0 oy
944 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kendime yazıp azcık puan toplayayım önceki hesabıma yetişeyim :D 

47 Cevaplar

0 oy
(2,422 puan) tarafından
Tovbeee3 :DS
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapmak isteyip de yapamadığım:)))))
0 oy
tarafından

vays oyuzdenmi habire post acyon len :) cakkkaall:D

tarafından
Yok valla baktım 3. Sayfadayım bunu açtım :D
0 oy
tarafından
Cksşslpağaldlsöclsşağq
0 oy
tarafından
Ksslcklsmcösös
0 oy
tarafından
Cözlslpdoewpwğğqicv
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Başladık yine ☺☺ rahat durmuyonuz  admin atacak bak ☺
tarafından
Bişe olmaz kendi postuma yazıyorum 50 post açmıyorum :D
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Puan alinca noluyoki kullancak bi yer yok :D:D

0 oy
tarafından
Kimineyse uyarı veriyorlar takma kafaya bebiş at cvp ❣❤☺
0 oy
(2,176 puan) tarafından
heryerde seni goruyorum iyi misin depresyonda falan degilsin umarim :D 
0 oy
(6,074 puan) tarafından

Kız senin kocan nerde acikmadin mi sen çocuğun altı dolmadı mi bulaşıkları yıkadın mi ütü bitti mi akşam oldu perdeleri çek bari pilavın altını kapatmasan da olur kapının orda böcek mi var :woot:

tarafından
Ya sen beni bilmiyorsun :D her işi hallederim ben elim hızlı tanıyınca anlarsın :D
0 oy
tarafından
Sisndidndkfkfnfjfnfisjfffgvgg
0 oy
tarafından
Abla ben de. ama bu sefer de, bu kadar. toplam yatak, . , bu konuda yardımcı olursanız olun ve bu konuda bir sıkıntı var mı acaba diye düşünüyorum 
0 oy
tarafından

Valla gayet iyisin cnm 2 gün öncesine kadar 500lerdeydi puanın :D

0 oy
(795 puan) tarafından

Afsfsfssgdgssgsfsfs :D

0 oy
tarafından
Merhaba hanımlar çok iyi bir iş var mı acaba diye düşünüyorum ama bu kadar. ama bu bildiğin gibi değil mi ya da arama yapabilirsiniz bir gün daha fazla En Yüksek Seçim sonuçları açıklandı mı diye merak ediyorum ama ben seni seviyorum demek değil 
0 oy
tarafından
Merhaba. nasılsın iyi bak kendine, , . . bu arada telefonla konuşarak iş yapıyorm telefon kapanınca bende de yok zaten bu arada telefonla doktor bey merhaba hocam ben sana haber vereyim dedim 
0 oy
tarafından
Merhaba hanımlar çok iyi bir iş var mı acaba diye düşünüyorum ama bu kadar. ama bu bildiğin gibi değil mi ya da arama yapabilirsiniz bir gün daha fazla En Yüksek Seçim sonuçları açıklandı mı diye merak ediyorum ama ben seni seviyorum demek 
0 oy
tarafından
Merhaba hanımlar çok iyi bir iş var mı acaba diye düşünüyorum ama bu kadar. ama bu bildiğin gibi değil mi ya da arama yapabilirsiniz bir gün daha fazla En Yüksek Seçim sonuçları açıklandı mı diye mek ediyorum ama ben seni seviyorum demek değil 
0 oy
tarafından
Merhaba. ben bu hafta da bir başka. bu yüzden de bir kaç ay oldu mu acaba bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi geceler sana da günaydın mesajı raporla Web sitesi ile birlikte bir 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,526 göst.
29 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
13 cevap 510 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,436 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 876 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde balbebegim (2,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 197 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,679 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,198 soru

24,095,473 cevap

332,060 kullanıcı

...