0 oy
937 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar doguma cok az kaldı beni bir stres aldı. Şimdi biz eşimle konustuk kım olursa olsun oyle 20 gun 40 gun kalsın istemiyoruz. İlk cocukta oyle oldu huzurumuz kactı acıkacık soylemek kabul etmek lazım Kı o benimkilerden ben onunkılerden bu kadar kaldıkları ıcın rahatsız olduk. İki taraflı da bakmak lazım cunku. Neyse biz aslında cıtlattık durumu ailelere ama pek anlamıs gibi degil ler. Ev tötüm metre kare biz zor sıgıyoruz simdi dogum da annem kardesim gelecek iyi hos, onlar gidince de görümcem gelecekti o da iyi hos. Şimdi görümcem dogumdan itibaren sizdeyim diyor, hem annem hem biz hem kardesim hem görümcem kışın ayazı ben nereye yatırcam? Topu topu 2 tane kanepem var. Şimdi hadi tamam gelsin dicem o zaman kardesim gelmemeli. Onu anneme kardesime nasıl dicem kırmadan nasıl orta yol bulurum nasıl? Kimseyi uzmek kırmak istemiyorum ama yerım yok. 

13 Cevaplar

+1 oy
(2,462 puan) tarafından
Neden sorumluluk sende. Başan nasıl anlaştıysanız öyle olsun. Önce annenle kardeşin gelsin onlar gidince görümcen gelsin. Eşin konuşsun kardeşiylede.
(2,462 puan) tarafından
Bu durumda yapabileceğin bişey yok canım. Biraz boşuna post açmışsın gibi olmuş kusura bakma. Öyle de böyle de iki taraf laftan anlamıyor sonuçta. Biz ne desek boş
(12,026 puan) tarafından
Canım o kadar sıkkın kı
(2,462 puan) tarafından
Sen de haklısın canim. En iyisi oluruna bırakmak. Gelsinler kendileri yaşayıp görsunler
(12,026 puan) tarafından
Bende oyle dusunuyorum ama olan bize karı koca oluyor biz birbirimizi yemeye baslayınca herkes Kendi yuvasına kacıyor kapanmayan yaralarda bizde acılıyor
(2,462 puan) tarafından
Siz neden birbirinizi yiyorsunuz ki
-Reklam-
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Eşin kendi kardeşine soylesin
(12,026 puan) tarafından
Soyledi canım ama benimkilerde anlamamıs ki. Bizimkilere de 1 hafta dedim annem 20 gun kalırım diyor. Benimkilerde sıkıntı
(6,189 puan) tarafından
Sen onlarla yeniden konus
(12,026 puan) tarafından
Valla daraldım daha dogum olmadan.
(4,959 puan) tarafından
İnsan annesine de gunn biçmemeli bence ya 1 haftalik gelin dye.. ben yapamam onu mesela
(12,026 puan) tarafından
Ama oyle ayıp olmaz mı annem gelip kalacak istwdigi kadar o zaman oburku de gelip kalır canı istedigi kadar. Sıkıntı olur oyle
(4,959 puan) tarafından
Canım ihtiyaç kadar kalınır keyfiyen herşey yoluna girince görünce niye kalsın keyfi olarak madem ev dar .. annemlere git demek olmaz yada 1 haftalık gelin diye pazarlık olmaz. Aynı zaman diliminde gelmedikleri sürece sıkıntı etme
(12,026 puan) tarafından
İşte zaten problem o canım
(4,959 puan) tarafından
İnsan doğum yapinca ilk anası gelir gorumcesi değil. Eşin halletsin şenlik bişey yok.. tabiki anan gelcek ilk olark ..onlar gidince de gorumcen gelirse glsin
(12,026 puan) tarafından
Kime sorarsan sor o da kendi hakkı oldugunu dusunuyor
0 oy
(867 puan) tarafından
Sırayla kalsalar daha iyi aslında biri yorulunca biri kalırdı 
(12,026 puan) tarafından
Plan oydu zaten canım. Problem olmasın diye oyşe plan yapmıstık.
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Kız öyle şey mi olur neden 2 kişi geliyor. Vala doğumumdu eşim anneme bile izin vermedi kalmıbın diye normal yaptım, biz bakarız dedi. Yaparken iyi de bakamayacaz mı dedi. Şimdi annen gelisn kardeş ne alaka? Annen bilmiyor evde kanepe koltuk vs durumunu. Görümce gelmesin ya da 1 hafta kalıp getis. Zaten annen gelecek ya. Görümcene, annem gidince iyice toparlanırım de, kimseyi bizle perişan etmek istemiyorum de, 
(12,026 puan) tarafından
Canım dedik. Kardesimin yası buyuk degil evde yanlız kalamaz oyle ondan geliyor yanı mecburiyet onunkı.
