0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Burdan beni tanıyanlar olduğu için bu hesaptan yazıyorum 

Benim eşim çok iyidir Allah razı olsun hiçbir kötü huyu yok herşeyimi yardım eder bebeğimle benimle çok ama çok ilgilidir annemle bir tartisma yaşadılar ufak birşey o günden sonra annem bana biraz tavırlı davranmaya başladı eşimin yanına geldiğim için hiç istemedi eşimi zaten ama biz çok severek evlendik ayrıl demiyor ama ayrılsam gercekten sevinir bazen ben bu baskılar yüzünden eşime kötü davranıyorum ne yapmalıyım sizce hataliyim biliyorum ama annemle ne zaman konussak konu eşime geliyor

2.sorumda anneme eşim para vermişti az bişey de değil 35 milyar şimdi ev alma durumu var eşim isteyelim dedi ben nasıl soylicem yada hiç karusmayayimmi verirkende karışmadim simdidemi karismasam hakkınızi helala edin çok uzun oldu ama işin içinden çıkamıyorum lütfen bana akıl verin kocamla aram düzelsin

14 Cevaplar

+1 oy
(3,074 puan) tarafından
Kocan iyi biriyse nasil hemn etkilenip kötü davranıyosun ki..insanlar anlayisli esine yardim eden ilgili kocaya hasret sen de annene uyup kocana mi sataşıyon..borc ne zamn verildi annene..aslnda siz istemeden annenin borcunu ödemesi lazm bnce..
(3,074 puan) tarafından
Eee bu satasma olmuyo mu cnm senin yüzünden yüzüm asık demen..annen o parayi geri ödemek icin mi aldi peki..yanls anlama ama durumu iyi degilse o kadar parayi neden aldi cok mu acil biseydi
tarafından
Babam vefat edince borçlar kaldı o yüzden ama şimdi durumu eskisi kadarda  kötü değil maaşı var
(3,074 puan) tarafından
Maasindan vercek o zamn artık:( onun durumu da zor ama az para da degil..
tarafından
Ev işi olmasa yine eşime istetmezdim ne olursa olsun ama artık benim cocgumuda düşünmem lazım hem maaşı var ev kira değil ne yapacağımı sasirdim
(3,074 puan) tarafından
Aynen canm kendi cocugunu da dusunmen lazm..maasindan versin her ay mecbur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden 
0 oy
tarafından
Valla kuzum ben olsam isterim sonuçta annem ihtiyaci varken siz vermiainiz şimdi de sizin ihtiyacınız var :)
tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Annenin agzina bakarak esinle kotu olma o esinle annen arasinda olan bisey sen dahil olma bence para meselesine gelince de kirmadan isteyebilirsin ihtiyacimiz var diye 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Annenin gazina gelipte essine kotu davranmamalisin. Ve ev alacaginizi soyleyip paranizi tabiki de istemelisiniz.
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Eşin iyiyse annenle eşin arasına girme. Kendileri halletsin sorunlarını.

Şöyle düşün sen kaynananla tartışıyosun ve eşin annesi yüzünden seninle kötü oluyo zoruna gitmez mi.

Para konusuna gelince verirken sen karışmadıysan isterkende karışma. Bişey derlerse alıp verirken bana sormadınız ben karışmam de
tarafından
Evet eşimle hiç bir problemimiz yok ben eşime sadece yüzüm asıkken sorunca işte sizin yuzunuzden falan diyorum
Verirkende eşim dedi verelim işi görelim diye
(1,634 puan) tarafından
Eşinle problemin yoksa yüzünü de asma. Kimse için kötü olma boşver.
Parayı da eşin istesin verdiği gibi
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Karışma parayı eşin kendisi istedi ve annen bile olsa kocanla arana kimseyi sokma.Kocan iyi birisiyse annenle onun kavgası seni ilgilendirmez küfür ,hakaret etmediği surece
tarafından
Teşekkür ederim eşim annemle ilgili ağzını açmıyor annem hep açan konuyu
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Senin annen conucta ha sen ha esin, anne ev alacagiz paraya ihtiyavimiz var diye gir konuya
tarafından
Ben söylersem bana çok daha tavır yapar diye düşünüyorum
(6,973 puan) tarafından
Esini zatem sevmiyormuş, onada aybi tavri gosterir bence. Berabrrken soyleyin o zaman
0 oy
tarafından
Eşine annen yüzünden tavır yapma sen kişisin annenin sana başkası yüzünden tavır alması saçma geldi bana para konusunda yerinde olsam hiç karismazdim kendi aralarında halletsinler 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ben annemde olsa karısmazdım. Sonucta verirken karısma mısın. Birde kim olursa olsun 3. Sahısları evliliğinize karıstırmayın vacım
tarafından
Bende öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Annem babam için canımı veririm ama öncelikli olan kendi yuvam. Çocuğum kocam. Huzurun yerindeyse bunu bozacak bişey yapma derim. 35 bin lira sizin paranız ayrıca. Sen de isteyebilirsin ayıp değil.
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ev alma durumun netlesirse sen kendin iste esinle aralari kotuymis daha kotu olmasin simdi esin ne yapsa annene batar bosver arada kalma eşine laf getiriosa annen anne kapatalim konuyi benim hzuurum yerinde de ve o tartisma meselesinde kim haksizsa ona soyle arayi duzeltmek icin adim atsinlar boyoe olmaz kuzum
tarafından
Annenle sen konus veya ablan abin baban halan teuxen birini sok araya
tarafından
Ablam abim yok ilk çocuk benim babamda vefat etti
tarafından
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insaallah canim ne diuim ya üzüldüm ama annenin anlayışlı davranmssi gerekio sen konus
tarafından
Sabahtan beri ağlıyorum işin içinden çıkamıyorum benimde çocuğumu düşünmem lazım ama
tarafından
Aynen canim zor bi durum dengeli sakin davranman gerekiyo
0 oy
(53,964 puan) tarafından

1. annen konussun dursun esine yanistma 

2. az para degil lafini yap annene 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Annenin agzina bakıp eşinle kötü olma aklını kullan huzurun bozulmasın... Bazı erkekler annesinin ağzına bakıp kaeisini üzer ya sende onun erkek versiyonu olma yani.. paraya gelince de mesafeliler madem sen hiç bulaşma eşin konuşsun seviyeli şekilde para işini.. sen işin icine girince annen öle böle der ardından da eşini konusturamasssin
tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 260 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
+1 oy
5 cevap 227 göst.
23 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (400 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 400 göst.
21 Nisan 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,383 soru

24,098,210 cevap

332,223 kullanıcı

...