0 oy
1,633 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (918 puan) tarafından
Eşinizle ilk yilbasiniz ve şehir dışında çalıştığım için 3 aydır görmüyorsunuz. Eşiniz yılbaşında geldi ve yılbaşını annemlerde geçirelim dedi biliyorsunuz sokağa çıkma yasağı da var ve yasak bitene kadar onlar da kalmak zorundasınız ne yaparsınız?

41 Cevaplar

0 oy
(5,649 puan) tarafından

Biz direk bize çağırdık kayinvalidemleri:D hepberaber girecegiz yılbaşına :)

(918 puan) tarafından
Ne güzel canım maşallah:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya sende annenlerde geçirmek istesen ne der ? Kaldiki her gün eve gelip gitmiyor bu bir fırsat sizin için 
(918 puan) tarafından
Haklısınız ve yeni evliyim 3 aydır göremiyorum
0 oy
tarafından
Şahsen üç aydır görmüyorsam evimde olmak isterdim tabi 
(918 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Yok canım yaa evimde olmak isterim, zaten eşimle vakit geçiremiyorum madem başbaşa kendi evimde rahat rahat geçirmek isterim tatili. Aile içinde olunca bişey anlamıyorsun eşinden falan, rahat da olmuyor. Bir de malum yasak var gidince geri de dönemicem hiç sevmem zaten kalma işlerini 
(918 puan) tarafından
Bende saçmalıyor muyum acaba diye düşündüm geri gidecek tekrar yine vvakit geciremicem o yüzden yoksa kayınvalidemler le sorunum yok  teşekkür ederim:)
0 oy
(5,907 puan) tarafından

Benim hayır deme lüksüm yok zaten aile içi yaşıyoruz:D

(918 puan) tarafından
Ne desem bilemedim şimdi ☺️
(5,907 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun de :)) ☺️
(918 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ☺️
(5,907 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim❤️
(918 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Empati kuruyorum eşimi 3 aydır görmedigim için istemem sanırım vakit geçirmek isterdim evimde eşimle ama çok ısrar edersede kırmam 
(918 puan) tarafından
Bı nebze haklıyım o zaman :) teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Yani sevdiğim insanlarsa hoş karsilardim ama hiç sevmem Allah korusun 
(918 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Bizimki tam tersi benim annemi babamı aradi gelin hep beraber oturalım yasak bitene kadar diye hoşuma da gitti ha deseydi benim annem gelsin yada ona gidelim diye geri de çevirmez giderdim 
(918 puan) tarafından
Benim aileme deseydi  onuda istemezdim sorun onun ailesi değil çünkü yeni evliyim 3 aydır göremiyorum evimizde hiç vakit geçiremedik nerdeyse ve tekrar geri dönüş yapacak yine vakit geciremicem :(
(3,701 puan) tarafından
Senin ki başka işte bende 3 aydır görmesem eşimi bende istemezdim kimseyi
(918 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
tarafından
Eşim gece vardiyasına giderse gidebilirim bn 
(918 puan) tarafından
Şehir dışında çalışıyor canım eşim yılbaşından sonra tekrar gidecek
tarafından
Bn sorunu yanlış anladım cnm bn Kendi annemde geçiririm ama kaynanmgilde geçirmem evlendiğimde eşim gece gittiği zaman 1 ya da 2 hafta kalmisimdir  o başkada kalmadım evde daha rahatım
(918 puan) tarafından
Sorun değil teşekkür ederim ☺️
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Ya bilemedim bi yandan 3 aydr hörüşmemişiz 3 gün yasakta evde baş başa olalım isterdim bi yandanda evde 3 gün sıkılırz kaynanamlarda vakit geçer ve eşimin gönlü olur derim kararsızım ama şöyle bişi eşimin benimle baş başa vakit geçirmek istememesine kırılırdım tek bildiğim bu benim eşiminde gidesi var köye hatta az önce telefonda kaynanam sordu yılbaşında gelcekmisiniz die ben hayır dedim geri dönerken zor olcak eşim işten izin isticek ve iş yeri sorun eder bunu dedim yoksa giderdim heralde
(918 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Bnm için sıradan bi gün olduğu için giderdim de 

Ama gitmem :))) 
(918 puan) tarafından
Ya gün için de değil sadece tekrar geri gidecek ve ben o 3 4 gün yine vakit geciremicem eşimle basbasa
0 oy
(7,930 puan) tarafından
4gün yasak var ben de bundan korkuyorum köye gitmeyi sevmiyorum
(918 puan) tarafından
Evet canım bide geri dönecek eşim yine vakit geciremicem
0 oy
(923 puan) tarafından
Yılbaşında kendi evimde daha rahatım annemgile kutladık iki sene çocuklar başka evde uyumuyor ama kendi evimde oldugda saatinde yatiginda oluyorlar 
(918 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben istemem 4 gün yasak var 3 aydır da görüşmüyor musunuz zatten baş başa evde geçirin 
(918 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ☺️
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Benimkide gidelim dedi ☺☺yasak bitene kadarda ordayiz tm dedim yapcak bisi yok ailesnide ozluyor koyde ailesi
(4,234 puan) tarafından
Yani normal basbasa kalmak istemen esinin daha cok.istemesi lazim aslinda
(918 puan) tarafından
O teklifte bulunmadı ama acaba isterse kabul etmezsem sacmalarmiyim diye  fikir almak istedim:)
(4,234 puan) tarafından
Yok canim niye sacma olsun bunu guzel bi dille basbasa kalmak istedigini soylersin ozledim seninle vakit gecirmek istiyorum falan gibisinden☺ama 3 aydir ayriysaniz heralde oda koskoca 4 gunu ailesyle gecirmek istemez
(918 puan) tarafından
Haklısın güzel dille herşey çözülür  canım teşekkür ederim ❤️☺️
(4,234 puan) tarafından
Rica ederim canim❤❤⚘⚘
0 oy
(3,909 puan) tarafından

Geçirin ne olcak dicem covid var ya kalabalıkta ne bilim:ermm:

(918 puan) tarafından
Bende kararsız kaldım :( teşekkür ederim
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Herkes kendi annesine gitsin o zaman 

Ben istemediğim yere gitmem onun annesi anne de benim ki de değil mi 

Madem baş başa kalmicaz herkes kendi anasına eşit mis 
(918 puan) tarafından
Canım inan bende kendi annemd gidelim demem 3 aydır görmedim yeni evli olunca başbaşa kalmak istedim sadece
(1,318 puan) tarafından
Her fırsatta anaya götürmeye kalkarsa sende kabul etme
Alıştırma öyle bir bakmışsın kendi aileni göremiyor onları daha çok görüyor olursun dikkatli ol
(918 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Misafir yasak 
(918 puan) tarafından
:)))))
(2,264 puan) tarafından
Kamu spotu gibi kadınsın kız maşallah
(25,177 puan) tarafından
Yeni sloganım bu :)
0 oy
tarafından
Geçen sene evlendik ailesiyle yaşıyorduk o çalışıcam yılbaşı gecesi dedi bende kendi anneme kaçtım  beraber geçiremedik yani. Bu yılbaşı öyle derse eğer kabul etmem yasak var geri dönemem 3 gün orada kalamam valla hiç kusura bakmasın kendi evim dururken. Perşembe günü saat 8 buçuğa kadar dururum 9 a gelirken kalkıp evime giderim 
(918 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende evimde olmak istiyorum
tarafından
Eğer yakınsa sizde öyle yapın bence, gidin yasak saatinden önce kalkıp evinize gidin. Annesine değil size öncelik vermesi gerekir onun ailesi artık sizsiniz. 3 ay görememek de çok zor Allah yardımcın olsun valla bence öyle söyle yasak var biz 3 gün orada mı kalacağız ben seni çok özledim beraber vakit geçirmek istiyorum de biraz işve cilve tamamdır =)))
(918 puan) tarafından
Haklısınız evler pek yakın değil ama artık güzelce konuşurum :)) teşekkür ederim ❤️
0 oy
(2,264 puan) tarafından
Benimki diyemez yemez :) çünkü gecen sene annemler onlar hep beraberdik ***** kardeşi eşimle kavga etti annesi de kaynimi savundu ben de annesiyle tartıştım annemin tansiyonu cıktı hastaneye gittik bu sene demez :) ha senin durumunda olsam da gitmem canim seni çok özledim beraber olalım karantina bittiği gün gideriz derdim
(918 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende gitmicem sanırım ☺️
(2,264 puan) tarafından
Gitme canım valla çocuk var mi bilmiyorum ama yoksa hele kesinlikle baş başa vakit geçirin sonra fırsat olmuyor
(918 puan) tarafından
7 aylık hamileyim canım :)
(2,264 puan) tarafından
Sağlıcakla kucagina al inşallah canım ve bol bol kocanla zaman geçir:)
(918 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 358 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,306 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,573 puan) tarafından soruldu
+3 oy
40 cevap 1,210 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu