0 oy
1,229 göst.
Diğer kategorisinde (25,178 puan) tarafından

Herkese kamu spotundan g0naydın... 

Misafir yasak...!!!!!! lütfen artık dikkatli olalım ya bitmiyor tükendik valla böyle böyle çoğalıyor o evden çıkmıyor ben evden çıkmıyorum bizde bşy yok diye düşünmeyin illaki sizin haneden ve onun hanesinden biri evden çıkıyor ve taşıyıcı olabilir. 

Virüs var diye dışarı çıkmayıp  ama başkasının evine oturmaya gitmek ilginç valla. Dışarı çıkıp bir tur atıp hava almak daha az tehlikeli. Böyle şeyler gördükçe gerçekten artık boşa uğraşıyoruz diyorum bir kişi bile sesimizi duysa kardır. Gerçekten bu vebali nasıl ödeyecekler bilmiyorum halkım helal değil... Tükendik yorulduk artık.... Sizce de gerçekten boşa mı uğraşıyoruz??? Bilinçli insanlara soruyorum... 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çok doğru konuştun. Geçen gün komusumun iki oğlu sünnet oldu gelen giden çok oldu. Bende telefonla aradım simdi gelemicem korkuyorum dedim. Yok bana gelen misafirler çok dikkatliler dedi. 10 günden fazla oldu hala gitmedim sanırım küstü :ermm:herkes ben çok dikkatliyim diyor peki bu virüs kimden yayılıyor?

-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Evet malesef boşa instagrama girince özellikle sinir oluyorum bi oturamadılar popolarının üzerinde 
0 oy
(391 puan) tarafından
Bir sağlıkçı olarak biz de hakkımızı helal etmiyoruz. Burada yorum yazıyorum bazen işini yapacaksın para alırken iyiydi diyorlar cahiller. İyi de var olan bir salgını görümcene git iyice yay diye yıllarca okuyup kpss de dirsek çürütmedim ki ben. Keşke şu virüs doktoru ,sağlıkçıyı öldüreceğine cahilleri öldürse 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Benim su alt kattakiler hergun dolu dolu misafir evlerinde yasakta nasil gelip gidiyorlar onuda anlamis degilim valla sokaga cikma kisitlamasi burda hicte onemli degil herkes cikip cikip geziyo bir iki kisi yakalayip haber yapiyorlar onun disinda herkes sokakta ne var bu sokakta anlamis degilim 2 gun evlerinde oturamiyorlar ya
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Boşuna nefesini tüketme canım anlamıyorlar anlamayacaklar hakkımı helal etmiyorum keyfi gezenlere.. 
0 oy
(5,436 puan) tarafından
seni ayakta alkışlıyorum 

şuan birde yılbaşında misafirlik derdine düşenler varr 

ben hakkımı helal etmiyorum 

ocakda doğumum var ve ilk gebeliğim annem gelemiyecek eşimle ben olacagız sadece  neden bilin bakalım

pandemiden dolayı çünkü kaynanamda annemde şeker hastası dahada birşey demiyorum.. 
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Ben de gram helal etmiyorum hakkımı. Ben çocuģumu dört duvar arasında büyütüyorum. Komşular çocuklarını maskesiz bi şekilde sokağa salıyor üstelik yasak saatleri dışında. Hepsi iç içe oynuyor. Benim çocuğumun hakkına giriyorlar. Hakkımı asla helal etmiyorum. Gördüğüm zaman da polise şikayet ediyorum direk valla. Asla taviz vermem. Bu virüsle savaşmaksa, her türlü savaşırım.
0 oy
(163,334 puan) tarafından
Sikayet ettinmi usttekini
0 oy
(12,521 puan) tarafından
1 yıl oldu ailemi görmüyorum.. Virüs girdi hepten bitti.. Ne kimseyi alıyoruz ne Bi yere gidiyoruz.. Tedbirli olmayanlara hakkımı zerre kadar helal etmiyorum. 
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Benimde hakkım helal değil fıldır fıldır gezip insanlara bulaştırıyorlar bu vebal ödenmez *** var iki dakka kıçlarının üstüne oturamıyorlar  ben aylardır ailemi görmüyorum 1 yılı geçti kayınvalidemleri görmüyorum kendi öz kız kardeşimi bile eve almıyorum bu soğukta eve usta geldiğinde saatlerce tüm kapı ve pencereleri açıp bekliyorum ama insanlara bakıyorum umrunda değil 
0 oy
tarafından
Gram hakkım varsa boylelerine helal etmiyorum 
0 oy
tarafından
Keskeee bunu anlayabilseler halamim oglu viruslu annmlere oturmaya geldiler herkese bulstirdi 
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Ben hakkımı helal etmiyorum valla öylelerine. 80 yaşındaki anneannem yalnız başına kalıyor merkezde yaşıyor 39km uzaklıkta gidemiyoruz gelemiyor. Annemi kardeşlerimi bayramda gördüm. Ben aylardır 4 duvar arasında çocuğumun kapı önüne yatıp atta diye ağlamasına uzuluyorken insanların cahilce onlar evden çıkmıyor diyip hala misafircilik oynamasına dayanamıyorum.. Kirami bile karşı komşumu arıyorum kapının önüne koyuyorum ordan alıyor ne olur ne olmaz diye. Yazık. Yok ayıp olur yok diyemem bilmem ne sizin yüzünüzden bitmiyor bu illet. Yavrumun gözyaşlarının hakkını kim verecek bilmiyorum... 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,955 göst.
0 oy
4 cevap 575 göst.
3 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,610 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,813 soru

24,064,323 cevap

330,284 kullanıcı

...