0 oy
2,586 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Oğlum ek gıdaya geçti yoğurt mayalamaya başladım bende. Kayinbabam getirdi sütü kaynattım ev resmen ahır gibi kokmaya başladı neyse yoğurt yapınca geçer dedim sütu de 20 dakika kaynattım yoğurt yaptım taş gibi de oldu ama tadına baktım ahır kokusu yine. Aradım niye böyle dedim bilmem benim ki öyle değil dedi biraz yoğurt gönderdi gerçekten öyle değil sözde aynı sütmus. Ilk kez yoğurt yaptım sabote mi etmeye çalıştı ne oluyor anlamadim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Temiz sagilmazsa ahir gibi kokar canim ya
(2,265 puan) tarafından
Bebisime vermeyeyim o zaman ya
tarafından
Sen bilirsin canim. Sağım cok onemli maalesef bikac kez bana da denk geldi oyle araştırdım pis sağımmis meger.ben de köpeğime yedirdim onlari
(2,265 puan) tarafından
Benim yoğurt mayalama seklimle alakasi yoktur ama değil mi canim
tarafından
Yok canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana esimin cemaati getirir. Temizse miss gibi koku yayilir. Temiz degilse oylr.kokar
tarafından
Bise olmaz kiz. Bise olmaz
 Kaynadi ya mikrop falan kalmadi
(2,265 puan) tarafından
tarafından
Sanmam yaa nolcak mayala zaten yogurt olunca gariplik hissedersen bakarsin icabina ama sanmam
(2,265 puan) tarafından
Gerçi süt kaynatırken de mutfak koktu bayağı eşim ahıra dönmüş dedi süt normal olsa kokmazdı herhalde
tarafından
Yok ya biae olma korkma ye miss gibi dogalindan sut
0 oy
tarafından
Temizlikle hiçbir alakası yok canım makine sağiyor zaten şimdiki tüm ineklerin sütünü. Benim kaynım yapıyor bu işi ondan biliyorum, çayıra giden ineklerin sütü kokar ot yiyen inek yani, yem yiyen bağlı ineklerin sütü kokmaz. Büyük ihtimal senin sütünün ineği ot yemiş
(2,265 puan) tarafından
(2,265 puan) tarafından
Kayinbabam in sütü öyle  değilmiş çünkü sözde aynı sütü ikiye bolmus
tarafından
Yok kuzum seninle alakalı olan birşey değil bu bilemezsin belki sana başka ineğin sütü denk geldi kayınbabana başkası
0 oy
tarafından
Bazen ineğin yediği şeyler sütte koku yapabilir yinede kutu sütten iyidir bence 
0 oy
tarafından
Kokusunu bilmem de adam sut getirmis sana sabote mi etmeye calisti diyosun niye sabote etsin Allahaskina yogurdunu mu kiskanicak adam senin, ayip yani dedigin
(2,265 puan) tarafından
Daha once neler yaptığını bilmeden bu kadar savunman komik geldi. Hakkımda iftira atıp whatsappta durum yazmış adam bunu mu yapmaz
tarafından
E sütünü alma o zaman o kadar sey yapmışsa, aliyosan da arkasindan konuşma
(2,265 puan) tarafından
senin evliliğin fakslı olabilir ama ben eşim için görüşüyorum da sütünü de alıyorum sütü ondan eşim istedi. Onların konuştuğu gibi ben de konuşuyorum hem seni niye bu kadar ilgilendirdi
tarafından
Bak kizicak birsey yok bunda, hem alip hem söylenmen yanlış. Beni ilgilendirmez post acmissin fikrimi söylüyorum. Bana yanlis geleni tabiki söylerim
(2,265 puan) tarafından
Süte  gitmek için eşimden arabayı alıyor ve eşim de baba bize de getir diyor. Ben özel olarak istemiyorum yani ne yapayım sütü dökeyim mi eşime söyledim biz burdan alalım dedim farklı yer buldum yok dedi ne yapayım yani kavga mi etmeliyim boşanmalı mi
0 oy
tarafından
Pis sagilmis cunku
(2,265 puan) tarafından
Kayinbabam aynı sütü 2 ye böldüm dedi ama onunki kokmamış mümkün mü böyle bir sey
tarafından
Bilmiyrm sanmam ama senin yoğurt mayan eksimiydi
(2,265 puan) tarafından
Yok canım taze tatlıydı. Yoğurdu da kavanozda mayaladım ters çevirince dokulmuyordu yani kalıp gibi ama koktu iste
tarafından
Canım valla blmym bi kere bana yoğurt geldi el yapımı dedigin gibi çok kötü kokuyodu. Sonra ben kendim ordan süt aldım kendim mayaladım çok güzel olmuştu bilemedimki.
0 oy
tarafından
Yüklü hayvan sütü kokar derler 
(2,265 puan) tarafından
Kayinbabam aynı sütü ikiye böldüm dedi onunki kokmamış mümkün mu böyle bir sey
tarafından
Belki burnu koku almamış bazilari koksa bile umursamaz ya
(2,265 puan) tarafından
Yok canım kendi 1 kase yoğurt gönderdi o kadar gelmiyordu o tat. Şaştım kaldım yani yapımla ilgisi olduğunu da sanmıyorum sütü kaynatırken de ev çok kötü koktu normalde kötü kokmaz süt. Aynı süt olduğuna inanmadım valla Allah affetsin
tarafından
Yani ne yapmış olabilir diye düşünüyorum tuhaf yani.
(2,265 puan) tarafından
Yanı özellikle yapmamıştır ama aynı süt değildir mümkün değil yani

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 597 göst.
7 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
17 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra- (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 309 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Minemf (4,874 puan) tarafından soruldu