0 oy
1,346 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sürekli ben topluyordum o bozuluyordu toplatmak da istemiyordu gözleri gözükmüyordu saçtan bugün derdimize makas ortak oldu:D

image

37 Cevaplar

0 oy
(7,135 puan) tarafından

Kore traşı olmuş :D:D

tarafından
Azıcık da öyle olsun bakam :D
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kız bizde kesmiştik tovbeler olsun cocuk cok cırkın olmustu erkek berberine götürmek zorunda kalmıstık=D
tarafından
Valla benim oğlumun öyle resimleri var ki anlatamam ama berberi görünce ağlardı katıla katıla aglamasindansa çirkin olsun derdik :D kızım da aglicagi için varsın azıcık çirkin olsun :D
(12,026 puan) tarafından
Valla biz tuttuk zorakı =D bizimki cok fenaydı. Kız girdi bildigin erkek cıktı cocuk yavrum 5 ay filan herkes erkek sandı
0 oy
tarafından
Keşke kisin kesmeseydin yazın kesseydin
tarafından
Niye alnı mi üşür canım
0 oy
tarafından
Bi anne olarak sen daha iyisini bilirsin canım cocukta rahatlamıstır kesılınce
tarafından
İstediği kadar çirkin olsun :D
tarafından
Hiçte çirkin olmamıs annesi cok tatlı olmuş
0 oy
(429 puan) tarafından

Bir kuaför olarak hiç tasvip etmediğim bir durum :D bari düzelt biraz şu önlerini

tarafından
Meslektaşlarına götursem kızım çok aglicakti ağlamasından da böyle olsun :D
0 oy
tarafından
Brnde kestim kızımın sacını  daha sık daha ıyıgelir
tarafından
Babam sıfıra vur bile diyor :D
tarafından
Ben 2 kızımı oyle yaptım
0 oy
tarafından
Çok tatlı maşallah Rabb'im bağışlasın cnm ama kahkül yapsaydın keşke çok kısa kesmissin ama yinede coook datlu bu kiz
tarafından
Sağol canım teşekkür ederim kökü onda yine uzar :D
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Keşke kesmeseydin yaa
tarafından
Kökü onda yine uzar azıcık çirkin olsun :D
(5,908 puan) tarafından
Hahhahah doğru uzar çok tatlı valla
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Sakin bir daha cocugun sacini kesme sen hatta makas alma eline saci ne hale getirmis yaaa suan bak tobe tobe gulesim geldi :D

tarafından
Gulebilirsin canım serbest :D ben memnunum bu halinden :D
0 oy
tarafından

Kuzum benim herhaliyle tatlı o maşallah çok güzel olmamış ama anca okadar okur napcam bu zamanda kuaföre gidilmez gidilsede benim oglumd ahic durmuyor olsun evden çıktığı yok nasılsa <3

tarafından
Kuaförüm demedim zaten canım bana göre her hâliyle güzel :D
tarafından
Bende kötü bişey demedim canım her haliyle tatlı yazdım zaten dikkatini çekmek isterim:)))
tarafından
Herkes değişik yorumlar yaptı ya canım sana teşekkür ederim bana göre her hâliyle güzel
0 oy
tarafından

Yerim ben onu yaaaa tipe bak heleee tam cimcime olmuş fıstık yaa:D

Kökü onda uzar büyüdüğünde gösterirsiniz 

Geçen haftaki karantinada bizde oğlumun saçını kestik ne eğlendik :D

Sonuç hüsran :D

tarafından
Benim için hâlâ çok güzel :D
tarafından
Evet güleç yüzlü maşallah ❤❤
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Iyi yapmissin canim hizli uzuyor bebislerin saclari :) benimde oglumun saclari hep kulaklarinin icine falan giriyordu tras makinasiyla kisaltiyim derken bi yere cok derin girdim 2 3 gun oyle gezmisti baktim cirkin duruyor asker trasi ettim :D 2 ay oldu eski haline donmesine az kaldi 

tarafından
Valla benim icin her haliyle güzel :D
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Çok kötü olmuş :ermm:

tarafından
Olsun sana göre size göre öyle bana göre hâlâ çok güzel :D
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Yazık yaa orseydin keşke sıkıca. Travma yaşamaz umarım
tarafından
Ya neden tranva yaşasın olabilir mi böyle bir şey daha küçücük benim çocuğum saçindan ne anlasın sanki ben kötülük olsun diye kestim her yolu denedim demek ki olmadı bende kestim
(2,445 puan) tarafından
Canim bebekler ne olduğunu bilmediği için genellikle bebeklerin ilk depresyonu diye geçer ilk saç kesimi. Saçının bi daha çıkmayacağını dusunebilirler. Bi psikolog yazısında okumuştum hatırlamıyorum kimdi. Bide sen komik yapmışsın çocuğun saçını o yüzden. Aynaya baktığı zaman uzulebilir. Evet ilk saçları uzayasiya kadar topla boz çok zor oluyor ama psikolojik olarak etkileniler. Bu sadece insan için değil mesela hayvanlar içinde geçerli. Cok eskiden bi köpeğimiz vardı babam kısacık tras ettirmiş köpek aynaya bakıp bakıp ağlıyordu. Veterinere götürdük depresyona girmiş dedi ayna göstermedik hiç tüyleri uzayasiya kadar. Kötü yapmışsın demiyorum tabi ki sende bebeğinin iyiligi için yaptın ama şeklini düzelt bari biraz kiz :)
tarafından
Saçının kesildiğini dahi anlamadı az önce de aynaya baktı her zaman ki gibi kendini öptü
(2,445 puan) tarafından
Sevindim o zaman. Maşallah ❤️
0 oy
tarafından
Görünce eliztosa benzettim ;) 
tarafından
Kim bilmiyorum ama olabilir :D
tarafından
Tugceeliztos instagramda anne kiz çok tatlı bi kiz :) senin kizin da öyle gayette güzel olmus saçı bosver insanlri
tarafından
Bende diyorum kime benzettim diye :D aynısı olmuş maşallah
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Ben çok beğendim ısırasım geldi suratınııııııe
tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Her haliyle guzel ama kız sen bıdaha kesme sakın önünü düzgün keseydın neyse uzar kökü onda 
tarafından
Kuaför değilim ya canım elimde makas kafasını çevirmesi yeter varsın kötü olsun kökü onda uzar rahatsız olup ağlamasından iyidir

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 447 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mirac07 (255 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 538 göst.
+1 oy
2 cevap 82 göst.

Kategoriler

1,468,340 soru

24,056,802 cevap

329,947 kullanıcı