0 oy
3,276 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

4aylik oğlum emmio her gece ,gece maması yapıp veriom bayadir tariflerde içine bebe bisküvisi konulduğunu okudum onu koydum öyle verdik gaz yaptı bn nereden bileyim gaz yaptığını her bebek farklı dimi .

Gece en sonunda normal maman verdik sustu eşim bana birdya bu çocuğa hicbsy vermicen sadece mama vercen daya mamamyi gitsin dedi bnde 6.aydan sonra ek gıdayida vermm dedim verme zaten ne anliom bsyden dedi mama vercen sadece o kadar dedi kafandan bişeyler yapiosun bak neler oluyor herks sana ooo yuhhh dio dedi kim dio onuda bilmiom ama (bn doktora soruom netten bakiom bsy verirken)gecede aldı çocuğu yatakta uyudular bn salonda uyudum sbhda ario dalga geçer gbi annesi nerde bu çocuğun napıyosunuz güluo bu ne ya bde utanmadan yemek yapcan mi ben şunu isterim dio .sinirimden ağlıyorum ya :(ilgilenmm cocgunla mama veririm sadece dedim yaoma zaten bsy dedi nankör ya 

35 Cevaplar

0 oy
tarafından

Boşver kuzum bende mecbur kaldığım için o ayda vermiştim gaz yaptı vermedim birdaha <3

