0 oy
357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar kizim 9 aylik cok mutsuz surekli dudaklarini buzup agliyo agrilari falan yok diste daha cikmamis ona bakinca benim aglayasim geliyor o haline bi kac defa kendini kaldirmaya calisti kaldiramadi o gunden beri dudsklarini buzup agliyo sizce napmayaliyim

4 Cevaplar

0 oy
(3,675 puan) tarafından
Acaba bir yeri mi agrıyor 
tarafından
Yok cnm agirmiyo ogun koltukta oturttum basini kaldirmaya calisiyordu surekli boynu dustukce o kaldiriyordu ogunden beri mutsuz hiysuz
(2,462 puan) tarafından
Canım ağrımadığını nerden biliyorsun? Benim kızım da diş çıkarıyor o yüzden ağlıyor diyordum. Ağrı kesici de vermeme rağmen bi düzelme olmamıştı. Meğer boğaz enfeksiyonu varmış. Antiboyotikle düzeldi çok şükür
tarafından
Evet burnu tikanik ondan olabilir ben krndini kaldirsmiyor dedim ogun kendini kaldirmaya calisti kaldiramadi agladi mutduzlugu o xamandan beri basladi ilac falan veriyorum randevu aldim ama ayin yirmibesine vardi
(2,462 puan) tarafından
Bizim kız da ilk yürümeye başladığı zaman bir iki kere kötü düştü. Korkup yürümemişti bi süre tereddütle yürümüştü. Zamanla geçmesi lazım
tarafından
Cok sagol cnm bende birakacam artik kendi napiyorsa yapsin cunku ben ustune dustukce oda mutsuz oluyo
-Reklam-
0 oy
(586 puan) tarafından
Ya canim benim kizimda mutsuz 8 aylik gulmuyo bile artik napcagimi sasirdim beni mi sevmiyo acaba
tarafından
Bende ogle dusundum napsam mutlu edemiyorum onu yemin ederim karsisina gecip kivirttim bile gulsun diyr ama yok biyeri agirmiyo eminim
(586 puan) tarafından
Inan bu durum psikolojimi bozdu canim
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bı çocuk doktoruna götür bı yerlerinin agriyip,agrimadigini sen bilemezsin.Kan değerlerine baksın bı doktor
tarafından
Gecen hafta gittik canim basini kalriamama olayindan sonra boyle dudaklarini buzup aglamaya basladi ogunden beri mutsuz
(6,190 puan) tarafından
Doktoruna söyledin mi
tarafından
Yok cnm tahlileri temiz doktora gecen hafta gittik bu aglama olayi dort bes gundur var bilmiyorum dis falan mi burun tikanikligida var ilac veriyorum ama ayin yirmibesine randrvu aldim yine goturecem
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Kim mutlu ki şu dönemde canım. Onlar da haklı farklı bisey görmüyorlar. Sen onun dikkatini çekecek sesli ışıklı kitap olur oyuncak olur onlardan koy yanına. Bi yeri de ağrıyor olabilir dertlerini anlayamıyorlar ki yavrularım. Kendini kaldırmak istediğinde sen destek ol kuzum. Benim kızım geç yürüdü mesela 14 15 aylik yürüdü. Ayağa kaldırırken hooop derdim kalkınca oleeey diye tepkiler verir alkis yapardım öyle öyle kendine güvendi. 11 aylikken düşüp başını vurmuştu ondan sonra hiç yürümek istemedi korktu kendini güçsüz hissetti galiba. Biz kadsr onlar da hissediyor herseyi 
tarafından
Cok sagol canim haklisin valla aldim isikli oyuncsklar dun ama atiyor oyuncaklari seven cocuk simdi suratina bakmiyor kendi destegimle onu kaldiriyorum ogun biraktim dedim kendi cabasihla kalksin ama kalkamadi diye cok mutsuz bir cocuk oldu bugun onla kitap okumayi deniyeyim farkli farkli seyler deniyeyim ya aslinda evede kapandi evde onu bunaltti cok surekli benle babasinin yuzunu goruyor baska insan yuzu gormuyor e bu viruste kimseye gidemiyoruz kimseyide kabul etmiyoruz kronil rshatsizligimdan dolayi
(2,445 puan) tarafından
Bizde aynı kuzum. Kapının önüne yatıp atta diye ağlıyor cok üzülüyorum bende ama mecburuz
tarafından
Malesef cnm insallah bu illet biterde cocuklsrimizla bol bol doyasiya gezeriz:)
(2,445 puan) tarafından
Amiin inşallah canım :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 572 göst.
13 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
1 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 464 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 516 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bkt_ (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,429 soru

24,085,697 cevap

331,456 kullanıcı

...