0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde (3,675 puan) tarafından

Amcası, agıtlastırılmış 25 yıl meebbet alıstı bugun karar bozulmuş serbest ne olcak böyle ya aleyna cakır katilide bulunmadı bu gidisle daha cok kadın olecek kimse kadınlara kızlara sahıp cıkmıyor amca neden serbest ya o yapmadıysan kim, yaptı:'( o yaptıysa neden serbest

image

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Daha geçen gün konuştuk annemle bu kızı ya Allah yapanın da onu serbest bırakanın da belalarını versin artık 
(3,675 puan) tarafından
Amin insallah...
-Reklam-
+1 oy
(3,000 puan) tarafından
Hep diyorum Allah bu devletin adaletine muhtaç etmesin..
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Ah güzel gözlü Leylam Ben o kadar etkilenmiştim ki bunun kaybolduğunda elbet Allah cezasını verecek canım Tek duamız bu artık
(3,675 puan) tarafından
İnsallah oyle olur :(
0 oy
(5,442 puan) tarafından

cezaevleri boşalacak  mezarlıklar dolacak 

allah yardımcımız olsun 
(3,675 puan) tarafından
Amin  cnm
0 oy
tarafından
Amcası itiraf etmişti ben yaptım diye Aleyna çakır olayinij içinde büyük insanlar girdi devreye artık kimlerde bunda da vardır öyle bisey
(3,675 puan) tarafından
Aynen oyle yazıklar olsun, ya
0 oy
tarafından
Ah benim güzel kuzum leyla hi gormeye dayanamıyorum benim büyük kızıma çok benziyor her gördüğümde çok ağlıyorum:(( aaahhh ah rabbiiimmm rabbim kullarına zerre güven yok senin adaletinden suphe6etyirme bizi yarabbim yüce adaletini indir şu  aciz kullarının üstüne ne olur 
(3,675 puan) tarafından
Zaten Bi tek, rabbimin adaleti var ben Baska birsey de göremedim, bu, adaleti
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Ulkemizin adalet anlayışı bu işte bazı insanalr hala at gozlukleriyle Allah başımızdan eksik etmesin diyor sadece keşke görmek istemedikelrine Allah'ı karistirmalar 
(3,675 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
tarafından
Ulkeye bak  be tam timarhane. adalet⚖ nerde goren var mi ? 
(3,675 puan) tarafından
Valla göremiyorum pek
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bizim  ülkede  adalet  yok  sadece  boş  konuşanlar  war  çocukların  kadınların  arkasındayız  diyorlar  ama  hiç bir şey  yapmıyorlar  tacizcileri tecavüzcüleri ve katilleri  serbest  bırakıyorlar  ben  Bizim  ülkenin  adaletine  hakimlerine  hiç  güvenmiyorum  hak  yiyenin  bu pislikleri  koruyanin hepsini  allhim  bin  beter  etsin   inşallah  allhım ıslah  etsin  
(3,675 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
tarafından

Bu güzel yavruyu derin dondurucuya koymuşlar bulduklarında cesetin üstün de sinek bile yokmuş :'( herkesin evine bakilıcak denilince direk dereye atmışlar otopside çıkmış :'(

(3,675 puan) tarafından
Allahın belaları ailede seref yok ben olsam, öldürürdüm madem adalet yok benim yavrum yok bende oleyim
0 oy
(667 puan) tarafından

Adalet olsa böyle olmaz :angry:

(3,675 puan) tarafından
Yok iste sadece adı adalet
0 oy
tarafından
kimi görsem hangi suçla kim hapse girse ağzım açık okuyorum serbest.. Rabbimin adaleti büyüktür hesabını Rabbim sorsun 
(3,675 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(618 puan) tarafından
Benim anlamadigim muhabbet nasıl bir anda tahliye edebiliyorlar pes doğrusu 
(3,675 puan) tarafından
Adalet imiş ya bilmrm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 655 göst.
3 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde gulperianne (2 puan) tarafından soruldu
0 oy