tarafından
Aynn öyle cnm saolsın ♥️
-Reklam-
0 oy
(22,932 puan) tarafından
Heralde Eşiniz size çok karışıp herşeye müdahil oluyor. Biraz bilmiş birisi gibi geldi. Ama şunu unutmasın. Bir bebeğin önce anneye ihtiyacı vardır. Yanlış yapmışsınız evet. Bebeğe bebe bisküvisi, süt, pirinç unu için erken. Ama sadece gaz olmuş. Bu kötü bişey değil. Bebeğinizi buda hiçbir suçu yok. Tüm Tavrını eşinize. Yavruya eziyet etmeyin bu yüzden. Yarın eşinizle Aranız düzelir. Ama vicdan yaparsınız bu sefer. Canınızı sıkmayın eşinize ve onun annesiyim. Onu en çok ben düşünürüm diyebilin. 
tarafından
Aynn öyle cnm  çok bilms  ♥️bianlik sinirle öyle dedm cnm yoksa nasıl soguyim ne zorluklarla gtrdm cnm haklsin ♥️
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım bebeğinden niye soğuyorsun bebeğinin hiç bir suçu yok bu işler deneme yanılma ile gidiyor eşin ayıp etmiş bir özür dilemesi gerek bu erkekler gerçekten bazen düşüncesizce konuşuyor kulakları söylediklerini duymuyor sen sıkma güzel canını bebeğin seni çok seviyor senin sevgine sana muhtaç o maşallah sende güzel ilgilenip araştırıyorsun her anneye bahane buluyorlar bana neler diyorlar umursamıyorum tek başıma çokta güzel baktığıma inanıyorum ☺️
tarafından
Saolsın cnm bnm ya ♥️işte bı kere denemdm zaten cnm .bı anlık sinirle dedm zaten cnm yoksa dogurmk icn neler çektim nasıl sogurum ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
(4,687 puan) tarafından
Canım yorumlara baktım şimdi bebeğine pirinç unu cici bebe muz falan verme de yoğurt ver az az sebzelerden başla bebeğin sindirim sistemi zorlanmasin yumuşak gıdalar ver ek gıdaya ilk olarak yoğurtla sonrasında sebzeyle en son meyveyle tadım olarak başlarsan bebeğin sağlıklı olur ileride sorun yaşamazsınız inşallah sağlıkla büyüsün benim oğlum 7 aylık cici bebeği sadece 1 defa verdim çok şekerli olduğu için korktum açıkçası sende üzme kendini okuyup araştır canım ❤️
tarafından
Bnde öyle vermiom cnm örnek veriyorum bugün bi cay kaşığının ucuyla muz tatdiriom o kadar ertesi gün aynı şekilde yoğurt mesela kalkipda bı dünya vermiom ki
(4,687 puan) tarafından
Muzu ben 6. Ayda vermiştim doktorumuz muz 7. Ayda verilmeli ve muzun sindiriminin zor olduğunu söylemişti ispanakta öyle birde hala ben arada gaz ilacı veriyorum aguline tavsiye ederim tamamen doğal içerikli
tarafından
Gaz ilacı vermiom cnm rahat yapio artk zaten de bayadir ilk defa bu kadar gazı oldu zaten  ama aklımda bulunsun saolsın ♥️
0 oy
(53,935 puan) tarafından
bize cok demislerdi cocuk yuzunden cok kavga edeceksiniz diye geneldede cocuk yuzunden atisiyoruz hangi anne bebegine gaz yapsın isterki ama cici bebe icin erken sanki canim 
tarafından
Denedim zaten cnm yoksa vermiom
(53,935 puan) tarafından
bebegin icin en iyisini sen bilirsin ek gidaya basladigindada üç gün kuraliyla bebegine iyi gelecek mi gelmeyecek mi diye deneyeceksin muneccim degilsin ki neyin iyi gelip neyin iyi gelmeyeceğini bilesin. esin cok biliyosa alip mamasini yapsin uyutsun altını alsin yikasin oynatsin bunlari yaparken ev islerini unutmasin disardan karisip kizip akil vermek kolay tabi
tarafından
Aynen öyle canım ♥️
0 oy
(77 puan) tarafından
Canım 6 aya kadar birşey verme anne sütü ve mama dışında benim eşim şunu vereyim bunu vereyim tadına baksın der kızarım valla verme yazık günah bebege daha küçük o neden bu kadar aceleci anneler nasılsa yiyecek zamanı gelince beklemek en güzeli benim bebegim 5 aylık ben hiç birşey vermedim 
tarafından
Allah Allah hep tam tersi dye okudum
(77 puan) tarafından
Billkuyorimki canım bende önce yoğurt verecektim bana sakın önce sebze dedi bir araştır istersen
tarafından
Baya netten baktım o yüzden sasrdm cnm ilk patates yoğurt verilirms yazio onun için sasrdm bnde bütün sitere girdm hepsni okudm.tek tek
(77 puan) tarafından
Valla herkes birşey diyor bu ek gidada biraz ağır basan tarafı dinlen gerek yoksa kafa karışıyor
tarafından
Aynen öyle ya napicani sasryr insan
0 oy
(581 puan) tarafından
Şimdi bayan çokbilmisler konuşurlar canım. Ama söylemek var söylemek var. Sen zaten kendini suçlu hissediyorsun millet de 4 aylık bebeğe bisküvi verilir mi şöyle de böyle de diyorlar. Ama bebeğimden soğudum demene çok üzüldüm. Ve bu lafını kınadım. Hiçbirimiz herşeyi dört dörtlük yapmıyoruz. Sen bebebegini kucağına aldığında şöyle tutma böyle tutma derse sende ağzının payını ver. Vallaha ben dayanamaz patlardım. O benim de çocuğum niye sevmeyim ki. Ben annesiyim onun icin herseyin iyisini isterim, gözümden sakınırım beni sürekli çocuk gibi uyarma de. Misal bugün bıçakla bi oyuncak açıyordum oğluma eşim hemen uyarıyor bıçağı ortalığa bırakma etme diye. Dedim ki hayatım ben annesiyim çocuk muyum bıçağı niye ortada bırakıyım dedim. O da ben söylemek istedim sadece dedi. Bende sende haklısın canım babasısın dedim. Ama senin eşin biraz fazla bunaltiyo. Sakin ama sakın bebeğinden uzak durma. Seni üzen sinir eden kişi herşeyden habersiz minik bebegin değil, eşin.
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Çocuğundan soğuma sebebini anlayamadım?  
0 oy
tarafından
Adam çocuğunu düşünmüş ne demek ilgilenmem cocugunla mama veririm çok ukala ve bebe bisküvisi ne alaka 4 aylık bebeğe yani eşin haklı ilgilenmiycen çocuğu niye doguruyon şimdi kimse linclemesin öyle yani bide başlığa çocuğumdan soğuttu yazmışsın insan canından nasıl soğuyor anlamadım çok garip insanlar var gerçekten ve mevzu cici bebe de vermen değil verebilirsin aslında cocugunla ilgilenmem demen bundan daha büyük bişey olsa atacan ozaman bebeni
0 oy
(747 puan) tarafından
Canim küsüp darilma esine soyle diceksin uslup yanlis sen kac cocuk buyuttunki ahkam kesiosun onin annesi benim ne verilcegini ben bilirim diceksin net olmazsan bise blmedigini sanip ezer net ve dik 
(14,196 puan) tarafından
Eski postttt
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Kendi kavganızda arada çocuğu harcamayın. 
0 oy
tarafından
Agzini latino ver annesiyim.ben de hep oyle de ki kafasina girsin
0 oy
tarafından
Cnm arada olur cocuklarda valla annelerimiz bize neler neler vermis. Pirinc unu ile buyumusuz. Abartanlara takilma cok. Eskiden mama mi varmis
0 oy
tarafından
Annesin sen canım olur mu öyle şey kocaya kızıp çocuk bırakılır mı ons en iyi sen bakarsın kokusunu içine çekince zaten soğuyamazsın kız git doya doya çek kokusunu boşver o kocanı da
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canm daha kucukmus biskuvi verme bnce sadece mama ver 6. Ayda yavas yavas baslarsin yogurt sebze falan simdilik sadece mama ve su ver mama aldigi icin suya ihtiyaci olur uzme kendini herkesin basina geliuor ben de 5 aylikken yogurt verdim alerji yapti nerden bilebiliriz ki bazi seyleri deneyerek ogreniyoruz tadimlara basladiginda da 3 gun kuralini uygula mutlaka 
0 oy
(192 puan) tarafından
Kız bende senin gibi yapiodum tek mamaver dedi gaz şancı yapıyor diodu hep şimdi 8aylık olmuş bisey demio alışır 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 909 göst.
23 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,222 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,129 göst.
26 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 712 göst.
11 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,291 soru

24,084,074 cevap