0 oy
1,531 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (873 puan) tarafından

Kızlar cümleten iyi geceler ben kendimi bildim bileli hep azla yetinen biriyim aklı başında bir alışveriş yaptığım olmadı hiç hatta bazen annemin ablamın zoruyla bir pantolon alırdım bizin ütü paket dükkanı mız vardı üstlerimi tişörtlerim ordan kullanırdım ablalarım evlendi abim evlendi kendime abiye elbise hiç almadım ablalarımız kıyafetlerini giydim hep istemiyorum kendimi hep fazlalık gibi hissediyorum hiçbirşeye layık görmüyorum annemden o vermedikçe harçlık istemezdim açlıktan ölsem anne ne yemek yaptın ne zaman yeriz demezdim bir kere babam hepimizi toplayıp elbise almaya götürecekti gidip eski bir pantolonumu gösterdim baba benim var bana almana gerek yok yıkarız tertemiz olur diyordum büyüdüm değişmedim evlendim hala aynıyım düğünüm olmadı benim eşimin ailesi yapmadı altın falan hiçbişey olmadı ama ama ben buna bile üzülemiyorum sadece gelinlik giyemedim içimde ukte kaldı onun dışında şimdiye kadar konusunu hiç açmadım evlilik yüzüğüm yok alınmadı hiç eşimden para isteyemiyorum dediğim gibi sanki fazlalık mışım gibi geliyor bazen vesile değiş böyle olma diyorum kendi kendime eşimin yanına gidiyorum ama para isteyemiyorum çok saçma gelecek ama kendime yakıştıramıyorum benim gibi olan yada bana akıl verecek birileri varmı bu halimi nasıl yenebilirim nasıl değişebilirim çok sıkıldım artık nasıl düzelebilirim  uzun oldu nolur kusuruma bakmayın yardımcı olun:'(

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. Önce kendini seveceksin destek al bence vesile.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkesten önce sen kendine değer vereceksin eğer sen kendine değer vermezsen çevrende de kimse sana değer vermez kendini sev yeni şeyler al har vurup harman savurma ama hiç kocana kocacimmmmm bana accucuk harçlık versene de sonra o verdikçe sen işte sonra 

Her zaman istemeyi bil 
0 oy
(444 puan) tarafından

Bence psikologa gitmelisin destek almalısın bu durum baya ilerlemiş sende 

0 oy
tarafından
Vesile kendine gel dünya senin bu yaptıklarının yanında çok kötü. Psikiyatriye git bi destek al
(873 puan) tarafından
Pandemiden sonra ilk işim bu olacak teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 407 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 918 göst.
25 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 329 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu