0 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Komşularım yukarıdan aşağı su döküyor lar dökmeyin dedim diğer komşumun çocuğu olmuyordu diğer postumda var çocuk muhabbeti için eşimden dayak yedim diğer komşumunda kocası eşiyle kapıma vurmuş ilk evlendigimiz Bayramı'nda 2yillik evliyim bu arada kapıyı açıp bayramlasmisim karı Koca eşimi sormusumlar evde mi demişler evde deyip suratlarına kapıyı kapatmışim sözde o kadar iki yüzlülüler ki hepsi birbirinin arkasından atıp tutuyor bakıyorum dost olmuşlar hepsi birde bana nispet yapıyorlar ki evleri ne gidip toplasam 2yilda yarım saat oturmamisimdir eşim bana diyor sen kotusun Allah'a havale ediyorum hepsini yoldan geçen insanın dahi dedikodusunu yapan namusuna laf deyen insanlar bir laf varya tavşan daha küsmüş dağın haberi yok benimle konuşmuyor lar

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hiç bişey anlamadım yaa
tarafından
:) açıklayıcı yazmadım mi canım
tarafından
Kız çok karışık olmuş tek anladığım komşuların kötü kalpli galiba
tarafından
Aynen Allah'a havale ediyorum haksızlığa gelemiyorum cildrcm
-Reklam-
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Kaynana kaynata elti bitti.

Sıra komşularda.
Ne boş insnlar var ya.
Takılma boş ver
Evini taşı Kurtul
tarafından
Kendi evim canım onlarında Kendi evi yemin ederim ki o kadar zoruma gidiyor ki boş insanları takmak birde eşim diyor sen kötüsün cildrcm
0 oy
tarafından
Komşun değil kocanın yaptığı şey ayıp. Senin arkanda durmasi gerekir di
tarafından
Canim ztn kapıyı açmama için savunmuş ama dün bnmle tartışıyor bana diyor bak sen kötüsün komşular seninle konusmuyo bende dedim tanımadıkları insanların namusa laf diyip balkonlara çıkıp beygir gbi kisneyen insanlarimi savunuyosun bna dedim onların ağzın s**cym dedim birde bana vurdu
tarafından
Daha neler :( senin yerinde olsam uzun süre konuşmam
tarafından
Valla canım eşimde dahil komşularım çok fena Allahıma havale ediyorum benden ailemden çocuğumdan Uzak Allahım onları bildiği gibi yapsın
tarafından
Ne diyebilirim ki :(
tarafından
Daha komşularımin bir sürü yaptığı var iki yıllık evliyim evimden çıkmam ne benim kimseye bı lafım sözüm gitsin nede onların dedim dün gece benim şahidim yer gök Allah onlar benim içimi nasıl sizlattiysa onların da içi sizlasin
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Kocanda bi alemmis haa 
tarafından
Benim kocamda akıl olsa zaten bunlara fırsat vermezdi canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,736 soru

24,115,305 cevap

333,200 kullanıcı

...