0 oy
769 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Karşı komşum mesela napıyorsun diye çalıyor, ben ne zaman kapıyı açsam pat diye kadın kendi kapısını da açıp nereye gidiyorsun, çöp attın çöp attığımı bile biliyor kadın herhalde sandalye almış oturmuş kapının önüne bazen sessiz sessiz gidiyorum valla. Yok kabartma tozu, yumurta, vs. Benden bulaşık çekceci bile istediği oldu. Yani istemesinde değilim çok meraklı gözü evimin içinde, ona kapıyı açtığımda kapıyı kındırık bırakıyorum gözü evimde halı yeni Almışsın, kılıfı değiştirmişsin sürekli böyle. Hatta temizlik yaptın mı diye soruyor ona neyse, ben sürekli temizlik yaparım yani ellerim çatlar sürekli krem kullanırım geçer öyle, bugünde kapıyı çaldı açmadım valla acmıcam Bidaha çalarsa eşimde korona şüphesi var dicem Virüsten korkuyor :D

13 Cevaplar

0 oy
(1,318 puan) tarafından
Açma ya boş lakirti boşver haset eden çok olur 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahahah alem kiz millet sıkıldıkça komşulara sariyo:)
tarafından
Hiç sorma canım :D çoğu zaman rahatsız oluyorum ama
tarafından
Aynen canım sende haklısın valla boşver ya aman takma
0 oy
(2,980 puan) tarafından
O değilde yeni taşındım siteye bir hafta geçti alt komşum geldi merhaba hoşgeldin demeden sofra bezi çırpmayın diye şok oldum bende tanışmaya geldi sandım birde bana eskiden burda oturanla sırf bu yüzden kavgalıydık dedi bide benim gözümü korkutmaya başladı ne garip insanlar var dedim 
(2,980 puan) tarafından
Daha bilmiyorum ki nerde ne var cnm bilemedim yani bide 1 kere çırptım sadece ayıp bence
tarafından
Kiz bizim aşağıda komşu var oda uyarmış bende umursamadım hala çırparım bişey çünkü çatı üzerine onla hiç alakası yok cirptigim yerin ama sıkıntı çıkarcak ya. Bide ilk zamanlar terlikle gezmemize takmıştı bende dedim ellerimizle mi gidecez biyere;)
(2,980 puan) tarafından
Ben valla çırpmadım bir daha dengesizler çok öyle cnm :-) elinle yürü sende ayakla yürünür mü hiç kadın haklı :-))
tarafından
Hiç sorma kiz :) hatta ev sahibiyle konuştuk sonra daha bişey demedi kadın muhatap bile değilim 2 senedir o kadınla bi kendini begenmiski
(6,848 puan) tarafından
Bız masada yiyoruz deseydn haha :)
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ne yazıkkı bende komsu dan siniri kalkanlardandım. Benşm konusunda saat bilmeden gelirdi
tarafından
Açma sende kuzum
(12,026 puan) tarafından
Canım acmadan olmuyordu ayak sesimizi duyup geliyordu yani evde oldugumuzu biliyordu gelirken. Oyle bir calıyor ki kapıyı sanarsın narkotik baskını =) kac kere dedim bak korona var birde diyor ki ben korkmuyorum. Be insafsız ben korkuyorum. Neyse bu aralar Baska yerde de apartman cık rahatladık.
0 oy
(3,909 puan) tarafından

Valla bencede öyle şöyle eşim öksürüyor hasta felan korkuyrz bizde de. Anlarsa gelmez bidaha:ermm:

0 oy
(8,060 puan) tarafından

Hayat bilgisi ürperi geldi aklıma :D

0 oy
tarafından
Eski oturduğum yerde ki komşu öyleydi.bi de oturmaya gelmeye bayılırdı.calistigim için çok goremezdim ama işin günlerimde aman Allah dedittiriyordu
0 oy
(163,331 puan) tarafından
Slm sumeyraa
tarafından
Selam
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ay ne güzel keşke benim de kapımı çalan olsa kız :)
tarafından
Bu sinir bişey ama
(2,336 puan) tarafından
Açma kapıyi bosver
0 oy
tarafından
Açma canım o kadar laubaliligi sevmem ben mesafe koy arana
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Bidaha soru sordugunda niye sordun ki de, birazda o cevap versin :) kibarca tersle
0 oy
tarafından
1.5 yıllık evliyüm komşulwrım daha evime adım atmadılar
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Hayırlısı ile su virüs bir bitseydi :D

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 181 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (4,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 248 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
14 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beyzanur (905 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,622 soru

24,061,288 cevap

330,158 kullanıcı

...