0 oy
630 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızlar aranızda buna bağımlı olan var mı? Ben kaç yaşımdan beri yaptığımı hatırlamıyorum ve artık eklem yerlerim ağrımaya başladı. İş yaparken bileklerimde parmaklarımda inanılmaz ağrılar hissetmeye başladım. Durdurmayı denedim ama artık o kadar alışmışlar ki ufak hareketlerimde bile kendiliğinden çıtlıyor parmağım elim boynum ayağım vs. Buna nasıl engel olacam artık korkmaya başladım daha ciddi sorunlar oluşmasından. 

12 Cevaplar

0 oy
(934 puan) tarafından
Bende öyleydim canm ama çocuklar olduktan sonra ona bile vakit ayıramadgmdan unuttum cok şükr 

Darısı sana insallah :))
(1,169 puan) tarafından
Çocuğum oldu ama benim yine aklımda çıtlatıyorum özellikle boynum belim parmaklarım inşallah geçer ya :(
(934 puan) tarafından
Ay yok ben sadece parmaklarmı yapardm o kadar büyük takntm olmadı

Sende takıntı haline getirmemeye çaĺş aklna onu yapmak iatediğnde başka seyler getir
-Reklam-
0 oy
(30,142 puan) tarafından

Hiç huyum değildir yapmam

Nadir bazen kendi kendine citlar 

Bı doktora gozuk bence

(1,169 puan) tarafından
Ben nerden de alıştıysam çok zararlıymış bilseydim :/ ortopediye gideyim diyorum bende
(30,142 puan) tarafından
Evet git kesinlikle
0 oy
tarafından
 Valla kendımı bildim bileli parmak boyun bel çıtlatıom
(1,169 puan) tarafından
Bende aynıyım ama artık ağrıyor. Hamur yoğuruyorum bileğimde ağrı temizlik bezi sıkıyorum bileğimde ağrı
tarafından
Yaaa :(( inşallah vazgeçeriz ıkımzde
(1,169 puan) tarafından
İnşallah kireçleme falan olabiliyormuş allah korusun :/
0 oy
(5,056 puan) tarafından
Hiç yapmam kendi kendine bazen çıtlar o kadar doktora gözük istersen canım
(1,169 puan) tarafından
Öyle yapacam herhalde artık çok ağrı yapıyor
0 oy
tarafından
Kendim bilerek yapmam ama bacaklarımda ve ayak bileklerinde sürekli çıtlar. Nedenini bilmiyorum ama genetik olduğunu düşünüyorum. Annemde ve ablamdada var
(1,169 puan) tarafından
Ben yapmayım diyorum o kadar alışmış ki namazda oturuyorum ayak bileğim dizlerim çıt çıt başlıyor.
0 oy
tarafından
Benim de oyleydi. Sonra bigun isaret parmagim takili kaldi :D odum koptu :D simdi hala citlamaz. Niye oyle bilmiyorum tikali gibi bikdigin oynamiyor o eklem yeri cok garip bise. O gun bugundur cok kotu korkuyom yapmiyom. Bazen namazda kendiliginden oluyor o kadar
(1,169 puan) tarafından
Evet benimde bi kere ayağım öyle kalmıştı ben çıtlatmıyorum ama o kadar alışmış her hareketimde bi yerlerim çıtlıyor. Ben çıtlatmayınca ağrıyor yapınxa rahatlıyorum sanki ama acısı sonradan çıkıyor
tarafından
Iste benimde oyle oldu sonra resmen kitlendi
0 oy
tarafından
Eşim de böyle bide geliyo benim parmaklarımı kıtlatıyo ay hiç sevmem bide diyo elimi kıtlat aynen dediğin gibi bağımlılık yapıyo ama çok zararliyms
(1,169 puan) tarafından
Evet bağımlılık resmen
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Bende öyleyim ve çözüm bulursan haber et yıllardır boyun,parmak,bilek,ayak,sırt,köprücük ve hatta kasıklarımın ordaki kemikleri bile hep kıtlattıyorum ve doğumdan beri sırt ağrm var
(1,169 puan) tarafından
Vallahi beni anlatıyorsun sanki çıtlatmadığım bi yerim kalmadı ya her yerim
0 oy
tarafından
Postu okurken bile durmadan çıtlatıyorum :) çocukken başladı çook fena bağımlılık yaptı hatta eşimle kaç defa tartıştık yapma diyo bende unutup yapıyorum sürkeli. Çıtlatmasam ağrıyo. Bazen tutuyorum kendimi ama dalgınlıkla yine oluyo artık parmaklarımın çıtlayacak dermanı kalmıyor ama ben yine zorla sıkıyorum çıtlasın diye. İnşallah ilerde acısını çekmeyiz
(1,169 puan) tarafından
Evet bende aynı senin durumundayım. Yapmasam ağrıyor yapınca daha beter ağrıyor kafama takmaya başladım korkuyorum açıkçası ileride daha kötü bişey olur diye
tarafından
Valla babam yaşlanınca ellerin titrer derdi hep inşallah doğru değildir. Namazı bozup çıtlattığım bile oldu o derece kötü durum bendeki
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Bende yapıyorum günlük boyun parmak dirsek ayak bileklerini cıtlatiyorum artık uzun süre hareketsiz kalınca ayak bileğim yürürken çıt çıt diye sesler geliyor kireçlemeye başlıyor sanırım ortalık düzelince bende gidicem
0 oy
tarafından
Neredeyse 20 senedir yapıyorum bir ara çok abartı yapıyordum sıkılınca strese girince aynı sorun bendede var hatta eşim çok kızıyordu yapmayı bırak sana bilezik alayım hatta 10 tanede hak vereyim unutur yaparsan demişti havalar soğuk olunca ağrıyor 
0 oy
tarafından
Parmaklarını çıtlatıyorsun ya yaşlandıkça ellerde titreme yapıyormuş tehlikeli bişi aslında 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,938 soru

24,118,100 cevap

333,330 kullanıcı

...