0 oy
1,400 göst.
Diğer kategorisinde (633 puan) tarafından
insanın babası ölür yetim, annesi ölür öksüz, eşi ölür dul olur ama insanın evladı ölünce ona hiç bir dilde bi ad konulamamış. Bu öyle bi acıki tarifsiz anca yaşayan anlar. Suan bebegim o soguk topragin altinda yanliz bir basina. Biliyorum o bi melek elbet yanliz degil ama bensiz annesiz babasiz kardessiz. Bizden cok uzakta bide onu memlekette birakip yine gurbete gidicez. Aramizda uzun uzun yollar olucak. Yuzunu bile goremedim kesesiyle dusuverdi bebegim. Ama elleri ayaklari poposu burnu cok belirgindi kim bilir ne guzel bi oglan olacaktin anneemm... Esimi ilk defa aglarken duydum kelimeler bogazina dizildi hic bir sey diyemedi. Allahim sen bize sabir ver. Umarim bir gun kavusuruz melegim...

37 Cevaplar

0 oy
(1,514 puan) tarafından
Cok tarifsiz bir duygu cok iyi anliyorum seni bende 2 sene once 5 aylik melegimi verdim toprağa hic kokusunu alamadan dokunmadan sesini duymadan ayrildim yavrumdan Rabbim sabrını versin birdaha yaşatmasın inşallah 
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Anlıyorum seni bacım rabbim bir daha yasatmasın. Bende 12 haftalık en kaybetmiştim gecelerce agladım hala hatırlıyorum ustunde 3 sene gecti. Ama çivi çiviyi sokuyor şimdi gene hamileyim acısı bitmedi ama umut ısıgı oldu bu bebek. 
0 oy
tarafından
Rabbim size bol bol sabır versin 
0 oy
tarafından
Offff basın sağ olsun :( allahım sabır versin inşallah gerçekten çok zor 
0 oy
(23,002 puan) tarafından
Başınız sağolsun.  O cennet kulu olmuş. Ahirette size şefaatçi olsun inşallah.
0 oy
(577 puan) tarafından
Kurban olduğum Allah kimseyi kimseyi evlat acısıyla sinamasin 
0 oy
(163,427 puan) tarafından

Allah sabir versin :'(

0 oy
(7,483 puan) tarafından
Basin saolsun canim:( evet cok buyuk aci ama Rabbim onunda sabrını veriyor. Sen onun en guzel yerde olduğunu biliyosun hep oyle dusun cennette seni bekleyen yavrun var belki onun sayesinde cennete gideceksin. Imtihani agir olanin mukafati buyuktur. Benimde ilk yavrum melek oldu insaAllah onlarin yanina gidecek ameller isleyip en guzel yerde kavuşuruz. 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Allah bir daha yaşarmasın canım... 
0 oy
tarafından
Rabbim sana sabir versin cok zor bi durum ayni ayda ayni zamanlarda bende ölü dogum yaptim yazmistim sana dert ortagiyiz kafani dagitmaya calis cok zor biliyorum ben kocamandi dogurdumm bide oyle zorki 30 haftalik Allah sabir versin basin sag olsun bu dunyada bir evlat sahibiyiz öbür taraftada bir evlat sahibi olduk ogluna sikica saril üzulme atlatirsin insallah tez zamanda...
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Okurken ağladım içim çok yandı rabbim sabır versin dayanma gücü versin canim
0 oy
tarafından
Ağlattın beni ben bile dayanamadım baç Allah sabır versin 
0 oy
tarafından

Yok canım yok hiç bir tarifi yok her gün gidiyorum boş toprağı sevip sevip geri geliyorum

0 oy
tarafından
Yaa senin postlarini okumustum bebeginin mesanesi kapaliydi hatta bu postu nickine bakmadan okudum sonra aklima geldin nickin aklimda kalmis senin hesaba bakiyim dedim cocugunniyilesmismi felan diye baktimki bu postu paylasan senmissin uzuldum gerçekten :(
0 oy
tarafından

Onceki postlarindan hatirladigim kadariyla seni zehirleme durumu vardi aldirmakla ilgili postta acmistin siz olsaydiniz eger diye .bak bebisin seni zora sokmadan sana zarar vermeden ayrilmis senden melek o seni bekliyor olacak ahirette Allahim sana sabirlar versin dualarim seninle :(

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Allahım dayanma gücü versin okurken ablam geldi aklıma gözyaşlarımı tutamadım oda 2 yaşında oğlunu kaybetmişti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 339 göst.
5 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
7 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
+8 oy
19 cevap 891 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yaya09. (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 511 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,115 soru

24,094,349 cevap

331,973 kullanıcı

...