0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından

Hamilelik hem güzel hem de kötü yanları var kızlar 6 haftalık hamileyim yemin ederim kusamiyorum midem bulanıyor tam boğazıma kadar geliyor geri gidiyor Rabbim herkeze yardım etsin hiç bişey den zevk alamıyorum uyuduğum zaman bile midem bulanıyor çok kötü bi durum şu günler gecsede hemen dogursam diyorum ama doğumdan korkuyorum :((

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim sabahları kusmam oluyordu insan ölmek istiyor resmen okadar kötü birşey olamaz bebek sanki ağzımdan cikcak gibiydi
(98 puan) tarafından
Aynen canim cok kotu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğum sezryan mi kuzum normal mi
(98 puan) tarafından
Daha belli değil canım 6 haftalık ama eşim normal doğum yap diyor korkuyorum acikcasi
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Ben 2 gün cektim ve inan ruh gibiydim gittim saglk ocagına prilam diye ilaç yazdı 2 tane yatmadan once iciyorum böyle bir güzellik olamaz. Yemeğimi yiyorum cok cok iyiyim doguma kadar da devam edicem hiç kesmedim. 37+6 artık doğurmak istiyorumm
(98 puan) tarafından
Benim daha çok zamanım var 6 haftalık.:) Ayy 6 sene gibi geliyo midem fena zaten
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Dogurunca hamileliğini özlersin diyolardi 2 aylık oldu kızım zerre özlemedim hamileligimi sadece içinde hareket ediyo ya o biraz güzel ama çok zor geçirdim şükür dogdu sende Meral etme gecmiyo gibi gelse de çabucak gecicek canım sabret Allah yardımcın olsun inşallah
(98 puan) tarafından
Herkez öyle diyor da ama zamanim çok canim gecmiyor da en kotusu mide bulantısı o olmasa çok güzel olacak
(7,786 puan) tarafından
Prilam Dr diye bı ilaç var canım kullan istersen köstek olmak istemem ama ben hamileliğimin sonuna dek bulantı yaşadım istifra da ediyodum ama azalmıştı tabi 4-4.5 ay kadar aşırı istifra ediyodum kontrollere bile zor gidiyodum kusa sica :D çok şükür geçti o ilaç fayda etmisti bana doktoruna danışıp kullan istersen
0 oy
(351 puan) tarafından
Sen bi de doğunca gör:)))Güzel günler...Tadini çıkarın...Bide hamileyken bol bol uyuyun...
(98 puan) tarafından
Uyusam bile kalkinca acaba kalkmasam mi diyorum ayaga kalkınca mide bulantısı çok oluyo cunku
0 oy
tarafından
Benim hamileligim harikaydı kuzum ikinciyi hemen istiyorum oyuzden isallah oda öyle olur 
(98 puan) tarafından
Ayy ne güzel çok şanslısınız keşke benimde hamileliğim öyle kolay olsa canm
0 oy
tarafından
Ay ben hiç iyi yanını görmedim doğurana kadar :((

Allah yardımcın olsun inşallah 
(98 puan) tarafından
Sagol canım benim amin inşallah:(
0 oy
(263 puan) tarafından
Daha yolun başındasın Allah yardımcın olsun. Hayırlıca kucağına al inşallah. Benimde gebeliklerimde çok mide bulantısı kusma olur. İlk aylar mide bulantısı sonra mide yanması çok çektim. Geceleri uyuyamamak deliye dönüyordum. Ama herşey geçiyor kucağına alınca unutuyorsun. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. :)) 
(98 puan) tarafından
Saol canım benim inşallah aminn:)
0 oy
(1,104 puan) tarafından

Ah ah sorma ilk üç ay hiçbirşey gerçekten derler ya 2. Trimester balayı zamanıdır diye gerçekten öyleymiş şimdi 29+5 olduk çok ağırlaştım artık bebişte biraz kilolu haftasına göre bir zorluyor beni ki sorma karnımı dalgalandırıyor acıtıyor eşek sıpası :D en kötü zamanımız böyle olsun inşallah sağ Salim kucağımıza alalım inşallah 

(98 puan) tarafından
İnşallah canım benim amin:)
0 oy
tarafından
Evet hem güzel hem Zor çok farklı bı Duygu canının icinde bı can var hareketlerinin hissettiğin mini minnacık bı kokusuna ömrünü verecek kadar güzel ama bı de şu bel ağrısı da geçse çok iyi olacak da bu arada bnde hamileyim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 255 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,317 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 343 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 0234_sevim. (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,125 göst.
7 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 407 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dacc (151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,216 soru

24,121,907 cevap

333,522 kullanıcı

...