0 oy
687 göst.
Diğer kategorisinde (4,687 puan) tarafından
Hanımlar 1 aydır evimde eşyalarım bozuluyor ilk bulaşık Makinesi sonrasında çamaşır makinesi ardından kombinin anakarti yandı bu sabahta elektrik süpürgesinin kaplosu fişe takmamla patladı sigortalar attı nerde yanlış yapıyoruz diye düşünüyorum birşey bulamıyorum ya bunlar normal mi yoksa ben mi anlam yüklüyorum

8 Cevaplar

0 oy
(510 puan) tarafından
Canım bi elektrik tesisatına baktırın sorun olabilir 
(4,687 puan) tarafından
Sanmıyorum elektrikten değil çamaşır makinesinin kapağı kapanmıyor su almıyor bulaşık Makinesi pis yıkıyor ne ürünler kullandım çözüm olmadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elektrik baglantısında sıkıntı var gelip bakmaları gerek dikkat et televizyon da bozulur 
(4,687 puan) tarafından
Ya arızalar elektrikle ilgili değil ki çamaşır makinesinin kapağı kapanmıyor su almıyor bulaşık Makinesi temiz yikamiyor
tarafından
Hepsinin bozulması normal degil bence biri bozulur neyse hepsine gelip baksinlar
0 oy
tarafından
Tesisatta sorun olabilir topraklanmayla ilgili
0 oy
tarafından
Elektrik tesisatında bı sorun vardır bence bı usta çağırıp baktırmakta fayda var 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Sende bendensin bulasik makinam bozuldu supurgem bozuldu fön makinam bozuldu bulasigi yaptrdik 500e  mecbur smdide elektrk supurgesi alincak
(45,024 puan) tarafından
:D :))))
(4,687 puan) tarafından
canım herkes diyor ki hani elektrik tesisatına baktır ama benim bozulan eşyalarımın elektrikle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü çamaşır makinemin kapağı kapanmıyor  su almıyor kapağı kapanmadığı için. bulaşık makinesi desen çalışıyor ama temiz yıkamıyor bir sürü ürün aldım temiz yıkasın içi temizlensin sorun ne diye yani bulaşıkları yıkayıp koydum yine pis çıkartıyor kombinin ana kartı yanmış doğalgazı açamıyoruz fırınla ısınıyorum bu sabah da ilk defa elektrikle Bir sorun oldu fişi taktım evi süpürdüm sonra makineyi durdurdum sonra tekrar açmaya çalıştım fişe dokundum hani sorun mu var fişten çıktı diye elimde patladı
(22,057 puan) tarafından
Vala nazar kiz anlattgn seklde oldu bizimde
(4,687 puan) tarafından
Bilmiyorum ya kimsede gelip gitmiyor ki
0 oy
tarafından
Aynı ben eşim kizio napiosun die evde çalışan elektronik hiç bı eşya kalmadı adam elinde tornavida yalvariorum resmen baksın die
(4,687 puan) tarafından
Canım ya sadece bugün elektrikle sorun yaşadım diğerlerinin elektrikle alakası yok çamaşır makinemin kapağı kapanmıyor bu yüzden su almıyor bulaşık makinesi temiz yıkamıyor bunların elektrikle bir alakası yok
tarafından
Benimde öyle ben bozuyorum elimi neye atsam bozuyorum
0 oy
tarafından
Zaten bi geldimi geliyorvhersey ustuste boxuluyor bizdede oyle olmustu hepsini birden aldik taksite koyduk napak olenmi
(4,687 puan) tarafından
Canım herşey zaten eskidi artık süpürge bile 15 yıllık süresi doluyor eşyaların herhalde
tarafından
Canim benimde camasir eskiydi zatenm bozuldu aradan zaman gecmeden yeni aldigim pilazmam bozulmustu sonra kombim su iditmiyordu se4vis istoyordu elektrik dupurgeminde motoru yandi  esim gitti aldi hepsini koydu takside
(4,687 puan) tarafından
Ne kadar tuttu hepsi şuan aldıklarından memnun musun
tarafından
Memnunum canim tv ve camasir vestel  ik8sinin toplamada aylik 300 lira taksit oduyoruzkombiyi zervis cagirdik 400 lirada ona gitti elektrikli supurgemide evimin yanindaki avm den aldim  sinbonun 200 liraya onuda esim 4 e boldu oduyor yavas yavas

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 501 göst.
0 oy
5 cevap 434 göst.
0 oy
4 cevap 542 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,474,678 soru

24,143,058 cevap