Bir keresinde ipekkozalagi benim ablam burda sitede ablamda kaldım gece herkes uyuyor biz mutfakta konuşuyoruz pattt diye bir ses geldi bismillah dedik içeri girdik birşey düştü sandık hiçbirsey yok evi aradık taradik yok ama eminiz evin içinden geldi ses yere oyuncak gibi birşey fırlattı biri ama ne olduğunu bulamadık ki ablam bunların binbir türlüsünü görüyordu bu hiçbirsey sadece benim şahit olduğum bir olaydi bu bide ondan dinle ahhahaha :-D:-D
Okumak için geldim herkes yorum okumaya gelmiş benim gibi kimse bir sey yazmamis
Okudum iyi b.ok yedim evde yalnızım ***** kafa
Ben küçüktüm biraz ozamanlar akşam da mahalleye inip oynayabiliyorduk ya hani indim evin önüne diğer çocuklarla oynuyoruz. Mahallede herkes birbirini tanır bilir büyük küçük. Ilerde bi evin kapısının önüne bi kadın oturmuş kucağında küçük çocuk. Bakar bakmaz insan suretinde olmadığını anladim bi farklıydı tümden bembeyaz giyinmişlerdi. Kadın suratını bana doğru çevirince hayal meyal o evde oturan nineye benzetir oldum ama emindim bi tuhaflık vardı çığlık çığlığa ağlayarak eve kaçtım. Ablamlar büyüklerim diğer gün sabah uyanır uyanmaz gidip kadına sormuşlar. Yok ben dün evde değildim ki o ben olamam kimse inmedi kapımın önünde yoktu dedi. Benden sonra aynı yerde aynı kişiyi görende olmuş. Daha ileriki yaşlarda 15 yaş rahat vardım derin uykudayım kulağımın dibinde biri beni uyandırıyor ben uyanana kadar kübra diyor defalarca adımı sayıklıyor ama dokunmadan ben kendime geldim uyandım etrafıma baktim kimse yok salona geçtim beni neden uyanırdınız diye odadan çıkan olmamış film takmış izliyorlardı annem olayı anladı tabi. Diğer gün beni hocaya götürdüler babamlar birsürü dua okudu etrafımda dönerek bu dualar sana çember olsun yaklaşamasın kimse sana dedi bir daha asla görmedim çok şükür
1,488,209 soru
24,326,888 cevap
345,525 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın