0 oy
728 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (779 puan) tarafından

image

image

imagekızlar gecen kaynanamla alışverişe çıktık maviyi kaynanam aldı  beğenmediğim ısrarla o iyi dedi battaniyeyi aldırdı eve gelince içine sinmediyse değiştir dedi benim beğendiğim ise beyaz olan sizce kullanis acısından hangisi değiştirim mi 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla canım bence kaynananiki daha iyi
(779 puan) tarafından
Biraz eski duruyor ya
tarafından
Kız o öbürleri pek iyi olmuyor ben kulandim ben senin  aldığını sora kulandim gerçekten rengi solmuhor ve leke tutmuyor bence alttaki en iyisi ama yinede sen bilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beyaz daha çok hoşuma gitti benim
(779 puan) tarafından
Benmde mavi biraz eski geldi
0 oy
tarafından
Beyaz olanı mi alicaksin maviyimi anlamadım takım da güzelmiş 
(779 puan) tarafından
Takımı yanlış attim krem renk olanı beğendim ben
tarafından
Mavi daha kullanışlı gibi ama beyaz böle biyere giderken üzerini örtmek için falan gibi devamlı nasıl kullancan bence o maviyi aldıysa sende beyazı al içinde kalmasin
(779 puan) tarafından
Bide ilerde kızım olursa onada kullanırım demiştim
tarafından
Rabbim nasip etsin ama beyaz çok kullanmam benya mesela mavi olanı yere serip üzerinde biraz oynatirsin ama beyaz ya aklın kalır leke cikaramazsin falan şahsi fikrim ama güzel ben olsam dedim
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Kullanış olarak en alttaki iyi gidiyor

(779 puan) tarafından
Mavi bna biraz eski geldi
(30,110 puan) tarafından
Eski yeni ne farkeder önemli olan kullanışlı olani degilmi
(779 puan) tarafından
Öylede ne bilim ay
(30,110 puan) tarafından
Takılma bence bu kadar
0 oy
(431 puan) tarafından
Beyaz olanın mavisi var bende ama inan jiç kullanışlı değil en son kaynananın tercih ettiğinden kullandım gayet iyi bence
(779 puan) tarafından
O zaman dursun
(431 puan) tarafından
Yinede sen bilirsin biz anne olucaz diye hevesimizden ne yaptığımızı bilmiyoruz durumun varsa 2sinide al dursun evde
0 oy
tarafından
Beyaz olanın bakımı hassas biraz canım bende var  pembesi keisnlikle yumusaticila yıkanmak istiyor hassas programda yoksa kazık gibi oluyor ama bize iyi oluyor çocuktan dolayı o digerlerinisevmiyor 
(779 puan) tarafından
Zaten bebek kıyafetleri hep hassas bölümde yıkanmicak mi aman sanki elimizdeki yıkıyoz ahah
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Beyaz daha güzelllll❤️
(779 puan) tarafından
Evet ya
(2,252 puan) tarafından
O zman onu al :) içinde kalmasın
0 oy
(2,676 puan) tarafından

Krem olanın mavisi bnde var canm çok güzel yeri falan tavsiye ederim kesinlikle bak 

image

(779 puan) tarafından
Çok güzel ya
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Beyaz olan güzel bence. Bende oğluma aldım oğlum bir de çok kusuyordu çok yıkarımdır sorun olmadı hiç. Sen içine sineni al.
(779 puan) tarafından
Bide başka battaniyeleride var tek bu değil ki
0 oy
(1,456 puan) tarafından

image

bak o beyazın pembesi var bende kızıma kullanıyorum 1 yaşında üstüne örtüyorum çok güzel yumuşacık kalın bide bende o alttakini beğenemedim beyaz daha güzel 
(779 puan) tarafından
Bunlar daha kalındı ya
(1,456 puan) tarafından
Ama daha kullanışlı çocuk küçük olacak üşür bebek o 1 senedir kullanıyorum
(779 puan) tarafından
Değiştircem hemde aklımda kalmadin
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Alttaki daha iyi canim cok guzel ısıtıyor,13 sene oldu bende hala duruyor kızim kullanmisti simdi de oglum kullaniyor
(779 puan) tarafından
Bende beyaz kıza da oylamada olur diye düşünüyorum bi yere giderken flan götürür üstünü örterim
0 oy
(163,374 puan) tarafından
Üsttekindem 2 tane var cok kullanisli tavsiye ederim
(779 puan) tarafından
Leke tutuyor mu
(163,374 puan) tarafından
Yook asla biri mavi benimkinin biri su yesili özdilek super valla cok kullanisli
(779 puan) tarafından
Değiştirim bende o zmn
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Canm.ben beyazi kullandim ama yorgan niyetine cunku cok kalin kayinvalideninki daha kullanisli bence
(779 puan) tarafından
Battaniye daha var ama 2 3 tane daha
(1,908 puan) tarafından
Peki canm.sem.daha iyi bilirsin tabi
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Mavi daha kullanışlı bizde de ona benzer var çok memnunum
0 oy
tarafından
Beyaz zor cnm bde altına yaprsa battaniye ye geçerse lekesi cikmio mavi dha iyi bnce ama sen bilirsin
0 oy
(218 puan) tarafından
O beyazın pembesi var çok kötü tiftik oluyo alma cnm
0 oy
(11,244 puan) tarafından
Beyazdan bende var ve nefret ediyorum herşey yapışıyor en son gittim mağaza mağaza maviden buldum çokkk memnunum 

Beyazın mavisi ve yeşili var oda aynı halt çok yapışıyor herşey ve çevremde çok duydum pişman olanı kuzum l beyazı sakın alma nefret bişey makinede de çıkmıyor 
(779 puan) tarafından
Ya çok kararsız kaldım neyse ya dursun bari napim
(11,244 puan) tarafından
Kuzum inan battaniye halinden çıktı ve acayip kalın anca üstüne örtersin diyorum ya mağaza mağaza maviden aradım
(779 puan) tarafından
Yaa dursun o zmn
0 oy
tarafından
Beyazdan kullanıyorum çok memnunum 
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Benim oglumda aynısı var beyaz, annem almıştı gayet kullanışlı valla sadece cabuk kirleniyor zaten bu beyaz oaln herşey için geçerli 
(779 puan) tarafından
OAynn öyle
0 oy
(1,929 puan) tarafından
O beyazin pembesi var bende hediye geldi de kucuk bence ya mavi gibi olandan da var o daha buyuk iyi bence 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,026 göst.
23 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Limonlu kek (4,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 897 göst.
13 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 325 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,761 cevap