0 oy
1,405 göst.
Diğer kategorisinde (633 puan) tarafından
insanın babası ölür yetim, annesi ölür öksüz, eşi ölür dul olur ama insanın evladı ölünce ona hiç bir dilde bi ad konulamamış. Bu öyle bi acıki tarifsiz anca yaşayan anlar. Suan bebegim o soguk topragin altinda yanliz bir basina. Biliyorum o bi melek elbet yanliz degil ama bensiz annesiz babasiz kardessiz. Bizden cok uzakta bide onu memlekette birakip yine gurbete gidicez. Aramizda uzun uzun yollar olucak. Yuzunu bile goremedim kesesiyle dusuverdi bebegim. Ama elleri ayaklari poposu burnu cok belirgindi kim bilir ne guzel bi oglan olacaktin anneemm... Esimi ilk defa aglarken duydum kelimeler bogazina dizildi hic bir sey diyemedi. Allahim sen bize sabir ver. Umarim bir gun kavusuruz melegim...

37 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Okurken agladim ne zormus rabbim dayanma gucu versin basin sagolsun canm
-Reklam-
+1 oy
(668 puan) tarafından
Allah dayanma gücü versin :(
+1 oy
tarafından
Oy rabbim size sabır versin çok üzüldüm
0 oy
(4,724 puan) tarafından
8 haftalıkken kaybettigim bebeğimin acısı çocuğum var hala içimden çıkmış değil. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Rabbim sabır versin
0 oy
tarafından

Bütün kelimeler kifayetsiz kalıyor :'(rabbim sabır versin 

0 oy
tarafından
Rabbim sabır versin :( 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Ben bunlari okurken dayanamiyorum, Allah sabirlardan sabir versin canim
0 oy
(503 puan) tarafından
Basin sogolsun 
0 oy
(156 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun cok zor :(
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Bizzat yaşadım 4 buçuk aylıktı herşeyi oluşmuştu:( rabbim sabır versin şefaatçi olur ins bizlere
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Rabbim sabır versin canım :((
0 oy
tarafından
Rabbim dayanma gücü versin canım benim allan başka acı göstermesin inşallah 
0 oy
(21 puan) tarafından
Ah canım msj ını okurken göz yaşlarıma engel olamadım geçen sene ocakta bende 19haftalık bebeğimi oğlumu ayazımı kaybettim hiç aklımdan çıkmıyo oysa bana tutunsun benden vazgeçmesin diye tek başıma koşmadığım gitmedigim hastane kalmamıştı kuzum bana tutundu son ana kadar o annesinden vazgeçmedi ama ben sancılara dayanamadım ve kaybettim kuzumu şimdi mezarı nerde onu bile bilmiyorum kimseye kuzumdan bahsedemiyorum bile acımı içimde sessizce yaşıyorum oyüzden senin acını çok iyi anlıyorum Rabb'im sana sabır versin ve inşallah en kısa zamanda bi çocuğun daha olsun ve o acın birazda olsa hafiflesin inşallah..
0 oy
tarafından
1 ay oldu ve dıgumuma 1 ay kala gun sayarken yasarken öldum ben resmen kimseye acımı tarif edemedim kimse ıcımde ki yangın yerını bilemedi sana tek dıcehım dua ve sabır bazen cok aglıyorum kalbim yerinden cıkacak sanıyorum ama gızyasımı silip evladım ıcın kalkıyorum defelaeca dusmek belki ama Rabbım yardım ediyor dua et canım dua
0 oy
tarafından

Oof rabbimin gücüne gitmesin de ALLAH benim de canımı o dk alsın diyorum yaaaa çok tarifsiz :'(

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Rabbim sabır versin inşallah size çok zor ne desek boş  çeken bilir acıyı  çok sabır diliyorum Rabbimden inşallah 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Rabbim sabır versin canım

0 oy
(2,583 puan) tarafından
Icimi parcaladin:(( Allahim sabir versin 
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Beni anlatmissin okurken ağladım bende kızımı yeni toprağa verdim 29ekim doğum 29 kasım da öldü bende eşimi ilk defa ağlarken gördüm hickira hıçkıra bana haber geldi eşim isteydi telini aldıkları için dolaba koyuyorlar onun için ulasamadim ailem ve komsularimla gittik olum haberini aldık eve geldim duymuyorum gözüm bisey görmüyor aklım bisey almıyor eve geldim eşim kapıyı açtı bana bi sarıldı sıkı sıkı hıçkıra hickira ağladı benimle ertesi gün mork'dan kendi elleriyle çıkardı küçücük kutunun içinde elimize verdiler eşim mork un kapısından o şekilde çıktı ya gözümün önünden bir gün gitmiyor orda kaynar sular başıma döküldü hiç opmeden sevmeden kucagimiza alamadan tabutunu verdiler kucagimiza okadar zorki allahim hiçkimseye yastamasin evlat acısı gostermesin inşallah 
(2,139 puan) tarafından
Allah razı olsun canm amin insallah insallah
(269 puan) tarafından
Allahımmm ne kadar zorr ne kadar acı bir durummm ne kadar üzücü YaRabbimm.. bende ilk gebeligimde 4 haftalik bebegimi düşürmüstüm o bile cok etkilediydi beni.. Rabbim sabırlar versinn.. Dayanma gücü versinn.. Rabbim böyle istemiş böyle oldu vardir bir bildigi Allahiminn .. insallah tekrardan saglikli sihhatli bi bebeginiz olur ömür boyu saglicakla kalır ayni seyi yasamayin insallah.. sormaya korkuyorum ama nesi vardi yavrucağin neden kaybettiniz
(2,139 puan) tarafından
Sağol canm bnm ALLAH razı olsun bağırsak genişlemesi vardı canm ama onunla alakası da olabilir olmaya bilirde durumu çok iyiyken ertesi gün taburcu olcakken kalbi durmuş
(269 puan) tarafından
Ahhh yavrumm benimmm.. Rabbim böyle istemiş demekki canim.. bu dünya ölümlü dünya işte hepimizin gidecegi yerde orası böyle en yakınlarimizi canlarimizi cığerlerimizi kaybedince dahada iyi anliyoruz yalan dünyada olduğumuzu.. Rabbim sabırlar versin :(
(2,139 puan) tarafından
Allah razı olsun canm
0 oy
tarafından
Rabbim sana sabır versin inşaallah kuzum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 339 göst.
5 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
7 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
+8 oy
19 cevap 894 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yaya09. (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 515 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,403 soru

24,098,474 cevap

332,231 kullanıcı

...