0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızlar ben bu programı cok sevdim aklıma ne gelse danısıyorum. İyi güzel hos da bazen bi soru yazıyorum onbes kisi cevap vermis hepsine ayrı ayrı tesekkür edemiyorum. Allah onlar dan razı olsun . hani bu sey gibi mi oluyo soruyu yazdı cekti gitti. Ben kimseyi kırmak istemem .. Cünkü siz cok iyisiniz.. Bazen kimseye soramadıgımı size soruyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(536 puan) tarafından

Olabilir canm bu kul hakkı sayılmaz sonuçta içinde kötü niyet yok . Bende bazen soru soruyorum am cevap vermeye fırsatım olmuyo:)

(48 puan) tarafından
Aynen kuzum ;)
-Reklam-
0 oy
(795 puan) tarafından
Sorun olmaz canim. Bazen benim de oyle oluyor. Herkese cevap veremiyorum  kirilan oluyorsa da hakkini helal etsin 
(48 puan) tarafından
Anlayısınız icin teşekkür ederim canım :)
(795 puan) tarafından
Rica ederim:)
0 oy
(794 puan) tarafından

Sağol canım bu uygulamayı hiç silmeylim çocuk on yaşına gidermiş biz daha kullanirmisiz:D

(48 puan) tarafından
Ay canımm ya ne güzel olur bunu hamileyken kesfettik ama instagrammıs faceymis bos. Cok samimi burası ;)
(794 puan) tarafından
Ewt gerçekten canım buraya gerçek duygularımı yaziyrum ben
0 oy
(783 puan) tarafından
Yok cani hepsine cevap vermeyebilirsin zaten kul hakkina girmis olmasin
0 oy
tarafından
ben pwk post acmam canim kac tane actigimi bile.hatirlamiyorum girip bakmak.lazim cidden tek tek zor.oluyor cevaplamak bende elimden geldigince cbp yazmaya calisiyorum
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Bu kul  hakkına girmiyor ki canım bazen cvp verilmeye biliyor normaldir
0 oy
(725 puan) tarafından

Al benden de o kadar Bende kendimi rahatsız hissediyorum bu konuda :)

0 oy
tarafından
Çok cevap gelince bende yetişemiyorum ama dostlarım içimi bilir hepsiyle birbirimizi çok seviyoruz :)
0 oy
tarafından
Cvp almak için soruyorsun sorduğuna millet biliyorsa cvplaar sıkma canini altına yorum etmek zorunda değilsin:)))
0 oy
tarafından
Herşeye bu kdr dikkat etseydik dört dörtlük olurduk kul hakkıyla alakası olduğunu sanmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 991 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Xyz (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,813 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
4 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu