0 oy
410 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kardesim yuzundrn bes ay once bit bulasti kurtuldum ama en ufak sacimin kasintisinda sacimi yuzdefa tariyom bi kac taramamda siyah nokta cikti onlar ne oluyor acaba piskolojik olarak hala atlatamadim o bit olayini

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasıl yani siyah nokta çıktı anlamadım taraga mi çıktı 
tarafından
Yok cnm artik piskolojikmen surekli elim sacimda bes ay once bit bulasti kurtuldum ama hala onun etkisindeyim sacimda hep siyah nokta var ama kucucuk bit drgil bes ay once gecirdigim icin biliyorum ama bu sirkeleri falan mi oluyo diyom ne bilim diyom ya artik bilinc altimda elimle cekiyom surekli saclarimi
(53,907 puan) tarafından
sirkesi beyaz olur
tarafından
Demi cnm yok sacimda kasinti falan yok ama hala etkisindeyim saclarima elim gider hep istemsiz surekli siyah nokta falam var ama elimle citlatmaya calistigimda ses cikmiyor kizimdada var hep siyah nokts gibi seyler ama dogdugundsn beri neredeyse var
-Reklam-
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Ayy sirke dir onlar çıtlat tırnağında çıt wderse canlıdır
tarafından
Citlattigimda bisey yok cnm ses falan cikmiyor
tarafından
Sirke normalde beyaz degil mi cnm ya gecen drfa kardesimdrn bulasti hep bpcuktuler sirkelerini gormedim ama insallah degildir kizimin sacini kazittim gecen defa simdi yine gecerse esim kiyameti kopartir kazitmazda iki uc defa sacimi taradim bisey yoktu acaba ben mi cok evham yapiyorum
(25,180 puan) tarafından
Ölü sirke Beyaz olur cnm canlı sirke top gibi ve siyah olur elinw gelince sert olur
tarafından
Yok cnm bu oyle degil incecik siyah bi nokta onceden geldigi icin biliyorum elimle patlattim ama patlamadi ses falan gelmedi kac gundur zaten sacimi tariyorum bisey yok o bitler piskolojimi bozdu
0 oy
(3,757 puan) tarafından

Bence cnm çok eyham yapmissn çok takilmssn bit ne varki bunda bak geçmiş gitmiş:) ben kaç kez olfm zmnnda geçti gitti:), koyun ilacı mi neydi ondan sürüyordu annem birseyck kkmiordu

Seninki bence pisikolojik:(

Ki takılma bukdr ucunda ölüm yok çaresi olan birşey çünkü varsada

tarafından
Ya oylede canim ne bilim gecen defa kizimin sacini kazittim bit yuzunden esimle surekli tartisiyorduk kazittigim icin bebek daha simdi yine bulasirsa hayatta kesemem yerindede duramaz mosafir falan gelmiyo brnde gitmiyom piskolojik olarak oluyo galiba bi ogun eltimin kizlari geldi kizimi sevmeye o kadar bulastu desem bulasacak kimsede yok kasinti yok sacimda bu arada
(3,757 puan) tarafından
Kafandn tamamen atman lazim bu işi cnm kizinin da saçını kesmene gerek yok temixlersn olur biter dikkat et cnm bit in bulaşma yollarıni arastr onlardan uzak dur yeter kendini rhtltmk istiyorsan egerole yap

Ama bu eziyeti kendine yapma derim canısı
0 oy
(53,907 puan) tarafından
canim arada camasir deterjaniyla yika saclarini bana kuaförden gecmisti ondan sonra hep gelecekmis gibi geliyordu 
tarafından
Banada oyle ya cnm sacim falan kasinmiuo ama hatirlayinca saclarimi kasiyasim geliyo kimse gidip gelmez bana bende gitmem bi ogun eltimin cocuklari geldi kizimi sevmeye o kadar
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Evham yapmıssın bacım sen. Su bit sampuan ları var uygun fiyatlı al onlardan 1 2 tane haftada bir yap sacına hem için rahat olur gelmez geleni de anında öldürür hem de cok guzel yapıyor sacları valla
tarafından
Sagol cnm alacam evet ya cok evhamliyim en buyuk evhamim esim gecen defa uc bucuk aylikti kizim onada gecti sacini kazittik surekli esimle tartistik kazittigim icin budefada bulasir oma gecer diye korkuyorum kimse gidip gelmedi bende gitmedim bulasma olasiligi yok aslinda bi ogun eltimin cocuklari geldi kizimi sevmeye o ladar onlarda cok kalmadi yarim saat kalip gittiler
(12,026 puan) tarafından
Kimden bulastıgına dikkat et uyar canım kımse o. Bitte hos birsey degil yani. Bende cok korkuyorum aslında.
tarafından
Sagol cnm ya eltimin cocuklarinin gunahinida almak istemiyorum bilmiyorum onlardan mi diye arkadas yazmis olu bitlerin sirkeleri diye yengeme sordum onun kizida bitlenmisti olu sirkeler onlar dedi son kez sampuan alip yine temisliyeyim dedim sagol cnm
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Sirke o. Tekrar bit sampuani kullan banyodan sonra da düzleştirici varsa düzleştir saçını onlar ölür
tarafından
Ay deme ya ama nerden geldi ki biyere gidip gelmiyorum bide sacimda kasinti falanda yok kizimdada vardi siyah nokta gibi bisey ama coktan vardi hala bile sacinda var kizimin bit olsaydi kasinmaz miydi
(3,135 puan) tarafından
Demek ki onlar tam bitmemiş ben kaç ay bitle uğraştım yeğenimden bulaştı 4 ay geçmedi artık psikolojim bozulmuştu benim de. En sonunda geçti ama  siyah noktalar vardı son kez şampuanladim geçti. Sennde risk alma bence daha da büyümeden
tarafından
Tm cnm cok sagol ya ben sampuanini atmistim cope kimse gormesin diye mecbur yine alacam birazdan gidip alirim sampuanini
(3,135 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
5 cevap 224 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
12 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,086 soru

24,081,764 cevap

331,235 kullanıcı

...