0 oy
978 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba hanımlar eşimin bir yigeni olacak ve altın takmak istiyor ama asgari ücret alıyor eşim hep kendimden kısıp her ay bir tane çeyrek zar zor alıyorum ev alabilmek için kardeşininde durumu gayet iyi zaten bende hamileyim eşim benden bir tane çeyreği onlara takmami istedi ben ne zorluklarla birikim yapıyorum vermek istemiyorum dedim sizce hata mı ettim siz olsaniz verir miydiniz bu halde eşim annesine uyup ablama birşey takmama izin vermedi doğum yaptığında bende beni anlasın diye aslında istemiyorum

23 Cevaplar

0 oy
(9,679 puan) tarafından
Anlamadım o senin abla nin çocuğuna takmana  izin vermedi ama kendi takacak öyle mi??banane bana takdirmiyo kendi de takamaz diye düşünüyorum 
(65 puan) tarafından
Bende istemedim kırıldı ama umrumda değil hediye yada para takarız diye düşündüm sizlerinde fikrini merak ettim teşekkür edeirm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Durumunuz kotuyse takmasin ama değilse alsın geri gelir zaten 
(65 puan) tarafından
İnan çok kötü evimiz bile yok ama kardeşinin annesinin evi var herşeyi var bebeğime bir çöp bile almadılar içinden gelmiyor ama hediye alicaz mecbur altın takmayacagim teşekkür ederim fikriniz icin
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Aslında kardeşi yani takabilir ama senin kardeşine taktırmamş ayrımcılık yapıo o zaman bn de yapmazdım
(65 puan) tarafından
Teşekkür ederim fikriniz için bende haksız mıyım diye merak ediyordum takmiycam kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 229 göst.
22 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
14 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 935 göst.
28 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.

Kategoriler

1,471,486 soru

24,099,684 cevap

332,339 kullanıcı

...