0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Yaa bir adam bu kadar mı pis olur Allahım en gıcık olduğum şey..  Bazı kadınlar bilir bilmez konuşur ya aynı öyle. Ve inanılmaz pis.

Eşimin işinden dolayı bir süre beraber yaşıyoruz 1 ay kadar yanlarında kaldım Allahdan 1 haftaya dönüyorum. Neyse konuya geleyim. 

Az önce sanayiden geldi. Gelir gelmez oğlum var 7 aylık ona dokundu yüzüne elini yıkamadan. Kaç defa uyardım küçük çocuk değil ki sürekli uyarayım ama ona rağmen uyardım kızlar. Elini yıkamadın dedim. Yıkamaya gitti yıkadı wc ye girdi çıktı ve kapıyı kapattı içeri geldi yine yıkamadı deli olacağım. İnsan tuvaletten çıkınca elini yıkamaz mı ya.. Sonra bebeğime benden gizli pasta vermiş baba dedim verme ben öyle Şekerli şeyler vermiyorum bizim zamanımızda öyle şeyler mi varmış diyor. Bende herkesin içinde eşime beni memleketime gönder dedim. Gülerek. Kayınvalidem o kadar akıllı o kadar temiz insan ki arada kaldı. Eşine anne baba ne derse o dedi. Sonra sabah kahvaltı yapacağız oğluma mama hazırlıyorum bir baktım kaşığı almış yedirmeye çalışıyor. Baba yumurtayı tam ezmedim dedim aldım elinden. Brnim kendi babam bırak yedirmeyiz ben yedir desem bile emin olamaz.

Çorba yapıyorum tuz at içine yemez öyle diyip duruyor kayınvalidem içerde çok karışıyor değil mi diyor gülüyor mahçup mahçup. Kıyamam bir o kadarda seviyorum kayınvalidemi. Millet kayınvalide sinden çeker ben kayınbabam dan 

İyiki aynı şehirlerde yaşamıyoruz yada aynı evde uzun vadede Allah aynı evde yaşayanlara yardım etsin hayat bu tabi büyük konuşmamak gerek ne olacağımız belli olmaz herkesin hakkında hayırlısı olsun. Şimdi kızlar ben ne yapayım tekrar tekrar uyarayım mı yoksa 1 haftaya gideceğiz hiç ses etmeyeyim mi. Açıkcası oğlumu sevdirmek istemiyorum. Hem virüs var elini yıkamıyor hem tuvaletten çıkınca elini yıkamıyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pislik ya bende hiç sevmem el yıkamadan geleni o ne öyle valla sevdirmem alırım kucağıma yıkatana kadar da vermem pesinde dolaş hep çünkü biseyler verir surekli
(19 puan) tarafından
Bende öyle yaptım odama geçtim bebişle burada tsiakılıyoruz herşeyi anlarımda tuvaletten çıkınca yıkamamak nedir ya
tarafından
Aynen pis insan hep pis ya.. benim eve biri gelse elini yıkamasa ekmeğe dokunsa o ekmeği bile yemem tövbe yarabbim
(19 puan) tarafından
Bende bir o kadar titizim mesela kayınvalidem de çok titiz ama eşini görmüyor o çalışıyor bilse bu kadar olduğunu uyarır sürekli akşamları hep uyarıyor zaten elini yıka filan diye ama tuvaletten çıkınca yıkamadıpını görmüyor
tarafından
Sende söyle valla ben derim ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kayinbabandan tam kaynana olurmuş avrat olaymis
(19 puan) tarafından
Öyle vallahi  bunları birde kayınvalide yapsaymış millet iyi dayanıyor gerçekten :)
tarafından
Hahahahah şükret Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor Allah'tan kaynanan iyiymiş oda aynı olaydı :/
(19 puan) tarafından
Gelmezdim sanırım buraya :)
0 oy
(30,158 puan) tarafından

Herkes kayinvalideden çeker sen kayinbabadan çekiyorsun.

Allah yardımcın olsun

Kaynana olacakmış tez sabah olmuş:D

(19 puan) tarafından
O sabah olmakta iyi mi olmuş kötü mü bilemedim :)
(30,158 puan) tarafından
Hahahaha karışık olmuş
0 oy
tarafından
Gördüğün zaman uyar canm bebek mikrop kapabilir 
(19 puan) tarafından
Ya onun evinde yaşıyorum canım ne kadar uyarabilirim ki gördüğümde söylüyorum ama koca adam gerçekten ben utanıyorum söylerken
0 oy
tarafından
Valla bıkmadan uyaracaksın canım sen biktigon anda daha daha fenalarını yapmaya baslar bir kereden bile bir mikrop kapar bir daha uğraş dur 
(19 puan) tarafından
Öyle gerçekten
0 oy
(598 puan) tarafından
En hassas olduğum nokta diyebilirim ya söyle her seferinde yada elinden al bebeği sonra hasta olsa kendimi bakicak
(19 puan) tarafından
Aynen öyle sonrada gelin torunu sevdirmiyor diyecekler.
0 oy
tarafından
Ayyy bende kayinoederimi altsam mideniz bulanır yaaa
(19 puan) tarafından
Bundan öte ne yapabilir ki
tarafından
Mideni bulandirmak istemem
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Haklisim inan cskilicek dert degik pis ins adan nefret ediyorum pis kokarca

İlgili sorular

0 oy