0 oy
1,164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Canım arkadaşlarım eşimle 8gün çok şükür evimizdeydik malum göreve gitti evdeyken Yasin-i şerif biriktirdk çok ca sizlerle paylaşmak isterim alan bağışlasın kaç adet aldığını yazsın 700 tane Yasin-i şerif im var çok şükür hastalar şifa bekleyenler annesi babası vefat etmiş bizede bı Yasin okuyan yokmu diyenler köyünde Mahallesi'nde kimsesiz ölenler lütfen bagislarmisiniz ben sadece dün bir komşum öldü 10tanesini alıp rojin adın hanıma bağışlıyorum gerisi helali hoş olsun buyrun rabbim kabul etsin  ❤️❤️❤️❤️❤️tüm müslüman kardeslerimi seviyorum  700-10=690  

15 Cevaplar

0 oy
(5,921 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Allah senden binlerce kere razı olsun ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Oğlum böbreklerinden rahatsız dı ve kalçaya çıkıktı bende  onun için Okuyacaktım okuyamadım gönlünden geçeni oğluma verir misin
(5,921 puan) tarafından
Allah senden 1000 kere razı olsun canım yüce Rabbim hiçbir zaman seni darda bırakmasın inşallah oğlum içinde 20 tane alırım

Çok çok çok çok çok teşekkür ederim
Arkadaşlar a dağıt eyerki kalırsa Eşimin dedesi ve babaannesi vefat etti  birde benim babaannem için kaçta nede tane de onlar için alabilirim ama yani kalırsa zaten aldım alaçağim kafar
tarafından
Rabbim daha çok okummamizi nasip etsin ben okumayi çok seviyorum bağışlamak onları hatırlamak mutlu edip anmak beni mutlu ediyor okurum her hafta biriktircem canm ben
(5,921 puan) tarafından
Tamam canım benim Allah senden 10000 kere razı olsun inşallah eşime anlatım oda çok teşekkür eti Allah razı olsun dedi
Gülüyor diyo benimde anlatmadın bende ameliyat olmuşum dedim Allah sana şifa versin inşallah :)))(
tarafından
Aleyküm selam berek Allah canm dualarda buluşalım
(5,921 puan) tarafından
Amin amin canım benın çümleten inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah ne güzel ya ağzına sağlık
tarafından
Buyur canm adet yaz helali hoş olsun kalbine bereket
tarafından
3 adet canım kiyamam ya Allah kabul etsin inşallah
tarafından
Aminn inşallah
tarafından
Ben 15alsam olurmu
tarafından
Olur tabi mutlu olurum buyur
0 oy
tarafından

Maşallah cnm Rabb'im kabul etsin inşallah ben şuan reglim annem 12 yaşındayken vefat etti onun içinde paylasirmisin gönlünden kaç tane geçiyorsa :(

tarafından
Evet cnm buyur al ben sayı karışır ne olur olmaz diye fazla zaten okuycam rabbim kimsesizleri duasiz koymasın aklına kim geliyorsa al sevabı nail olsun ağzına yüreğine bereket
tarafından
Cnm 5 tanede baban için alabilirmiyim çok sıkıntıları var borcu çok Rabb'im ferahlık edalar versin diye toplam 55 tane alıyorum hakkını helal et cnm verirmisin
tarafından
Kuzum yazdım görmedin galiba 55 tane alıyorum hakkını helal et banyo edip teslim edicem bu akşam razı olsun
tarafından
Olur canm çok sevindim rabbim dualarda bulustursun
tarafından
Amin cnm coook sağol
0 oy
(658 puan) tarafından

Ben kızım için alabilirim canım süt alerjisi var 1 hafta sonra yaşını dolduracak testleri yapılacak inşallah temiz çıkar çocuk geldi 1 yaşına halen daha sabah akşam kaşık mama yiyor sebzeyi kesinlikle yemiyor alerjisinin bitmesi niyetine icinden kac tane geliyorsa bağışlarsan sevinirim canım.

