Evet gızlaaa artık kusasınız geldi biliyorum ama ben daha pırtlatmadım doğum tarihini verdi doktor 16 temmuz Allahın izniyle o yüzden çantamı hazırlamaya karar verdim bir bakın bakalım eksik neler
Kendim için:
bir gecelik
Pjama takımı
Emzirme sütyeni
Havlu
Terlik, atlet
Lohusa kullan at kilodu
Lohusa pedi
Normal hamile kilodu 1 paket
BEBİŞ İÇİN :Doğumhaneye zıbın, patikli altlık, üstü, eldiveni, battaniyesini vericem
Yanıma alıcağım :
10lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
1 pjama takımı ve ayrıca tulum
Emzik, biberon
Kundak, yelek
20 adet bez
Eksta şapka, eldiven, çorap
Ve 3 adet ağız silme bezi
en onemlisi unutmusun kuzum zemzem agzina surmek icin unutulan sunnetler arasinda ben verdim dogunca tabi cok az annem surmus agzina sende emzik verceksen emzigi batir ver peygamber efendimiz s.a.v yeni dogan bebege zemzem ve hurma verirmis
Hey maşallah hepsini doldurmyssun ben hiç öyle yapmadım ya 2 tane 5 li hastane çıkışı , 6 bez , ıslak mendil , bebek yağı, pişik kremi, 2 zıbın bir yazlık battaniye , kendim için alt üst tişört Hırka esortman yazlık pijama takımı gecelik istemiyorum sevmiyorum sabrım yok tercih meselesi tabi 2 iç çamaşırı, 3 lohusa pedi. 3 tane göğüs pedi , 3 ağız mendili , lohusa terliği bu kadar daha fazla şey bırakmadım yeterli olur diye düşünüyorum .
Benimde doktor 17 temmuz dedi bakalım kim önce doğurucak bebisin kaç kilo boy ?
Herşey güzel bende hazırladım hergün defalarca açıp tekrar tekrar bakıyorum doktorun dediğine göre doğurmam lazımdı ama çıkmadı bir türlü artık rüyalarımda görüyürum doğumu, nişanım ı falan
İzi izi tamam tamam
all ok
1,487,226 soru
24,313,057 cevap
344,861 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın