0 oy
775 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (416 puan) tarafından
Kardesimin nisanlisi anamin yaninda 2 gundur izin almis kalmis bizimkilerle nasil izin aldiysa gari. Neyse anam da hic aramiyo 2 gundur ben ararsam anca öyle. Normal de yanında olmazsam saat basi çocuğu goster diye arardi valla kadin. Trip aticuumm tripppp :D 

12 Cevaplar

+1 oy
(163,503 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Papuc dama mi diyon ☺️☺️ 
(416 puan) tarafından
Aha tam da bu yani pabuc atilmis dama. Dama atildigi gibi kalmamis damdan tam.basket cope atilmis :D
-Reklam-
+1 oy
(54,164 puan) tarafından
☺️☺️ nisanliyken babam caya yemeğe bile kabul etmedi esimi iftara çağırdılar gitmedi bizide gondermedi benimkide ayri tuhaflik gercide bide iki gun onlarda kalicam hee evlatliktan redderdi ☺️☺️☺️
(6,396 puan) tarafından
Insanlarmis Allah razi olsun goruyon mu babayi adam dedigini yaptirmis ☺☺
(54,164 puan) tarafından
mecbur dinlicen ☺️elaya doğum günü yaptım ikisinede gelmedi ☺️ babasiz gibi huyu o biz alistik ☺️
(6,396 puan) tarafından
Allah Allah ne enterasan bi adam ☺☺
(54,164 puan) tarafından
he kiz halam kiz neden gitmiyon diye babamda gitmezdi demis oysaki dedem bizede gelirdi büyük halamada giderdi uyduruyo ☺️ degisik teyzemler falan cagirsin iftara gitmez kimsenin evine gitmez. annemin yataga takti kafayi kimsenin evinde yok kaldir at diyo sanki milletin evine gidip yatak odasinda geziyomus gibi ☺️
(6,396 puan) tarafından
Hahjaha sen ewlatsin uctun gittin de anacigin ne yapsin ☺☺
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Mutlu olsunlar boşver arar yne 
(416 puan) tarafından
Aramiyo :(
(4,959 puan) tarafından
Kıza adapte olmaya çalışırken aramistir arasada o evdeyken rahat konusamaz belki .ben olsam ben arardım anamiii elalem karşı
(416 puan) tarafından
Valla ben arayinca konusuyoz anca 2 gundur. Aramacam trip atiyurik
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Gelecekteki nasipse ben :))
(416 puan) tarafından
Hahahah yasasin gorumceler dhsjjd bende de 2 tane var allahtan bana benzemiyorlar haha:D
0 oy
tarafından

• :DEvlenince cadı kaynana der haha 
(1,054 puan) tarafından
Köprüyü gece e kadar cnm
(416 puan) tarafından
Agzini yirtarim o gelin denenin :D
(1,054 puan) tarafından
Ailesi nasil izin veriyo kiz annende kalsınlar
(416 puan) tarafından
Ne bilim kiz yazin da birlikte yayla da kaldilar. Benim anamlar nişanliyken birak onlarda kalmayi dayimda halamda kalmama izin vermediler kiz :D anamin evi disinda kaldigim tek yer kendi evim haha
(1,054 puan) tarafından
Bizde öyle sadece baba annemde kaldım 2 3 kere oda evleri karşıdaydı ondan onuda anneme sorardı kizlar nerde diye
0 oy
(791 puan) tarafından
Aman çok iyi etmişin gorumcelik damarını kabartarak güzel marifet
(416 puan) tarafından
Hahahahha thank you :d linc is coming
(791 puan) tarafından
I hate the word guru ıyyyyyy
0 oy
(30,251 puan) tarafından

Amannn.  Boş verrrr

(416 puan) tarafından
Valla bosverdim zaten gelini buldu da unuttu kızını. Bende kaynanadayim zaten aramacam bişey derse kaynanamla ilgileniyordum derdim hdisjs
0 oy
(1,054 puan) tarafından

Kiz görümce olunca laflarını seçerek konuşman lazım yanlış birşey ağzından çıkarsa yandın:) Bende görümdeyim ıkitane yengem varda :angel:

(416 puan) tarafından
Amaaannn alınırsa alınsın gelin denen :D anasinida sevmem kendisini de sevmem.. aylardir ne çektiriyorlar bizimkilere
(1,054 puan) tarafından
Insan kardeşi icnde olsa karışama iste
tarafından
Yaptığınız konusma cok yanlış sizde bi gelinsiniz. Gelin denen derken o sizin kardesinizin bi parçası yemesi icmesi kadinlik görevi hep onda artik o sizi temsil ediyor. Ne geçti aranizda bilmem ama ne derseniz deyin gelin hakkinda ucu kardesinize dokunacak..
0 oy
(5,931 puan) tarafından
Hahahah kıyamam sanaaaa
(416 puan) tarafından
:(:(:(:((((((
(5,931 puan) tarafından
Kız üzülme yaa :)))
0 oy
(963 puan) tarafından
Hahaha gelecekteki ben :D kıskandın mi seeeeeennnnn :)
(416 puan) tarafından
Gercekten kiskandim :(
0 oy
(444 puan) tarafından

Bende bi ara görümcelik krizine girmiştim kardeşimin kız arkadaşıyla daha çok vakit geçiriyordu annem bi ara baya alinganlik yaptım küstüm anneme :)

(416 puan) tarafından
Ben de küstüm bu gun gidecektik normalde gelmicez haberin olsun yazdim wpden. Aramadim bile hehe :D
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Way anasini sayin seyirciler ☺☺ben olsam.bende triplenirdimm aaaa ☺☺
(416 puan) tarafından
Trip aticukkk trip:D
(6,396 puan) tarafından
Annem yazma alirken falan 3 tane alir iki oglumuz war buda gelinlerin sen sec icinden der amannn ne gelini derim fesatlasma elin kizi die gavurmu der ☺☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 101 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 274 göst.
0 oy
0 cevap 79 göst.
0 oy
36 cevap 1,018 göst.