0 oy
646 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar oturma odasinda yatıyoruz yer yayagini sevdugimz icin oturma odam büyük bastan sona kadsr yatak var ama gelin görünki geve kalkıyorum kemiklerim sıkışmış resmen esim le oglum beni perisan ediyolar yatak bombos hepsi üstüme cullaniyor ya 

Sizdede drumlar böylemi ya

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok tatlı yaaaaa
tarafından
Kiz neresi tatlı ya insallah sende yaşayasın da gor bakimm :D koca yatak odam var gelip yer yataginda yatıyorum ah ah sus olarak aldim o yatak odasini
tarafından
Kız ne güzle işte devrimlerin yanında sende sarıl ikisine yat uyuuu
tarafından
Esim izin verse sarilacamda esim fırsat vermiyor bi kolu var sanki dersin essek ölüsü:D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yok kız eşim ayrı yerde yatıyor ben koca yatakta oğlumla yayiliyim:D

tarafından
Benm izin vermiyir tek yatiyim ama kemiklerimi sabaha kadr sikstiyor benm yatak odam süstur canm sus olarak aldim sanki :D
tarafından
Kız eşimle yatmayi özledim aslimda ama oğlumu da bırakamıyorum yatak odasında yatak çok rahat ya;)
0 oy
tarafından
Neden 3 kişi yatiyor sunuz? Benim kızım ayrı bizden kafam rahat :) 
tarafından
Oglum cok korkuyor canm yatak odasinda yatyorduk onu yerde yatiryorduk agliyordu simdide yer yatagina alıştık dger oglumda yanimzda artik 4 kisiyiz :D
tarafından
Weeeee babooooo :D Allah yardım etsin
0 oy
tarafından
Hayır ben yatağım olmadan uyuyamıyorum
tarafından
Bende oyleydim ama cocuktan sonra cok değiştim artik yatak odama kiyaget degistrmek icin ugruyorum.
tarafından
Oğlunu ayrı uyutmaya çalış biz öyle yapmışız
0 oy
(54,323 puan) tarafından
yatagin yarisi esimin kalan yarısı elanin bende en kenarda korumalik gibi duruyorum ☺️
tarafından
Hahaha benm gbi ben dger ogluma sut veriyor o venm yanimda gderi de esimn yaninda gece bi kalkiyorum heosu üstümde resmen :D
(54,323 puan) tarafından
bazende elanin kafa benim.sirtimda ayaklar babasinin suratında ☺️
0 oy
tarafından

Bende bezdim eşim rüya görüp duruyor yok yüzümü okşuyor yok uyandırıyor :D bide yatağa girdiğimizde çenesi düşüyor

tarafından
Hahahha benmki bağırıyor kendisi biraz asabi oldugu icin rüyasında da asabi be :D
tarafından
Benimkide asabi ama rüyada ponçik :D
0 oy
(14,216 puan) tarafından
Yatağımdan başka yerde yatamam oğlum da besiginde yanımda ohh cok rahatım gece bazen eşim fazla sarılıyor bunaliyyorum arada :D 
tarafından
Bende oyelydim cocuktan sonra yere alıştık canm simdi dger oglumda vsr 4 kişiyiz
0 oy
(163,679 puan) tarafından
Kiz biz kuzeyin odasini agirdik cok rahatiz
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Kiz alttan soğuk gelir 
0 oy
(227 puan) tarafından

Kız gece gece güldürdün beni :D

Herkes kendi yatağında yatsın anam alrı ayrı yatak ser ayrı ayrı odalara kıyamam sana sende bi rahat uyu :) 

0 oy
(1,519 puan) tarafından
Eşim salonda biz oğlumla ya tak odasında

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 238 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 691 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 340 göst.
10 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havva4545 (1,033 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 218 göst.

Kategoriler

1,480,756 soru

24,228,563 cevap

339,024 kullanıcı

...