0 oy
766 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (135 puan) tarafından

Benim hep yakın dost dediklerim sırtımdan vurdu misali o yüzden hiç arkadaşım da yok dostumda rehberinde 7 kişi olan ben :( niyedir bilmiyorum sosyal medyada bile hicbiriyle takiplesmiyoruz  evlendikten sonraki aklım keşke bekarkende olsaydı diyorum bazen çok saf düşünüyormuş um o aklıma geldi ..<3

30 Cevaplar

0 oy
(444 puan) tarafından

Çok yakın bir arkadaşım vardı ama sırtımdan bıçakladı şuanda hiç arkadaşım yok :(

-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Bende aynı şekilde selam selam kimseyle eskisi kadar samimi değilim herkes çıkarcı çünkü 
0 oy
tarafından
Arkadasim yik olsunda istemiyorum basimi agritmaya niyetim yok 
0 oy
(735 puan) tarafından
Güvendiğim tek kişi ailem.
0 oy
(23,144 puan) tarafından
Arkadaşlarımın hepsiyle farklı şehirlerdeyiz şimdi. Liseden 0niden. Hiçbiri yanımda yok. Ama allah razı olsun yanımda gibi desteklerler beni.oğlum oldu koronadan dolayı gelip göremedik çocuğu diyip duruyorlar. Arada görüntülü konuşuruz.  Hepsini çok seviyorum. 
0 oy
(5,941 puan) tarafından

Benim  1 tane  çok sevdiğim  çocukluk arkadaşım var kardeşim  gibidir  çok  severim bu zamana kadar da  hiç yanlışını görmedim  cok saf ve temiz kalplidir iyiki de var burcum benim  çok özledim  walla ♥︎:'(

0 oy
(327 puan) tarafından
İsi dusen aradi dusmeyen kesti selami
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Guvendigim kisiler var ama evlenince eskisi gibi olmuyor canim. Ama herzaman sunu savunurum kendinden başka kimseye güvenemek lazim. Dost olarak buyuk bir darbe yemedim ama yinede bu hayatta kimseye güvenmemek lazim...
0 oy
tarafından
Arkadaşım az dostum da hiç yok en son ki kaziktan sonra hiç bı arkadaşıma güvenim yok konuşurum ama ne  kendimden ödün ne de ağızlarına laf vermem istesemde güvenemiyorum
0 oy
(195 puan) tarafından
Suan ki aklının olabilmesi icin geçmişte onları yaşaman gerekiyordu onları yaşadığın için şuan ki aklin oluyor, insan kazık yiye yiye gerçekten olgunlasiyor bazen de çekiyor kendini sahte dostluklardan valla benim arkadaşlarım hep sebepsiz yere benimle küsüyor bazen arayıp özür dileyenler oluyor o kadar alıştım ki artık insanlara değer vermek istemiyorum ama her insan aynı olmaz yinede insana insan gerek Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 479 göst.
5 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Şunu da ye kalmasın (2,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 423 göst.
9 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,044 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Bitlisli (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 724 göst.

Kategoriler

1,473,223 soru

24,121,997 cevap

333,527 kullanıcı