0 oy
942 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sezeryan sonrası sezeryan yerinde iz kalmaması icin hangi kremleri kullandınız kızlar?  Doktor bunu önerdi ama pahalı geldi bana.

İlacın ismi CONTRACTUBEX

18 Cevaplar

0 oy
(2,474 puan) tarafından
10 ay oldu dogum yapalı baştan cok kırmızıydı şimdi beyaz inceceşk zaten lazer oldugu için minicik bişey gerek yok bence kreme falan belli değilki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben farmasi den aynı safa balsam almıştım onu kullandım çatlak görünümünü falan baya azaltmıştı ama çok düzenli kullanmadım ben
0 oy
tarafından
Ben hiç bı şey kullandım aşırı bı iz yok bide fotoğrafta ki bayanın yüzünü kapatsaydin keşke kimse istemez fotoğrafının başka bı yerde olmasını 
0 oy
(13,443 puan) tarafından
Amaan kız iz kalsa nolcak incecik bisey zaten
0 oy
(4,687 puan) tarafından
İz kalmıyor ki yani belli bile olmuyor
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canım bence kreme gerek yok ben 7 buçuk ay önce doğum yaptım sadece incecik bi çizgi var bence ondan da rahatsız olma rahatsız olunucak bise değil sonuçta 
0 oy
tarafından
Kesın geçirio mu acaba bu krem 
0 oy
tarafından
Siliskar kullandim.doktor onu onerdi canim buna gore uygun
0 oy
tarafından
düzenlendi

Bence gerek yok bunlara zaten çok minik kesi izi kalmıyo ki zaten 150 tl civarı bu ilacı biliyorum 

0 oy
(301 puan) tarafından
Bayanı ve  numarayı karala derim kremden ziyade
(33 puan) tarafından
Bi an fark etmeden atmısım düzelttim
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bu fotoğraftaki krem çok çok iyi ve düzenli kullanımda etkisi var.Ben hiçbir şey kullanmadim ve gecti
0 oy
(206 puan) tarafından
Bu krem en etkili Krem. Ameliyat yaralarının izini en aza indiriyor. Doktorlar bile bunu öneriyor. Bence almalısın
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bende bunu kullandım dikkatli bakmazsan izi göremezsin ip gibi ben düzenli bile kullanamadim
0 oy
(325 puan) tarafından
37 gun once dogum yaptim sezeryan canim bende bunu kullaniyorum
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Incecik cizgi gerek yok bence ben bunu dikis izi icin kullanmistim faydasi.oluyor ama incecik cizgi icin gereksiz bence 
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Canım bana doktorum madecassol diye krem vermisti ama hic surmeye gerek duymadim belli bile degil cunku 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bepanthol kullandım Dr vermişti ucunda topu var ama ilk baş bir iki sürdüm hiç kullanma gereği duymadım belli değil zaten çok 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Estetik dikişti iz kalmadı kalsaydı da olurdu ben izimi seviyodum. Bikininin altında kalıyo bence kafaya takmaya değecek bişey değil. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gunesgulce05 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ayse0105 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ayse0105 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.