Merhaba hanimlar. Size simdi en sevmedigim birseyi anlatmak istiyorum. Arkadas es dost hepsi uzerime geliyor. Konuyu şöyle anlatayim. 1 oğlum var cok şükür bin şükür ikincisine hamileyim ve herkes diyor ki görürsün ikinci cocuk ne kadar zor oluyor geceleri sifir uyku sıfır duzen . Baska biri diyor ki hayatin degisecek bebege gore ayarlayacaksin herseyini. Baskasi diyor ki bem cok cektim zorlugunu seninkide dogsun görürsün ne kadar zor.
Allah baska dert vermesin
Kesinlikle haklısın sana bunları söyleyenler bu sıkıntıları yaşadı diye sende yaşayacaksın diye birşey yok bende ikinciye hamileyim ve psikolojim hiç iyi değil benimde korkularım var acaba hem ilk çocuğuma hem doğacak bebeğime yetişebilicekmiyim diye düşünüyorum eşim benim büyük destekçim allah razı olsun beni motive ediyor uykusuz kalıcam, kendimi unutucam yetişemediğim zamanlar olacak ama ben anneyim tabiki fedakarlık yapıcam bence moralini hiç bozma allah yardımcın olur belkide çok rahat bir bebeklik dönemi geçirecek bebeğin seni zorlamayacak iyi düşün, pozitif düşün olurmu biz anneyiz herşeye göğüs gereriz
İkisi beraber büyücek ondan sonra rahat edicem de ay millete ne oluyo anlamıyorum Benum de kizim 1 buçuk yaşında 3 aylık da hamileyim bi akrabamıza hamileyim dedim bana ne dese iyi bence sen otur ağla dedi niye dedim baksana kızın küçük bu da doğunca napcan dedi otur ağla bende dedim ki benim ağlancak bi şeyim yok Çok şükür ELHAMDÜLİLLAH sen çok istiyorsan otur da ağla dedim kiz millete bakma ağzı olan konusuyo
1,486,560 soru
24,302,705 cevap
344,148 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın