0 oy
451 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sanırım bundan sonra çıkartıp sakin sokaklarda dolacam çok sıkıldı evde bunaldı siz çıkarıyormusunuz

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Haftada 2 kere falan üstünü sıkı giydiriyorum cnm o şekilde çıkartıyorum 
tarafından
Bende arada çıkartıyım sıkı giydirip
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben hamileyim ağrılarım var oğlum 2 gün sonra 1 yaşına girecek ama eşim olduğunda çıkarttırıyorum bende balkona çıkarıyorum huysuzlandığında
tarafından
Hava almak istiyorlar
+1 oy
(14,201 puan) tarafından
Dün aşıya gittik mesela bazen de kapının önüne çıkarıyorum iyi geliyor ikimizede
tarafından
Haklısın canım çok oldu çıkartmayalı 1 ayı geçti camdan baktırıyorum çok heycanlanıyor
(14,201 puan) tarafından
Çıkın canım beraber hiç olmadı ekmek almaya gidin biz her sabah gidiyoruz sırf hava alsın diye güzelce Giydir götür
tarafından
Uyansın çıkıcam kuzum
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Haftada bir yada 2 kere cikartiriyorum dolaştırıp canım 
tarafından
En iyisi canım bende çıkartayım
(3,239 puan) tarafından
Onlarda bulanıyor sonuçta iyice sar sarmala bebek arkasında üstüne battaniye ört gezdir canım
tarafından
Aynen astronot mont var onu giydircem battayiye örtüp çıkartayım
(3,239 puan) tarafından
Aynen canım iyi olur :) sende hava almış olursun
0 oy
(13,441 puan) tarafından
Biz sık sık cikariyoruz 4 aylik olacak brnimki 1 hafta sonra. Annem 2 arka sokakta oraya kadar bile nefes almis oluyor hic degilse. Daha buyuk olsa bebek arabasiyla gezdirecegim. Simdi sarinmayi giyinmeyi hic sevmiyor
tarafından
8.5 aylık kızım camdan bakınca çok heycanlanıyor
(13,441 puan) tarafından
Senin yerinde olsam montu kaşkolu giydirir bebek arabasinada yagmurluk tak mis gibi. Ben battaniyeye sariyorum ama kiyamet kopuyo mont hic giymek istemiyo. E yagmurlukta bi yere kadar tutuyor. Daha buyuk olsa oturcak hem etrafi izlicek. Çikar bence hava alsin. Çocuklar hep evde buyuduler zaten
tarafından
Uyansın çıkartcam canım hemen
0 oy
tarafından
Güneş çıkınca kapı önune çıkıoz 
tarafından
En iyisi canım bende artık arada çıkartayım
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Çıkartyom canım ben kalabalık olmayan yerde  tur atıyoz geliyz sıkılıyo artık hep dışarıyı gösteriyo soğuk olrsa da 5 10,dk balkonda duryoz giriyoz
tarafından
Aynen kalabalık olmayan yerlere gidicem bende hava alsın
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Gerçekten bunaliyorlar artık camdan bakmak bile o kadar iyi geliyor ki ogluma anlatamam biz bile sıkıldık valla ne olacak böyle bilmiyorum 
tarafından
Camdan bakınca çok heycanlanmaya başladı canım
0 oy
(739 puan) tarafından
Ben çıkarıyorum ama her gün değil tabi yoksa sıkılıyor kapıya kim gelirse onla gitmek istiyor 
tarafından
Aynen eşim saba işe giderken peşinden gitmek istiyor elinden tutup yürütürken kapıya gidiyor direk
0 oy
(3,550 puan) tarafından
aslında bugün burada hava güneşli güzel sabah düşündüm acaba öğlen yemeğini yedirdikten sonra dışarıya çıkarayım mı diye ama Güneş olmasına rağmen soğuk resmen insanın suratına çarpıyor hasta falan olur diye vazgeçtim benimki de çok sıkıldı evde ama hasta olmasındansa sıkılması daha iyidir diye düşündüm oyun oynayacağız şimdi birlikte
tarafından
Burada soguk kuzum bi 20 dakika turlarım sanırım
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Soğudu artık az rüzgarda  alır diye uzun süreli değil öyle 10 15 dk bahçede gezeriz zaten ortam malum çıkmam biri görünce falan hemen dur bi bakim yapıyor sevmiyorum 
0 oy
tarafından
Bayadir çıkarmıyorum eve alışmışız sanırım 
0 oy
(862 puan) tarafından
Az önce sitenin içinde yürüyüşten geldik  evde cok sıkılıyor dışarıya bakıp bakıp ağu buv filan diyor dudak büzuyor kıyamıyorum 
0 oy
tarafından
Ben degil ama selo ckryodur:))
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Valla bir iki haftadır dışarı çıkmıyorum copden eve anca
0 oy
tarafından
Evet smdi girdik eve biz :)
0 oy
(163,453 puan) tarafından
Markete gidiyom mecbur benle geliyo