Tabiki büyük bi dert değil ciddi bir sağlık sorunu değil ama bir anne olarak istediği şeyleri verememek bi meyveli yoğurt bile yedirememek dokunuyor kek istiyor veremiyorum içinde süt var ağlıyor vermeyince ciğerlerim eziliyor sanki :(

(658 puan) tarafından
Bu arada ağzınıza sağlık canım maşallah allah dualarını kabul eylesin
tarafından
İsmini ver ben onun için bı on tane daha okurum 20tane çok şükür bagislarim
(658 puan) tarafından
Güneş Lena canım rabbim ne muradın varsa versin ♡
tarafından
Rabbim tüm evlatlarimiza sağlık sıhhat versin inşallah okuyunca yazarım sana canm
(658 puan) tarafından
Amin canım amin allah razı olsun ♡
0 oy
tarafından
Kuzum ben vefat eden eniştem için alıyım onun haricinde kızım babam eşim annem abimin kardeşimin kendimin sağlığı için bide abimin polislik sınavı için Alicam rahmetli 2 dedem ve babanem içinde ve tüm gecmislerimize okumak için Alicam toplam 12 tane ben alıyım olurumu :) kaç gün içinde okunması lazım cnm
tarafından
Allah razı olsun kuzum senden rica etsem anlatirmisin bagislamk tam olarak nasıl oluyor bilmediğim için soruyorum kusura bakma lütfen :(
tarafından
Eûzü billahi mineş-şeytanirracim, Bismillahirrahmanirrahim Elhamdülillahi Rabbil alemin, vessalatü vesselamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
tarafından
Dua et Allahım anneme babama eşime evladima kime ise okudigum su kadar yasini bağışlıyorum diyorsun amin diyorsun tamam
tarafından
Ya çok sağol kuzum öğrenmiş oldum sayende ben 20 tane alıyım namazdan sonra bağışlayım çok teşekkür ederim sana rabbim ettiğin sualtı kabul etsin inşallah
tarafından
Çok sevindim ya buyur al canm benim dualarda buluşalım
0 oy
(5,449 puan) tarafından
canım bende 20 tane alıp bağışlayabilirmiyim 
tarafından
Buyur canm helali hoş olsun dualarda buluşalım
(5,449 puan) tarafından
allah razı olsun canım allah kabul etsin allah gönlünüze göre versin
0 oy
tarafından
Annem şu anda hastanede tedavi görüyor koronadan, ve babamla aralari iyi değil evinin huzuru yok, hem sağlığına kavuşması için hem aile huzuru için bağışlar misin ? 

Allah razı olsun senden❤️
tarafından
Akşam namazinda bagisliycak olduklarım var adetini yaz müsait değil isen ben bagislarim tabi rabbim huzur bereket nasip etsin inşallah dualrda bulusalim canm
tarafından
Kaç tane istersen canim , ben hastayım şu an malesef müsait değilim:(
tarafından
30tane bagisliyorum cnm inşallah
tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun ❤️☺️
0 oy
(4 puan) tarafından
Canım Allah kabul etsin inşaallah 

Benimde arkadaşım var 4 yıllık evli ve çocukları olmuyor onun için 50 yasin alabilirmiyim ben bağışlarım 
tarafından
Çok teşekkürler cnm tabi buyur rabbim kalbine bereket versin çok sevinirim dualrda buluşalım
(4 puan) tarafından
İnşaallah canım, rabbim kalbinin güzelliğini karşına çıkarsın inşaallah
0 oy
(1,327 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ya kuzum benim Allah razı olsun yemin ederim okurken o kadar duygulandım ki gözlerim doldu Allah senden bir kere değil bin kere razı olsun benim de dün amcam vefaat etmiş bugün defnedilecek onun için bı de dedem için bağışlar misin 
tarafından
Olur canm not alıyorum hemen rabbim ağız tadı versin inşallah dualrda bulusalim
(1,327 puan) tarafından
Amin canım Allah senden bin kere razı olsun dualarda buluşmak umidiyle
tarafından
Aminn inşallah
tarafından
Nasıl anlamadım kaldırmak istiyorsan kaldır sorun yok not aldım ben
(1,327 puan) tarafından
Tamam teşekkürler canım :)
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım ağzına yüreğine sağlık 

