0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde (7,436 puan) tarafından

image

ne kadar doğru özellikle kilo kıyaslaması

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok çok doğru bir söz 
(7,436 puan) tarafından
Aynen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Asla bunun çocuğu böyle benimki nie böyle demedim demem de kimseye de dedirtmedim dedirtmem de 
(7,436 puan) tarafından
Önemli olan bizim çocuğumuzun nasıl olduğunu bilmemiz zaten biz biliyrisak o öyle dedi bu böyle dedi diye kafamı karıştıramam
tarafından
Aynen öyle benim yanımda yaptığıni konuştuğunu başkasının yanında yapacak die bisey yok
0 oy
tarafından
Bebek bölümüne biri soruyor bebeğim 4 aylık çok zayıf çok üzülüyorum ne yapabilirim diye . Kadının biri yazıyor bizimki o ayda 7 kiloydu tosunum benim diye . Insanı burdan soğutuyorlar yeminle
(7,436 puan) tarafından
Onlara anında cevabını yapıştırıyorum valla yazık günah ya resmen nispet yapıyor seninki kilolu o normal diyorum
0 oy
tarafından
Kesinlikle hepsi aynıda 2 kardeş aynı olmuyor 
(7,436 puan) tarafından
Gelde anlat insanlara
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Müsadenle ben bunu bi durum yapiyim da bazilari belki anlar sanmiyorum anlayacaklarini da şansimi bi deneyim ben☺
(7,436 puan) tarafından
Yap bacım göndereceğim her yere ozelden gönder hatta :-)
0 oy
(912 puan) tarafından
Kizimla kuzeni arasinda 3 ay var ve ayni binadayiz kizim buyuk ve herseyini kiyasliyorlar bn rahatsiz oluyorum artık ve cok yanlis buluyorum. Eminim ki görecemde bazi seylere sinir oluyordur bisey demesede.
(7,436 puan) tarafından
İnsanlar kendilerine iş edinmisler böyle boş işlerle uğraşmayı
(912 puan) tarafından
Evet maalesef öyle.
0 oy
tarafından

Süper bi söz bencede her çocuk bir değildir ve kendine özeldir ama çoğu anne endişeye kapılır yinede kıyaslamaya devam ederler 

(7,436 puan) tarafından
Anlatamıyorsun insanlara malesef
0 oy
(28,447 puan) tarafından
Herkesin evladi kendine mükemmelllll ❤
(7,436 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Kesinlikle çok doğru 
(7,436 puan) tarafından
Gelde anlat insanlara :,-)
0 oy
tarafından
Aslinda kıyaslamak kötü bir kelime olsada anneler meraktan sorabilir normal mi diye çünkü annelerde hep bir evham vardır ben o tarz soruları kiyaslaamak için soruldu diye on yargılı görmüyorum hiç aklıma gelmiyor 
(7,436 puan) tarafından
Soranlar değil de cevap verenler sinir bozucu zaten kadın üzülüyor zaten zayıf diye biri çıkıyor diyor benimki şu kiloda seninki zayıf falan diye oysaki sıranın bebeği normal kiloda cevaplayanin ki üst kiloda nispet yapar gibi.bazilarida soruyu sorarken hastaneden sağlık ocağından geldiğini söylüyor ama hala kilosunu soruyor kendiside biliyorki çocuğun kilosu çok iyi gerçekten bı grup kendini tatmin etmek için soru soruyor onlar kendini belli ediyor zaten doktor ne dedi diye soruyorum iyi dedi deyince amacı belli oluyor bu ön yargı değil ki
tarafından
Evet öyle cevap verenler banada tuhaf geliyor canım ama bende sorarım bazen hani yasitlarina göre normal mi diye zaten pandemide doktora gidemiyorum hiç o yüzden soruyorum kıyaslamak için değil ama seninde haklılık payın var
(7,436 puan) tarafından
Yok canım normal soranlari anlayabiliyorum zaten dedim ya bı grup kendini tatmin etmek için sorduğu apaçık ortada oluyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 454 göst.
12 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,210 puan) tarafından soruldu
+5 oy
21 cevap 975 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
0 oy
28 cevap 1,548 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fkolgun (6,430 puan) tarafından soruldu