0 oy
1,187 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
 İki üç gündür var evet ama bugün beni öldürdü resmen bulantı.

6+6 hamileyim.

Ne yapsam hafifler ya ?

29 Cevaplar

0 oy
(980 puan) tarafından
Doktor bana Rennie Duo şurup vermişti cnm içtiğim andan itibaren beni rahatlatırdı. Doktoruna sorup kullanabilirsin istersen
tarafından
Yarın ilk ultrason var kuzum.doktora mutlaka soylicem ya :(
(980 puan) tarafından
Söyle mutlaka ben hamileliğim boyunca kullandım. Doktorum 3 şişe yazardı bana bir sonraki kontrol de bi daha yazdırırdım ☺️
tarafından
Çok sağol aşkım
-Reklam-
0 oy
tarafından
39 +2  olana kadar kustum hicbirsey fayda etmedi 9.kilo zayifladim gunde 12 kere kustum iki gunde bir acil.kapsindaydim serumlardan kollarim.ellerimin üstü  hep suzgec gibi delik desikti hastanede bile yattim 3 gun en agir bulanti haplarini kullandim ama yok ilk 14 hafta ac yasadim 14. Haftadan sonra gunde 3 veya 4 kereye düştü  kusma sayisi cok kötüydü  cok cantamda poşetlerle  gezdim.insanliktan ciktim olecem sandim ömür  boyu oyle devam edecek sandim insanlar nasil yemk yiyor diye sasirdim lokantalarin onunden gecerken gözümü  kapattim offff tip dilinde hiperemesiz gravidarium  1000 kisiden 1 kiside görülen  bisey
tarafından
Korkudan 2. Goze alamiyorum:))
Ama bulantiya leblebi kraker salatalik flan iyi geliyormus dene
tarafından
Valla salatalık ve leblebiyi çok övdüler mutlaka yarın leblebi alcam.
Ya bu saatte insanın midesi bulanır mi :/
tarafından
Evet:))))
tarafından
Farukta hiç böyle değildim ama bu farklı :/

Sen peki sordun mu hiç doktora 2. De böyle kötü geçer mıymış gene?
tarafından
Belli olmuyor o dedi olanda var  olmayanda dedi
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Benim de 2. çok zordu canım ya.  Beyaz leblebi iyi geliyordu bana bir de tulum peyniri, ekmek . Dene istersen..Allah yardımcın olsun..
tarafından
Sağol kuzummmm Allah razı olsun
(7,118 puan) tarafından
InsaAllah çabucak atlatırsın canım .
tarafından
İnşallah melegmmm
0 oy
(3,060 puan) tarafından
9 ay çektim limon ve az bişey şeker canım iyi geliyordu bide tuzlu ayran 
tarafından
Tuzlu ayran aklıma kazıdım kuzum.cok teşekkür ederim
(3,060 puan) tarafından
❣️❣️❣️❣️
0 oy
(4,687 puan) tarafından

Canım süt ve sade soda mideni rahatlatır aç bırakma kendini zordur bugünler yemekte yedirmez :(

tarafından
Habire üşüme geliyo :(
(4,687 puan) tarafından
Bu hamileliğin zor geçecek belliki yat uzan kuzum birde vücudun yanar şimdi senin kuluçka dönemi olduğu için kendini sıkı giyin uzan dinlen
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Çubuk kraker leblebi yiyebilirsin .Türk kahvesi de içerdim ben kimisi sakıncalı buluyor
tarafından
Teşekkür ederim;)))
0 oy
(444 puan) tarafından

Nane limon 

Tuzlu çubuk kraker

Leblebi 

Ayran 

Naneli şeker 

Elma 

0 oy
(385 puan) tarafından
Bana da midemde yanma vardı nasıl kötüyüm herşeyi yaptım geçmiyordu, tatlı kaşığı ile bulgur yemiştim çiğden rahatlatıyordu gerçi senin ki bulantı ama çare bulamazsan dene bence ilk haftalar zor oluyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,316 soru

24,084,420 cevap

331,397 kullanıcı

...