0 oy
899 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
Arkadaşlar bana tavsiye verin nolur eşim içki içiyor.ne.yapmaliyim hangi duayı okumalıyım ki.içki içmeyi bıraksın lütfen boşanmak falan böyle şeyler dmeeyin

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
evlendiğinizde içmiyomuydu
(37 puan) tarafından
Evliyiz içiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah ah ne sıklıkta içiyor çok mu bağımlı bilmiyom ama bırakmıyorlar .ben doktora da götürdüm hocalara da gittim bitkiseller de denedim ama bırakmadı .canını sıkmak istemiyorum ama bırakır sanma eğer çok içiyorsa 
(37 puan) tarafından
Arada bir içiyor
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Alışmissa kendi istemsz ise birakmasi zor cnm benim tanıdığım bı abla eşi çip bile taktırdı deri altına gene yok gene yok Allah yardımcın olsun
(37 puan) tarafından
Bağımlı değil
(12,763 puan) tarafından
Konuş o zaman cnm rahatsız olduğunu günahını vs bahset içki içen veya kimle iciyo ise görüşmesi ni isteme
0 oy
tarafından
Ne desem içer cnm.icki içen insanlar dan uzak tut
(37 puan) tarafından
Bende oyle yapmayı düşünüyorum
tarafından
Çevre etkisi çok cnm içkide.
0 oy
tarafından
İnşaAllah en kısa zamanda bırakır :(
(37 puan) tarafından
Amin insalah
0 oy
(2,964 puan) tarafından
Gunah oldugunu bildigini halde içiyorsa biz ne desek boş malesef Allah islah etsin
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Cok günah oldugunu anlat sende iyicen araştir ne derse hepsine cevabın olsun ..

Allah yardimcin olsun  eşinde gözünü açsın
0 oy
(163,427 puan) tarafından
Alismissa cok zor yaa ama sen ustune gidip birak dersende inada bindirip daha cok icer ooff allah yardimcin olsun
(37 puan) tarafından
Napmaliym pki
(163,427 puan) tarafından
Icmedi gunler biraz biraz anlat zararli oldugunu
(37 puan) tarafından
Saolun insalah deneyecm
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Zaten kimse sana boşan diyemez arada iciyormus sanirim evde mi iciyor icince yanlis biseyler yapiyormu disarda mi takiliyor dayagi kumari falan var mi yada sosyal içici mi iyi degil tabi icmesi ama farklilik gosterir bunlar birakmasinda bagimliysa zor birakir yilda  1 2 ozel günlerde falansa kolay olur
(37 puan) tarafından
Dayak da atıyor kendinde dgl onun icin
0 oy
tarafından

Nasıl geldiyse öyle gider tedavi olmadıkça başka yöntem yok beşikten mezara misali ne yazıkki zift içesice eşşen südünü içsin 

0 oy
(140 puan) tarafından
İçiyor benim eşimde şimdi mutfakta. Hatta ben hazırladım içkisini. Ayda 2 3 defa oluyor bizde. Sıkıntı çıkarmam. 
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Benim eşimde haftasonları alıp içiyor iş stresinden bunaldığı için kendisini öyle rahatlatmak istiyor. Bana bi zararı yok, ne döver ne söver kendi halinde içer. O yüzden ses çıkarmam. Eşiniz de öyle kendini bozmuyosa ne sıkıntı var sizin için 
tarafından
Esinizin isi cok mu yorucu?
(2,011 puan) tarafından
Kafa olarak evet stresli bi işte çalışıyor. Ne farkederki biz 10 yıldır birlikteyiz bi kere bile kendini bozduğunu görmedim. Bu onun kendi zevki  abartmadığı sürece içebilir benim açımdan bi sıkıntı yok
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Ahh cnm kelin ilaci olsa basina sürer hergunnn ful daim iciyorr kizdimmmi ozaman sende sigarayi burak diyoo inan cumartesi pazar yasaklarinda bile alir arabaya koyar gider arabanin icinde zıkkim lanirr rabbim yardim etsinnn 
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Allah Hidayet versin sanada sabır versin inşallah 
0 oy
(864 puan) tarafından
Canım evinin rızkını içkiye veriyor mu

Hergün içiyor mu

Karı kız ayağı var mı

Sana değer veriyor mu

Bunlar yoksa arada içsin nolacak herkesin günahı kendine 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Onun içmeyecem demesi  önemli canım.  Sen ne yapsan da boş.  Ama ona bunun günah olduğunu falan güzel dille anlatsan falan işe yarar mı? 
0 oy
(1,896 puan) tarafından
İçki bıraktırma ilaçları var eczaneye sor en uygun hangisiyse al gizlice yemeklerine kat zamanla bırakır 
0 oy
(65 puan) tarafından
Sen daha çok iç dağıt saçmala bence vazgeçer.
0 oy
tarafından
Yasin cok kucuk umarim cok yipranmazsin o da duzelir
0 oy
(30,118 puan) tarafından

Rabbim yardımcın  olsun

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,096 göst.
10 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 832 göst.
5 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,275 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 654 göst.
26 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miraysf06 (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,111 soru

24,094,187 cevap