0 oy
622 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,034 puan) tarafından

Cüzdanım uygulamasından bahsediyorum. Ben zannettim ki alışveriş yaptıkça orda puan birikiyor o puanlarla tekrar alışveriş yapacaksınız. Meğer kendi kartınızdan oraya para yüklüyorsunuz ve alışverişe başlıyorsunuz puanlar o şekilde birikiyor bir de alışveriş yaptıkça çekiliş hakkı veriyorlar onun da sonunda para veriyorlar

Peki bunlar neden böyle bir kampanya başlattılar insanların parasını kullanmak için. Siz parayı kartta değil de orda tutarsanız faiz olarak işletebilirler bu yüzden bu kampanyaya katılmadım ama tam bir şeytanlık daha neler neler cikaracaklar

10 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından
Katilsn cok kisi vardi
tarafından
Biraz önceki kadına ne oldu kacacam falan diyordu ya kaçırdım ben :(
(4,034 puan) tarafından
Gerçi faiz olarak anlamamış o kişiler yorumlardan anladım ben uygulamayı ilk defa kullanıyorum
tarafından
Beni özledin mi kız :D Sümeyra fjdjdjdjdkckdkd her yerden çıkarım gene
(163,444 puan) tarafından
Yuuuh bizim sumeyrami gitti hesap hemen actinmi kiz hosgeldin

O kadinin post kaldirildi bilmiyomki kactimi acaba
tarafından
Hesabı kapatmış o, blöf yapıyor ya kaçsa annesigil gebertir onu
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Silah zoruyla katılın demiyorlar ki zaten tercih meselesi ☺
(4,034 puan) tarafından
Ben zorla katılım yaptiriyorlar demedim her farklı yorumunda marjinal olmuyorsun ben sadece nasıl akıl ettiklerine şaştım onu söylüyorum. Mesela ben niye bunu gördüm Allah bunlarin belasını versin demedim
(8,061 puan) tarafından
Şeytanliklarina alış-veriş yapmayarak ortak olmayabilirsin☺
(25,181 puan) tarafından
Gizeeemmm görgüsüzlük yapma :D
(8,061 puan) tarafından
Bugün aşırı görgüsüzüm seloş tutma beni:D
(4,034 puan) tarafından
İlk defa yaptım yaptıktan sonra gördüm zaten ben olayı geç anladım şaşırıp da buraya yazdim
0 oy
tarafından
Ben cüzdana sadece 10 tl atıyorum o da kargo parası ve kampanyaları o şekilde yararlanabiliyorsun..geçen ay 10 tl yükle 10 tl kazan vardı yükledim 10 tlyi verdi ve geri kartıma yükledim o 10 tl kaldı orda..kartlarımı da kayıt etmem hiçbir siteye çekebiliyorlar kayıtlı olunca 
(4,034 puan) tarafından
Aslında ben böyle şeylerde alışveriş yapma taraftarı değilim ama dışarı çıkıp gezemiyorum bı de pandemi var mecburuz bir anlamda
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Alışveriş yapıldıkça puan kazanılacak diye bir vaat de bulunmadılar ki zaten cüzdana yükle kazan denildi. Yükleyince 10 TL veriyor sürekli

(11,499 puan) tarafından
Parayı kartta tutmana da gerek yok ben bir şey alacağım zaman cüzdana ekliyorum yüklenen hediye para da geliyor hemen alışveriş yapıyorum
(4,034 puan) tarafından
İlk defa kullandım bence buna alistiriyorlar valla şok oldum
0 oy
tarafından
Cookkkkkk kişi katıldı ona hiç öyle şeylere girmem 
(4,034 puan) tarafından
İlk defa bakim dedim normalde bana da tuzak gibi gelir dışarı çıkamayınca köylü gibi şaştım
(1,327 puan) tarafından
Köylü gibi şaştım derken ne demek istediniz
(4,034 puan) tarafından
Kötü bir anlamı yok köylüler herşeyi saf haliyle doğal haliyle düşünür ben de öyle düşünürüm ona göre süzgeçten geciririm. Gerçekten çoğu konuda köylü gibiyimdir
0 oy
tarafından
Trendyol hiç bi zaman güvenemedim genel de ürünümün linkini bırakıyorum filan diyenler varya onlar komisyon alıyormuş sen onun linkine tıklayıp satın alınca oda belirli bi ücret alıyormuş bunu ögrendigim de şaşırdım baya
(4,034 puan) tarafından
Fenomenler değil mi. Evet artık hiçbir şey eskisi gibi değil ticaretten para yiyen grup çok farkli
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Nen normal alışveriş yapıyom cüzdanla işim yok :) 
(4,034 puan) tarafından
Ben de hiç girmedim o ise kafam da basmaz zaten basana kadar köylü gibi abaaow dedim :D
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Hic bu bakimdan bakmamistim acikcasi, ben indirim zamanlarinda az cok yukleme yapıyorum, alacagim oldugunda karti bul sofreyi gir filan ugrasmayim diye,cok rahat oluyor. Birde iade ettigimde urunu direk cuzdana geliyor aninda param. Alisverise tesvik amacli o kazanilan paralar diye düşündüm hep, cunku ne kadar alirsan o kadar 3 5 kuruz hediye veriyor. Ama dusundurucu bir bakis acisi tabi ki
(4,034 puan) tarafından
Yok yok iade parası cüzdanım hesabına gelse bile karta aktarmak istediğinde yine aynı şekilde uğraşıyorsun yani değişen birşey yok kolaylık anlamında da kartını kaydedebilirsin. Ticari kafayla düşününce benim dediğime geliyor. Onlar için farketmez faizin haramligina bakmazlar tabii sonuçta iş yapıyorlar ama ben çok dikkat ederim
(6,973 puan) tarafından
Bende cok dikkat ederim aslinda evet islettigi aklima yatmisti zaten, gunahi bizemi oluyor katkida bulunmus mu oluyoruz? Kaydetmek icin guvenmiyorum sitelere, sirf kolaylik diye tercih ediyorum. Iade geldiginde baska alisverise kullaniyordum ama ciddi ciddi sorgulayacagim bu durumu. Allah razı olsun:)
0 oy
tarafından
Canım o seytanlik degil birseyi iptal veye iade yaptin kredi kartina 10 gunde yukleniyor ords direk cuzdana hemen geri harcayabiliyorsun yada karta yukle diyorsun paran iade oluyor bence guzel bir uygulama ben kullaniyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,710 soru

24,114,633 cevap

333,177 kullanıcı

...