Biz esimle kacarak evlendik esim ve ailesi 3 kez istemeye geldiler bizimkiler sırf severek oldugu icin vermedi ailem severek evlenmeye karsı ve beni baskasına vereceklerini hep soyluyolardı ve bi gun astsubay gorucu ciktı ve ailem gelsinler dedi bunu esim duyunca durmadi 1 dk bile kactık sonra o gece ailem geldi beni aldi kimse duymasin dedi 20 gun icinde isteme kina dugun hersey oldu evlendik 2 yillik evliyim ve allahima sukurler olsun cok mutluyum esim cok deger verir bana ve ailemde bunu gorüyo yani bi donem ailem bnle konusmadi bn uzuntuden migren hastasi oldum simdi ise babamla yeni yeni konusmaya basladik ama hala gidip annemlerde kalamiyorum dogumum olucak bi kac gun icinde bugun yarin artik ama annem hala evime bile gelmedi ve dogumuma da gelmeyecek bebegi gormeyede gelmeyecek o kadar uzuluyorum ki ailemden hic kimse yanimda olmayacak diye
Annen niye gelmicek ki canım
Konusmaya basladiysaniz neden gelmiyorki
Cnm doğumdan önce esinle. Gidip ellerini opun yarin sizi mutlaka.yemege.bekliyoruz deyin gönüllerini alin
Çok benzer bir durum benimse başıma geldi ailem istemiyordu ama ben seviyordum ailem beni başkasına vermeyi düşünüyordu eşimle kaçtık aynen ailem kimse duymasın dedi ve 20 gün içinde düğün oldu sonra ailem benimle konuşmadı ama hamile olduğumu ilk babama söyleyince her şey değişti bence sende söylemelisin babana telefon açıp tamam yapmamam gerekirdi ama olan oldu artık geri dönüşü yok bunun ve çok yakında torununuz doğacak görmeye bile gelmeyecek misiniz de kendimi geçtim torununuz için gelmenizi istiyorum de
Rabbim her daim yanında olsun canım
Evladisin canim, boyle şeylerde ara yumuşar . Barismaniza bebegin vesile olur. Annen gelir elbet insan evladının evladini gormez mi.
Annen gelmeyeceğini söyledi mi ki?
Aman canım boşver inan bizim hiç sorunumuz yok ailemle ama annem titizlik hastası gelmez babamda kuş bakıom der. Seni anlıyorum ama insanları kabul etmek lazım. 2 senedir ülkenin başka bi ucundayım 6 ayda tek kaldım eşim göreve gitti onda bile gelmediler düşün. Doğumda da aynısı olacak. Eşim olsun gerisi sorun değil o benim canım hayat yoldaşım allah başımızdan eksik etmesin herkese geçim versin ana baba bile bi yere kadar.
Hastaneden çıkınca babanın elini öpmeye git canım inşallah torunu barışmanıza vesile olur zaten dayanamaz görünce yaa :)
Kusura bakmayın da ne kadar kati bir aileniz varmış.. Üzülmeyin siz Eşiniz iyiymis ne güzel ona sarılın bebeginize sarılın sımsıkı. Bebek doğunca yumusarlar hep öyle oluyor genelde. Allah yardimciniz olsun
1,488,004 soru
24,323,678 cevap
345,405 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın