişler
(656 puan) tarafından
Dicem zaten katlanamiyorum artık çünkü gerçekten yeri geliyor 15. Aylık oğlumun yaptıkları bile beni sinir ediyor hamilelik psikolojisi sanırım
tarafından
Bilirim bende hamileyim psikolojimiz bozuk bizim :D
(656 puan) tarafından
Gerçekten öyle yeri geliyo eşimin suçu yokken bile adama bağırıp cagriyorum
tarafından
Ah ah bende yapıyorum vallah eşim iyi dayanıyor bana hamileliğim çok zor geçiyor benim
0 oy
(14,197 puan) tarafından
Hem çocuğun var hem hamilesin tövbe Estağfurullah ya ne biçim insanlar ben senin yerinde olsam kabul etmem bu ne ya hemde yemeğe de sana geliyorlar günah canın çıkıyordur akşama kadar 
(14,197 puan) tarafından
Valla ben olsam hiç bir şey yapmam banane ne yerlerse yesinler
(656 puan) tarafından
Eve gitmek için eşimi bekliyorlar arabayla bıraksın onları diye yani yemeğe kesin kalırlar onlar için değil eşim aç kalmasın diye yaparım yaparsam da
(2,263 puan) tarafından
Kız yapmasana eşin aç kalmaz merak etme bi dürüm yesin gelsin sen sürekli böyle yaparsan senden çıkmamaları normal akşam işim var de gönder gitsinler
(14,197 puan) tarafından
Ay bide eşinide kullanmaya çalışıyorlar bunlar postu sana sermişler canım bence yemek yapma onlar gittikten sonra hemen hızlıca birseyler yap sorarlarsada eşinin tok olduğunu söyle. Ya da malzemem yoktu de bakalım belki utanirlar
(14,197 puan) tarafından
Bu kadar sessiz kalma valla bak insanlar çok çakal sömürürler seni sana da yazık
0 oy
tarafından
düzenlendi
D Ü Ş Ü N C E S İ Z L E R .....
(656 puan) tarafından
Oyleler evet
0 oy
tarafından
Kabul etme ben bakamam de bişey olur mesuliyet kabul edemem ben de 
(656 puan) tarafından
Bundan sonra öyle dicem öyle yapacam
tarafından
Hem yalanda değil ayağı takılsa düşse bide millete dert anlat .ne işime gelir valla aylak başa satın bela derler bizde .boşver onuda götürsünler yadaa gitmesinler
(656 puan) tarafından
Eşime de Dicem ben söyleyemiyorsam bile sen söyle arkamda dur diye Allah var bu konida da arkamda durur
0 oy
tarafından
Bırakacağı zaman bakamam ağırlaştım iyice bide küçük çocuğum var bakamıyorum de kabul etme doğuran kadın sahip çıksın çıkamıyorsa doğurmasaydı o götünü gezdirsin sen çocuk bak oldu efendim nefret ediyorum böyle insanlardan 
(656 puan) tarafından
Bundan sonra bende oyle yapacam ezdirmicem kendimi bende s.alaklik
0 oy
tarafından
Kullanmışlar resmen seni bence kullandırma 
(656 puan) tarafından
Evet kuzum bundan sonra hayır demeyi ogrenecem
tarafından
Valla hayır demezsen insanlar tepene biner canım
(656 puan) tarafından
Haklısın kuzum
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Geldiklerinde akşama kalmalarını beklemeden işim var dışarı çıkıcm saglık ocagına gidcm anneme gidcm filn de bahane uydur bari akşama kalmasınlar
0 oy
tarafından
Evde değilim de  kabul etme 
0 oy
(53,952 puan) tarafından
bir daha birakacak olsa musait degilim de kim olsa kizar birinin terbiye vermesi lazim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 339 göst.
1 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 297 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,786 göst.
+1 oy
23 cevap 1,233 göst.

Kategoriler