0 oy
1,280 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

tepkiniz ne olur veya rahatsiz olmazmisiniz bejim kaynanam benim kizim diyo annem diyo bi sinirim bozuluyo ama bisey diyemiyorum kafama takiyomus gibi gostwrmemek icin ama icten ice sinir oluyorum 

ACİKLAMAA KİZLARRR normal bi kadin olsa bende takmam annem olarak gorurum kaynanami ama eksik anlattigimdan yargilamissiniz burayada cok baslik acmistim benim kaynanam hamileyken belki bebegin olecek al bebegini defol git oglumdan bosaticam torum gpzumde degil diyen yuzune bakilmayacak bi kadin kocam icin yinede anne dedim ama o gicikligina yapiyo bende bu yuzden sinir oluyorum

48 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oğlum kayinvaldemede anne diyor hiç sorun değil valla bukadar bencil olmayın sizin canınız onlarında canı 
tarafından
ONUN CANİ DEGİL.
-Reklam-
0 oy
(475 puan) tarafından
Cok merak ediyorum Kendi  annen çocuğunu annem diye sevse laf edecekmisin  ne olursa olsun eşinin  annesi babannesi çocuğunun bence herşeye bukadar takilmayin
tarafından
etmezdim kendi annem dese etmezdim cunku benim annem.kaynanamin bana dedikleri gibi Oglumdan bosaticam belki bebegin ölecek torun umrumdda degil defol git al cocugunuda demedi.
0 oy
(53,898 puan) tarafından
severken lafin gelisi gel kizim gel annecim gel yavrum diyebilir cunku banada hep annem der nispet yaptigini hissediyorsam o zaman kizarim
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Mümkünse sevmesin çünkü onun bir tek annesi var. Ben 30 sene önce rahmetli babaanneme anne dedim diye tokat yemiştim, ben senin babaannenim herkesin annesi bir tanedir demişti  
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Benim bebegime kızım der kayınvalidem ama seninki gibi öyle laflar etmediği için hiç kötü düşünmem yani diyebilir annem de diyor kızım diye 
tarafından
benimkide bunlari demese bebde annemden ayirmaz laflarida batmazdi
(3,550 puan) tarafından
Anladım canım ne deyim haklisin eğer o lafları ettiyse ama elden bi şey gelmez
0 oy
tarafından
Sırf anneanne babanneye zor bulup anne dedirtmesinler diye nene diye öğretiyorum. Aynı şekilde çocuğuma annem denmesinden hiç hoşlanmam. Çocuğun aklını karıştırmaya gerek yok.
0 oy
(30,109 puan) tarafından

Dengesiz bir insan ise rahatsız olurum evet ama normalde pek takılmam. Böyle şeylere.

Anladığım kadarıyla seninde sevmediğin biri. Takılma boş ver
tarafından
basta belirtmedim yaptiklarini herkes neden sinir oluypsun diye sormadan linc etmisler uzuldum..

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 966 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 557 göst.
0 oy
38 cevap 1,571 göst.
11 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 527 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu