+1 oy
491 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Mama sandalyesi alicam ama  sizin gorusunuz ne  nasil bisey alayim sanirim 3 yasina kadar kullanilir diimi?

Sizin kullandiginizin resmi varsa atar misiniz yada  hangi link soyler misiniz?

Birde bebk oturmuyo yani 5  ayllik alsam ufak ufak oturmayi orda mi ogretsem bebek oturmadigi halde degerleri ile baglansa  Dusmezmi

11 Cevaplar

0 oy
(4,100 puan) tarafından

image

jokerden 50 tlye almistim 2 yil once, memnunum baya is goruyor, pahali olanlardan almaya gerek yok
tarafından
Aa kemerli devil mi dusmez mi bebis
-Reklam-
0 oy
(4,784 puan) tarafından

image

bizimki  bundan evet memnunum  ama baya iri bence gerek yok böyle  bir şeye.  Klasik plastik olanlardan al bi minder dik ohhh miss... hem fazla oara vermemis olursun hem cok yer kaplamaz.
(4,784 puan) tarafından
Canim bunun önündeki  tepsi çıkıyor  ustundeki yesil kısımda  cikiyor... arkaya yaslanma kademeleri var yatış  pozisyonuna geliyor.  Yukari aşağı  fonksiyonu var asagida olunca  yere yakın oluyor baya. Çocuğu  kilitleme kemerleri var cikamaz. Ama inan bebeler cok sevmiyorlar mama sandalyesinde uzun zaman gecirmeyi. Yemek yedirirken iyi oluyor o zaman da düşme  tehlikesi olmuyor zaten yaninda olduğun  için.  Ben tepsiye koyuyorum  kati gidalari kendi yiyor  ustu basi mama sandalyesi batıyor  götürüyorum banyoya sandalyeyle yıkıyorum  ;) he bu arada 2. Bebisim ikisini de büyüttü.
tarafından
Ay cok sirin;))
Peki kac aylikken basladin kullanmaya
(4,784 puan) tarafından
Kızım  5 buçuk  aylikti canim. Biraz daha yatirarak kullanıyordum 6. Ayi geçince  normal kullandim.
tarafından
Bu masa sandalye olmuo dimi
(4,784 puan) tarafından
Yok canım olmuyor ama önündeki  tepsi kismi komple cikinca onunde minik bir engel kalıyor sandalye gibi  yani  cocuk düşmesin  diye
0 oy
(14,239 puan) tarafından
Klasik plastik olanlardan aldık biz gayet iş görüyor 100 tl falandı ayaklarını çıkardım koltuk boyunda şuan düşme ihtimali de yok 
tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(54,512 puan) tarafından
alti aylik olmadan oturtma iki yaşında kizim oturmuyo kaldirdim ama ilk baştan hep otururdu hic kalkmazdi 
tarafından
Bazen 1 dk oturtmaya  basladim ay hata mi ediom abla
(54,512 puan) tarafından
erken daha acele etme canim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
KıZ bime geliyo al bitane işte kasma bu kadar yirim seni :D 
tarafından
Kiz sen neden relaxing davranion  őmer ilk bebis degil miii:)
(25,181 puan) tarafından
İlk kız başta senin gibiydim ama alışınca insan relax oluyo:D
0 oy
(72 puan) tarafından
Ben mama sandalyesini daha sonra çalışma masa ve sandalyesine dönen türden almıştım oğlum üzerinde otursun birşeyler yapsın diye 
tarafından
Onu gordum peki oglun oyle yapio mu ise yaradi mi
(72 puan) tarafından
Benimkiyle güzel vakit geçirdik ama odası küçük olduğundan kaldırdım bugün
0 oy
(164,087 puan) tarafından

Kiz git ikeadan al 15 euro yaa8-)

tarafından
Guzel mi ozellikleri
Kiz al gitsin iste ne özellik ariyon kendi yedirmiyo sonucta ☺️ pahaliya gerek yok
tarafından
Ay :)
Ya kayip  dusersee
(25,181 puan) tarafından
Ula marsilyalo benimki ikeanın komşu verdi ne özelliği arıyon kız mama sandalyesinde oturup yemek yicek cocuk :D
Hee yaa mama masasi yedirmiyo alt tarafi 15 20 dk oturup yiyip kalcak
0 oy
(510 puan) tarafından

Trend yoldan aldım canım yer sofrası için bile kullanılıyor ben memnunum 

image

0 oy
(1,574 puan) tarafından
Baby plus yummy 5 aylik olmadan aldım. Otomatik sallanıyo müzik çalıyo emniyet kemeri 5 noktalı 3 kademeli yükseklik ayarı var masa tepsisi makine giriyo istediğim bütün özellikler mevcut tavsiye ederim 
0 oy
tarafından
Şoka geldi bugün sanırım o güzel bende kullanışlı da
0 oy
(1,629 puan) tarafından
En en en güzeli ikeanın mama sandalyesi, bide sırtına minder alırsın oradan mis gibi 3 4 yaşına kadar kullanır. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,197 göst.
21 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,108 göst.
12 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Poyraz_Mira (1,428 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.

Kategoriler

1,493,666 soru

24,403,991 cevap

350,369 kullanıcı

...