0 oy
782 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Herkese öncelikle iyi akşamlar

Görüştüğüm biri var çok eskilerden tanıyorum ve birbirimize deli gibi aşıktık. Beni zorla başkasıyla evlendirdiler. Ve bir çocuğumuz oldu. Aşık olduğum kişi beni bırakmadı görüşmeyi hep sürdürdük o şimdi evli değil ve sanırım bu gece onunla kaçacağım. Tek düşündüğüm çocuğum onuda götürmek istiyorum ama nasıl bir hayat süreceğim bilmiyorum. Babasına bıraksam bana çok düşkün. Kafam o kadar karışık ki.. 

46 Cevaplar

0 oy
(739 puan) tarafından

Madem sevmiyorsun boşan niye saçmalıyım ki akılın yok senin kocana yazık o zaman 

-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah Müge anlı senide aramak zorunda kalmaz 
0 oy
tarafından
Yemin ediyorum başımıza taş yağacak tovbe yarabbim 
0 oy
(12 puan) tarafından
Allah seni ıslah etsin 
0 oy
tarafından
Çocuğu babaisna bırak !!!!
0 oy
(163,365 puan) tarafından
been şookk         
(834 puan) tarafından
Bende A101
0 oy
tarafından
yok artık yaa...
0 oy
tarafından
Önceki postlarına baktım da çok çelişkilisin

Kocana 1 hafta önce seni seviyorum postun meselaa 

Ve bu postun... 
(163,365 puan) tarafından
Selmos haklii
tarafından
Yanı eskı postlara baksana
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Önce düzgünce ve edeb li şekilde kocandan ayrılıp öyle bı yuva kurmalisin gideceğin adam seni kapı önüne koymayacagi ne malum 

Yanlış fevri harekette bulunma kocana mutlu olmadığını vs söyle ayrıl sonra kimle evlenmek ister isen evlen hata yapma
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Ohaaaaa bir bu eksikti yuh :angry:

0 oy
tarafından
Çocuğu bırakma ihtimalini  düşünmem.. senin gibiler anne olduğu için çok üzülüyorum  
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Sen ***** mısın ne bu terbiyesizlik
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Madem hep görüşmeyi surdurdun cocuk neden yaptın 
0 oy
(1,263 puan) tarafından

Biri desinki ciddi değil şaka :dizzy:

0 oy
(1,263 puan) tarafından

Dikkat et gelen gideni aratmasın :ninja:

0 oy
tarafından
Hayatının hatasını yapmış olursun iki dunyanida rezil edersin o çocuğa yazık ona üzülüyorum sadece  sevmiyor olabilirsin ama çocuğun var sevmeseydin çocuk yapmazdın hevesinize kapılıp böyle pis şeylerin yüzünden perişan ediyorsun o aileni ve çocuğunu pişman Olcan .ve buna eminim ki o kacacagin adam gün gelir bunu yüzüne vuracak sürekli kadın olsaydın kacmazdin . herşeyde Altan almak zorundasın Allah ıslah etsin ne diyim
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Okurken rüya falan sandım demek ki neymiş ihanet sadece bir erkeğe ait değil kadınlar da ihanet edermiş ,buna inanmayan ya da kadın ezildiği için bilmem ne ne bahanelerle normalleştiren insanlara en güzel kanıt sensin Allah sana hidayet versin kalbine merhamet koysun 
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Psikolojim bozuldu defol git şurdan admin yok mu admin
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Eşimin telefonuna eskiden bakardım eskiden cok kıskanırdım en son sabah seni seviyorum dedim falan postlar açıp sonra böyle post açmak ne mantık yani kurmaca oldugu besbelli
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Esko poslarina.baktimda eylulde 1 hafta once sime seni seviyorum dedimyazmis.aralikta baska kocaya kaciyoo ocakta esra erolda goruruz nisanda baska kocada temmuzdada pavyonda :))))

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 1,353 göst.
+1 oy
17 cevap 700 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,071 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 612 göst.
15 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muallimekisisi (2,650 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,694 soru

24,076,066 cevap

330,930 kullanıcı

...