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Canım gorumcene eşin desin abla onlar gidince gel .onlar varken yardımcı oluncsk bişey olmaz onlar gidince de sen glrsin dye... Ne saçma ya onca kaeijin evde ne işi var dönüşümlü gelin diye söyleyin
(12,026 puan) tarafından
Canım soyledi şimdi ygidi oldur hakkını yeme demişler. Eşim dedi zaten bizimkiler hala kafasına göre yani. Birde huzursuzluk olacak biliyorum.
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Sirali olsa iyi olurdu
(12,026 puan) tarafından
Planımız sıralıydı. Kımsenin gönlunu kırmadan halletmekti amacımız. Aslında kimse gelsin kalsın istemiyorduk.
0 oy
tarafından
Canim esin kendi ailesine sende kendi ailene soyle annecim simdi sen geleceksin görümcemde gelmek istiyo ev küçük sikinti yasamayalim gerej yok gerkes gelsin 2..3 gun kalip donsun alinmafa gucenmece yok virus var zaten ortalik kotu de esinde ayninsekilde kardesine ann3 babasina söylesin bence veya hic kabul etmeyin virusten dolayi doktor kabul etmiyo minik oldugu icin evde kalabalık yasakmış de son kontrolde soyledi de ki bu gercek bize 3 ay misagir kabul etme edecejsende ayni odada bulundurma dedi
(12,026 puan) tarafından
Canım konustuk biliyorlar ama anlamıyorlar. İlk cocukta biz neredeyse bosanıyorduk kocamla bu yuzden.
0 oy
tarafından
virus var de gelmesinler bebegimde kucuk de 
(12,026 puan) tarafından
Kimse kırılsın istemiyorum ben canım
tarafından
dogru canm da aslinda kirilacak bisey yok gorumcen once 1 hafta kalsin annende dikislerin iyilesene kadar kalsin ozaman ne diyim:)
(12,026 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun de =)
tarafından
Allah yardimcin olsun zaten hamilesin birde zorlu bir süreçtesin milleti düşünüyorsun:D valla benim kayinpederim gelsi köyden sözde benim icin ama bana zarari oldu ona hizmet etmek zorunda kaldim Allahtan normal dogum yapmistim ama yinede dikislerim cok vardi ilk dogumumdu 2 bucuk ay oldu dogum yapali sanada oyle yapmasinlaeda soyle bütün evini temizlesinler bari bir daha gelmezler belki :D bayram temizligi yaptir halilari felan yikasinlar :D
(12,026 puan) tarafından
Yok canım daha neler.
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Ben olsam anneme yok diyemem görünüme derim annem bakallcak abla Allah razı olsun o giderse sen gel diye bu kadar basit 
(12,026 puan) tarafından
Olmuyor iste canım cıldırıcam
0 oy
(491 puan) tarafından
Aç kanepeleri birine annenle kardeşin yatsın birine görumcen yatsın şen şakrak bebeği büyütün hiç birşey olmaz Allah büyük keşke bn doğurduğumda öyle gelen olsaydı ben bebegime yanlız başıma baktım yetim öksüz gibi eşim çalışıyordu geceye kadar
(12,026 puan) tarafından
İşte canım ne yapcam bilmiyorum
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Korona var  de ev çok  küçük  çok  kalabalık  oluyoruz  de  biz  kendi  başımızın çaresine bakarız siz yorulmayın  de 
(12,026 puan) tarafından
O seçenek denedi işlemiyor
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Ayy seni çok iyi anlıyorum benim evde 90 metre kare doğumda annem babam kaynanam kayınpederim geldi ev dar kendi annem babam  1 hafta durabildiler kaynamlar tam 4 ay kaldılar 
(12,026 puan) tarafından
Benim ev daha kucuk. İlk cocukta cok zorluk cektik hep kocamla kavga ettik gece
0 oy
tarafından
Herkez kendi tarafına şöylesin canım.. birde bunu düşünüyorsun demi..herkez belki iyilik yapmak istiyo ama karşı tarafında bunalttiklarin farkında değiller...herkezin aynı anda gelmesi gerekmez..pandemi zamanı ne kadar az kişi o kadar iyi..
(12,026 puan) tarafından
Onu da dusunuyorum canım işte ya birisinden birisi tasırsa ne halt yeriz

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 308 göst.
0 oy
12 cevap 490 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Asiiii (2,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 605 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,054 soru

24,081,124 cevap

331,214 kullanıcı

...