0 oy
852 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Daha oncede cok post actim annem anneannem bizde kaliyor diye anneannem gitti evine bir hafta sinra ariyo esimi beni alabilirmisin diye esimde tamam demis ama alamaz yasak var isten cikiyo yasak basliyo hemde yasli zaten. Neyse anneme dedim neden bende kaliyo 4 cocugu 6 torunu var diye oda ben boyle deyince sinirleniyo sen boyle yapinca sinir oluyorum hicmi hakki yok sende sana bakti diyo diger torunlarinada bakmis neden ben yani esimle bir bas basa kalamiyoruz yilbasinda tatilde esimle basbasa olmak istiyorum annemde cephe aliyo iyice bana kendi evinede goturmuyo rutubet var diye anneannem hadi gelsede sussa neyse herseye karisiyo birşey begenmiyo benle ugrasip duruyo senden adam olmaz felan diyo madem benden adam olmaz gelme yanii vallaha sinir oldum nasil kurtulcam bilmiyorum ben simdi hayirsiz evlatnitim aylardir bende kaliyo birgun gelmesin deyince suclu oldum dugun oldu abartmiyorum ertesi gun geldi anneannem bizde kalmaya 

19 Cevaplar

+6 oy
(934 puan) tarafından

Valla sizi pek anLamyrm tuhaf bir ailesiniz 

Biriniz istemiyor 

Öbürünüz inatla gelip kaLıyor 

Hakkınzda hayrLısı inşallah

Tek masum kocan heraLde ☺ :))
-Reklam-
+2 oy
(1,325 puan) tarafından
Esine allah peygamber sabri vermis canim. Bnce tlfn lari da acma. Esinde almaya gtmesin

Hatirliyorum postunu para harcamamamk ici. Geliuo demistn. . bnce en iyisi mesafe koyman. Bu kadarda olmaz.
+1 oy
(2,265 puan) tarafından
Gelsin kalsin da sürekli de olmaz ki canım. Annende hata benim annem izin vermezdi bende kalmasına. Çok yanlis
+1 oy
(14,198 puan) tarafından
Bence burda hatalı annen ama onunda işine geliyor olabilir sende kalmak 
+1 oy
tarafından

Seni bilmem ama anneannem büyüttü beni sayılır o yüzdende başımın tacı her daim dayımlar sahip çıkmasa bile o benim gözbebeğim onu kimseye muhtaç etmem elimden geldiğince hakkında hayırlısı olsun inşallah 

0 oy
tarafından

Saugi cok önemli...

Kendimi senin uerine koyuyorum eger hakki varsa bende bende bakarim hakki olmasa dahi1 ay 2 ay bisey olmaz ama omur boyu bakmam hele erkek evladi varsa her yasliyada bakilmiyir cunku asla memnun edemessin onlari eski kafa olduğu için 
Esinede masallah cok saugili bi adammis
0 oy
(904 puan) tarafından
canim benim bak anneannen   ne isi var sizde  gercekten yani  daha senin annen var baska cocuklarida varmis niye sana geliyor kimsesi olmasa anlarim insan yine bakar ama sen niye kendine  dert ediniyorsun .. ayrica senin esinde melekmis ki ses etmiyor yani ... oldu kactir postuna denk geliyorum inan annemlerle ayni apartmandayiz inan  esim evdeyken bi kere gelip kapiyi dahi calmamislardir ya    evde olmasada pek gelmiyorlar anca biz gidiyoruz .  bi usul adap vardir .. 
0 oy
tarafından
Bnm eşimin babanesi gibi olmus. Onu da kimse istemiyo ne torunlari ne çocuklari oda senin ananen gibi her seye karısır. Dedikodu yapar iftira atar 90 yaşında kadın. Hacı olacak bide. Bence çocuklari bakmali torunlardan önce. 
0 oy
(11,513 puan) tarafından
Benim kocam asla kabul etmezdi 

Ben kendimde açık açık derdim bana mı kaldı çocukları baksın derdim bizde eşimin anneanesini bana bırakmaya kalktılar kanser hastasıydı 8 çocuğu vardı 5 tanesi memur 3 ü ev hanımı hepside halı vakti iyiydi bense 10 kişiyle birlik oturyorum 25 yaşında 1 çocuk annesiydim önce kabul ettim babam delirimce aklımı başıma aldım açık açık olmaz dedim 
0 oy
tarafından
Senden önce annen var gidip annemle kalsın evlatları torunları varken madem sirayla kalsın neden hep sende yani bide seni begenmiyormus niye inatla esin getiriyorki sizde aramayin gel diye hem şöyle birşey var 40 yıl sırtında tasirsin tadidi demezler 1 gün sırtından indir senden kötüsü olmaz 
0 oy
(418 puan) tarafından
Alma kesinlikle mesafe koy hayır tek sen olsan anlarım ama bir sürü çocuğu torunu var senin başına atıyorlar 
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Ordan tasinmak dan  tek çözüm uzağa taşının araba da satın gelip gidecek bı sen olmaskn 
0 oy
(163,421 puan) tarafından
Enistenin allah yardimcisi olsun
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Beni ananem buyuttu Allah rahmet eylesin. Ayrı şehirlerde oturuyorduk anneme geldi de ısrar ettik bir gece kal bizde diye rahmetlik olmaz kalamam siz genc siniz demişti
0 oy
tarafından
Tuhaf. Yanı neden sende kalıyor.  Erkek torunu olsa evet ama belki eşin istemicek. Eşinin annesi annenannesi olsaydı nasılda sorun çıkarırdi annen. Ama kendilerine gelince ne var yani bak diyor 
0 oy
(426 puan) tarafından
Valla canım senin postlarını ağzım açık okuyorum annenle ilişkin çok tuhaf ben olsam artık bi yerde yeter derdim senin de bir ailen var ilgilenmen gereken bir kocan var çok yanlış yapıyorlar eşin nasıl kabul ediyor maşallah ona da ama bence sen zaten kötü biliyorlar seni iyice kötü ol artık istemiyorum de
tarafından
Yani iyi oldum kiymetim bilinmedi artik kotu olucam herturlu kotuyum zaten
0 oy
(83 puan) tarafından
Evlat varken torunda kalmak ne kadar garip yani evladına sığmıyor gelip toruna mı sığıyor. Anneannen de cidden yüzsüz. Hani kızının kocası olur oğlunun eşi olur onlar bir nebze yakındır ama torunun kocası el netice. El oğlu. Çeker mi kahrını. Eşin yine merhametli imiş. Annenin bunu söylemesi çok saçma. Hani kimsesi olmaz mecbur kalırsın o ayrı. Ay nasıl bir şey ben şaştım kaldım. Kötü ol nolacak ki yani ne olabilir ki en fazla. 1 hafta başın agrır sonrası büyük rahatlık. 
0 oy
tarafından
Korona olduk söyleyin 
0 oy
tarafından
Eşin almaya gitmesin küsen de küssün yani eşin belki de istemiyor gelmesini sırf saygısızlık etmemek için mecburen tamam diyor adam da ister akşam eve gelince kafa dinlesin çok saçma annen den başka evladı yokmu onlarla kalsn 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 850 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 407 göst.
12 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 663 göst.
29 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,880 soru

24,091,501 cevap