0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 6 aylık gece milyon kez kalkıyor açıktı için ama mama yemiyor gün içinde de zorla yediriyorum gece de kalkıyor emziği emiyor yarım sawt uyuyp tekrar kalkıyor nini açıcam da ona tutucam anca öyle 20 CC felan yiyor napacam ben ya çıldırmak üzereyim

7 Cevaplar

+1 oy
(382 puan) tarafından
Acıktığı için degil cnm ya gazı var yada diş cıkaracak tır cnm bnm kızımda aynısaat bası kalkığ meme istiyor ama memeyi cekmiyor 
tarafından
Çıkıyor kız gazı ama diş olabilir sanki
(382 puan) tarafından
Kuzu gazı cıksada oluyor valla  ama büyük ihtimal diş tir allah yardımcın olsun
-Reklam-
+1 oy
(834 puan) tarafından

Çıldırman guzum <3

Bazı büyüme atakları oluyor. O da bilmiyo ki annesi bilse seni üzer mi yorar mı :angel: diş dönemi yaklaşmış olabilir. Yahut gündüz uykuyu fazla kaçırıyor olabilir, gece ,gündüz ayrımını yapamıyor olabilir.  Mesela akşamları sürekli ışık açık mı olur. Bebişin kaçta yatar gece uykusuna. Bi sürü faktör var. Ama emin ol bi müddet olup bi müddet geçiyor. Hiç biri kalıcı değil :). Sana 18. Aydan yazıyorum. Oğlum 4te uyandı 6.10a kadar  zifiri karanlıkta ninni söyleyip masaj yapıp pat pat yapıp durdum ne bel ne bacak ne kol ne kafa kalmadı inan bi de hamileyim son 31 günüm kaldı. Perperişan oluyorum ama ne yapim, yavrum ne yapsın... kuzumun 3 dişi birden patlamış. Sürekli damakları kaşınıyor bi kilo alması iyi bi alamıyo bi ateşi var bi yok. Annelik paranoya yaptı bende. Tüm gece uyuduğunda bile saat başı kalkıyom. Sabah oluyo, şimdi ben uyudum mu diyom...  yalnız değilsin güzel anne, sabret Rabbim dayanma gücü versin. Sana evladın başarılı, saygılı sevgili, musmutlu günlerini göstersin inşallah :) 

tarafından
Ne güzel yazmışsın canım valla bilemedim sıkıntısı ne ama galiba diş diye düşündüm  o uyumadan los ortamını vs kuruyorum su 2 gündür böyle yoksa hep uyurdu
+1 oy
(6,973 puan) tarafından
Gazdir o canim, ya da agzina bak bir sulanma filan var mi, dis cikmak uzereyse onunda agrisi olabilir. Masaj yap karnina sirtina gaz bence
tarafından
Kuzum gazı rahat çıkarıyor artık ama diş olabilir bu ara huysuz eli hep ağzında
0 oy
tarafından
Çocuk  huzursuzdur benimkide aksamlari  cok sıkıntı  cok zor uyuyo gazi oluyo ama benimki daha küçük  4 aylık  dis filan varmi yada gazmi var acaba sizinde
tarafından
Senin yavrun küçük Muş canım bizimki gazını çıkarıyor kendi
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Benimki de kalkıyo kız eööeye6ama derdi eööwk değil ağzında tutmak alışkanlık haline geldiği için. Bide diş çıkarıyo ha bire normal şeyler bunlar hepiöiz zombiyik :D 
tarafından
Benimki ağzını kitliyor mamayı verince emziği verince kapıyor
0 oy
tarafından
O dönemde bizde oyketdik cnm geçici bir süreç diş olabilir 18 aylık olduk İnan gecekeri 4 5 defa uyanıyor 
tarafından
Ya inşallah canım
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Bizimki de doğdu doğalı böyle canım dün gece sinirden ağladım artık uykusuzluktan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 656 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 661 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 622 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 379 göst.