Ben kaynanam ve amcalarım  için gönlümden kaçtane kopuyorsa alabilirim şimdiden teşekkür ederim
Bide yeğenim 8 yaşımda otizmli onun için Bi tane bağışlarmısın iyileşsin inşallah bir an önce 
Bide rica etsem sen bağışlarmısın isimlerini versem 
tarafından
Olur tabi akşam namazdan sonra bagisliycam inşallah otizimli çocuğumuz icin50 tane kaynanan ve amcanlar için 10 ar tane bagislarim varsa yazsen yine isimleriyle bir dualrda bulusalim canm
(3,818 puan) tarafından
Kaynanamın isimi emriye
Amcalarım Ahmet ve Ömer Faruk
Yeğenim esila
Allah razı olsun canım sizden çok teşekkür ederim
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Senin güzel yüreğinden öpüyorum rabbim senden ve eşinden bin kere razı olsun ben peygamber efendimiz için 500 yasin okuyorum doğrusu bı rüya gördüm ondan dolayı 100 tane okudum kalmış ne kadar bağışlamak istersen gerisini tekrar tamamliycam okuycam şimdiden Allah razı olsun 
tarafından
Ben sana yardım ederim ama sen bağışla senin muradın çünkü ben 200 tane okurum sende akşamlarda okumaya calis eksiğini tamamlyalim olurmu benim okuyup bagislmadigin çok oluyor not alıyorum yine toplarız sen bağışlasın olur mu❤️❤️❤️
(1,396 puan) tarafından
Tamm canım Allah razı olsun senden bende okumaya devam ediyorum çocuklardan evden fırsat buldukça o zaman birbirimizden haberimiz olsun ben ona göre bağışlayayim
tarafından
Olur cnm bugün akşam namazına kadar bu yasini serifimizi dagitiyim 500e seve seve yardım ederim mutlu olurum
(1,396 puan) tarafından
Ya sen çok tatlısın rabbim yardımcınız olsun saol
tarafından
Sende sağol canım inşallah
0 oy
(250 puan) tarafından
Rabbim kabul etsin canm ne güzel bişey yapmışsınız rabbim gönlünüze göre versin benide dualariniza katar msnz esim isten çıkarıldı da 
tarafından
Rabbim iş güç nasip etsin çok zor ya  bu zor gunlerde rabbim onları ıslah etsin inşallah buyur al bağışla istersen bagislayamiycaksan ben bagislarim
(250 puan) tarafından
Sen bağışlarsin gülüm bn müsait değilim
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Canım benim babam vefat etti onun için bağışlarmısın ben şuan reglim Mevlüt Uyar adına gönlünden nr kadar geçerse Allah razı olsun canım
tarafından
Allahım rahmet eylesin cennette kavuştursun 50adet bağışlıyorum çok şükür dualrda buluşalım
(1,287 puan) tarafından
Amin canım Allah ne muradın varsa versin inşallah
tarafından
Aminn cümlemizin inşallah
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Allah razı olsun senden canım.  Eğer kaldıysa ben de alabilir miyim?
tarafından
Buyur canm var seve seve al tabi
(7,118 puan) tarafından
Rabbim ne muradın varsa versin canım. 50 tane alıyorum o zaman.  Hakkini helal et.
tarafından
Helali hoş olsun dualarda buluşalım cnm
0 oy
(2,303 puan) tarafından
Kaldiýsa banada bagislayabilir misiniz.annem kanser hem gogus hem kemik kanseri.babamda ikig un once kalp krizi gecirdi yogun bakimdaydi sonra odaya aldilar suan birazdaha iyi.birde esimin mahkemesi var sucu yok ama aklanamiyor cezaewine girmesin diye olur mu 
tarafından
Amin insalh ya çok sağol rabbim senden razı olsun 50 50 50 50 boluyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarda buluşalım
(2,303 puan) tarafından
Yaaa bu dar gunumde bana bu iyiligi yaptin ya rabbim seni darda birakmasin rabbim ayagina tas degdirmesin  yuzunu hep guldursun tekrar binlerce kez rabbim senden razi olsunn guzel allahim duysun beni bu yaptigin guzelligi muakafatsiz birakmadin iki cihandada
tarafından
Amin Rabbim cumelmizin gönlüne göre versin çok güzel dua ediyorsun rabbim sen iste ne istersen iste rabbimden işte seni rabbim mukafatladirir
(2,303 puan) tarafından
Amin amin amin insallahhhh ezanlarin yzuu suyu hurmetine rabbim kabul eylesin insallah ablami diyim kardesimmi diyim bilemedim ama rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah tekrar rabbim razi olsun senden
tarafından
Ne dersen de canım hepimiz kardeşiz biz çok teşekkürler cnm çok

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 687 göst.
0 oy
4 cevap 241 göst.
+4 oy
32 cevap 2,163 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde ssevgii (1,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,693 göst.