0 oy
1,421 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dayanamıyorum artık bu adama bize eziyet ediyo iki bebeğim var hem onlara hem bana beni dovuyo esrar içiyor dışarda dusmanlari var arabanız parcalamislar dusmanlari ona sinirlenmiş gelip bize bağırıyor beni dovuyo evde esrar içiyor evi kırıp dokuyo biktim dayanamıyorum gidecek yerim de yok gidin diyo çocuklarım onun hapini bilir yutar diye korkuyorum nereye koyduğu belli değil sürekli sınırlı çok biktim allahım yardım etsin dua edin benim bilenziklerim vardı kaç tane verdim araba için bilemedim bile artık biktim. Ben nereye gidicem nasıl siginicam offff

26 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Devlet ne gune duruyor kadin siginma evine git umarim cocuklarida yanina verirler onu anlrastir veriyorlarmi cocuklari bilmiyorum
tarafından
Vermezlerse ne işim var benim onlar olmadan naparim
tarafından
Veriyorlsrmis arastirdim korkma git kuzum cocuklarada sanada yazik öldürür sizi yada borclunuz gelir bisey yapar cocuklarini hizurlu yasat orda sizi bulamaz nolur kalma orda can guvenluginiz huzurun olsun
tarafından
İnşallah olur artık biktim.
(5,397 puan) tarafından
Çocukları da alıyorlar ama geçici çalışıp ev tutmalısın. Rabbim.esenlik versin yardımcınız olsun
tarafından
Olur olir panik olma soğuk kanli ol yarin karakola git ama caktirma o herife gizlice al cocullari git korkma devlet atkanda olur seni ondan iyi kimse korumaz ailen olsa o herif ailenede zarar verir en iyisi polise siginmak seni bir siginka evinr yerlestirriler cocuklarinla cocuklarinin psikolojisi icin kac ve ords bi is ogren calisirsin izini kaybettirince
(57 puan) tarafından
Kesinlikle polisi arayın ve bildirin zaten madde bağımlısı hiçkimse çocukları ona bırakmaz hemen kadın sığınma evini ve polisi arayın. Şikayetçi olun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ailen yok mu Allah yardım etsin
0 oy
(11,541 puan) tarafından
İçim gitti sana ve cocuklarina rabbim sizi korusun yardımcınız olsun
tarafından
Yok ki
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Aileniz destek çıkmıyormu anlatsanız durumu 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Ailen yok mu cnm bi akraban fln da mi yok..en son care polise git onlar seni bi yere yerlestirirler..esrar cekip cekip o pisligi cekme..cocuklara da yazik nasil korkuyolardir ya kiyamam
tarafından
Evet korkuyorlar sorma gidicem polise
(3,074 puan) tarafından
Yazik o cocuklara da sana da..git polise sığın..kadin sığınma evine fln yerlestirirler..oranin adresi kimseye verilmiyo bildigim.kadaryla..huzura er bi..
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Ailen var mı 
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Polisi aramalısın bence 
0 oy
tarafından
Ailen yardım etmiyorsa kadın sığınma evine git, geçenlerde burada bı arkadaş gitti daha telefonunu bile alıyorlar kimse ulaşamasin diye, en güvenli yer bence orası sen ve çocukların için
tarafından
Korkuyorum ama mecburum
tarafından
Korkma sakın ara polisi söyle sakın korkma lütfen susup oturma bugün döven yarın herşeyi yapar nolursun susma o çocukların bu şiddete tanık olmasına izin verme bu çok büyük bi yara olur onlarda. Cesaretini topla ve bu adımı at
0 oy
tarafından
Allah yardımcın Olsun Cnm
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Polisi ara gelip alsınlar sizi öyle pislikle hala aynı evde durman hata
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Cnn nolur git nolur kadin savunmaya git çok endişelendim şimdi ben burdayım özelden yaz herturlu yardımcı olurum 
tarafından
Korkuyorum kimsem yok zaten inan sadece çalışmasını düzelmesini istedim ama çalışmam diyo istemiyo çok hasta psikopat oldu
(1,698 puan) tarafından
Cok çok iyi anlıyorum cnm lütfen çaresiz sanma kendini vit polise bebeklerin için ya onlara sana bisey olursa
tarafından
Umrunda değil hem bizi uzuyo hem karşıma geçip guluyo ut anmadan deliricem
(1,698 puan) tarafından
Inan yaşadıklarını okadar iyi anlıyorum ki git cnm git pişman olmadan git3yarin sabahı bekle tüm eşyalarını topla öyle ara polisi yoksa sana eşyanı toplamak için zaman tanimiyorlar
0 oy
(658 puan) tarafından
Eğer kafanda tamamen bitirmissen yolundan şaşma isterse arkanda kimse olmasın evlatların için dayan canım. Bak ben olsam senin yerinde esrar içeceğini anladığımda gizlice polisi arar ihbar ederim. Polisler gelince de yaptığı tüm zulmü anlatırım polis senide evlatlarınıda sığınma evine yerleştirir. Hem esrardan gözaltına alınır sende yapistirirsin şikayetini darp çocuğa darp diye 3 ayrı suçu olur uyuşturucu temin etmek kullanmak kadına darp cocuga darp olarak. Üstüne devletten avukat desteği alıp davanıda acarsın rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun 
tarafından
Evet aynen calismiyoda bakmiyo zaten istemiyo çalışmak bide arabamız vardı o da gitti
(658 puan) tarafından
Rabbim seni ve evlatlarını o çukurdan kurtarsın canım peki ailen yok mu yoksa varda destek olmuyor mu?
tarafından
Var ama istemiyo yaşlılar ve uveyler kapima gelme diyo boşanmak için
(658 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım
0 oy
(1,264 puan) tarafından
ailen yok mu canım ailen yokmu diyen sorulara cevap yazmamissin. ailem destek cikmiyorsa polise git 
tarafından
Öyle yapicam
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Annen baban yok mu ki
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun eger ailen yoksa yada sahip cikmiyosa al evlatlarini git polise anlat derdini kadn siginma evine git orda aana yardımcı oluyorlarmis is ev esya kendini toparlayincada bi ev acarsin yardimlara yazilirsn cocuklarin icin ayakta dimdik durmalisin yapamam deme yapmak zorundasin cocuklarin sana ihtiyaci var 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ailen varsa onlara sığın polise git güvenli bı yere yerlestirsinler seni nerde oldugunuzu bulamasın gerekirse şehir değiştir devlete sığın başka şehire git 
0 oy
(160 puan) tarafından
Allah yardimcin olsn cnm polisi ara gelip alsinlar seni durma orda
0 oy
(834 puan) tarafından
Playstoredan kades uygulamasini indirsene .dovdu zaman hemen uygulamaya tikliyorsun polis kapindaa sikayetci olursun hem madde kullandığını soylersin cocuklarinla beraber devlet korunmasina alinirsin yerini dahii soylemezleer
(61 puan) tarafından
Aynen bu kafes çok iyi bnu yapsn ya
(834 puan) tarafından
Siidddeettt goren her kadin yapmalı canım .

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 636 göst.
0 oy
5 cevap 539 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ebru_2810 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 340 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 270 göst.

Kategoriler

1,472,711 soru

24,114,715 cevap

333,179 kullanıcı

...