0 oy
1,477 göst.
Diğer kategorisinde (725 puan) tarafından

Konu açıldı isim buldunuz mu evet dedim Avzem olacak dedim aaa cinsiyeti kız mı? Evet dedim sizin ki ler pek hoşnut değil birçok saçma sapan şey duyuyorum ama umurumda değil dedim. Maalesef dedi babam hiç sevmiyor öğrense hiç mutlu olmaz bizi de hiç aramaz sevmez pek dedi o an içimden dua et baban dedim yoksa ne diyeceğimi bilirdim dedim.. Nasıl bir dünya bu böyle, nasıl bir devir evladın ayrımı mı olur :angry:ben günlerimi sayıyorum hayırlısı ile kucağıma alayım diyorum millet in tek düşündüğü cinsiyet 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hic muattap olma hatta ben olsam inadina kizim olacak derdim onlerinde 
(725 puan) tarafından
Diyorum zaten.. Eltim sevinmiş başta onun erkek var ya tek olacak diye bayram ediyor
tarafından
Etsin onemli olan hayirli evlat olmasi
(725 puan) tarafından
Kesinlikle tek duam hayırlı ve sağlıklı olması
-Reklam-
0 oy
(177 puan) tarafından
Hangi cagdayiz ama hala cinsiyet meselesiyle ugrasiyoruz allah insanlara akil fikir versin bir tırnağını yaratmaya gucleri varmis gibi cinsiyet begenmiyorlar
(725 puan) tarafından
Amin Rabbim beni bunların içinden uzak tutsun :(
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Sanki erkek olunca altın madalya takacaklar .Seni el üstünde tutacaklar .benimkiler  de erkekçiydi  ama rabbim kız evlat nasip etti bize çok şükür  .bir kere ağızlarının payını verdim bir daha kız erkek ayrımı yapmadılar lafını bile açmadılar. Çok  yanlış bir düşünce bu ya eskiler nasıl bir kafa yaşıyor anlamıyorum cidden:ermm:

(725 puan) tarafından
Keşke bende cevap versem birgün.. Kaynanam daha cinsiyeti belli olmadan bebeğim e erkek kıyafetler i almiş bunu da yeni öğrendim
0 oy
tarafından

kendi oglu olmusta ne olmus yanindami her dakika bu erkek evlat diye ölenlere Allah bildigi gibi yapsin hayirsiz olup erkek olacagina hayirli olsun 10 kizim olsun hic biseye degismem <3

(725 puan) tarafından
Kızı oğluyla uğraşınca sen yapma der küçücük çocuğa sen kızsın o erkek. Birgün kayınpederim deyiz küçücük kız oturmuş bacaklarını açmiş baktım çocuğuna bağırıyor kız gibi otur. Sonra erkek gibi konuşma, abine karışma o erkek sen kızsın demez mi şokkk oldum yazık dedim içimden nasıl insanların içine düşmüşüm
0 oy
(115 puan) tarafından
Ayy siz de eşinle simdi yataklara dusersiniz üzüntüden. neymis babasi sevinmezmiş de aramazmış da. sanki onlari sevindirmek için cocuk yapiyorsun sevinmesin aramasin. kendilerini ne zannediyorlar böyle geri kafali cahiller. Bebeklerin sipariş verildiğini mi düşünüyorlar acaba. Kadinlar olmadan nasil cocuk yapacaklar acaba bu cahiller. Yazık günahsız çocuğuna onu hak etmeyen bir halası ve dedesi olacak.malesef
(725 puan) tarafından
Bu aile yi tanıdığıma öyle pişman um ki. Şükür eşimden yana bir sorunumuz yok.. Dediğin gibi aramasın kimse sevmesin, sormasın beni. Kimseye minnet im yok şükür
0 oy
(779 puan) tarafından

Canım sen kızınla eşinle mutlu ol da gerisi boş malesef bizim kürtlerde bu durum biraz fazla yaşanıyor ama önemli olan kızının sağlığı <3 rabbim size bağışlasın ismini çok beğendim ama bayıldım ❤️❤️

tarafından
Leylaaaaaaa yakaladım valla seni nasılsın canoo  güzel kızın iyi durumda mi ınşallah ? ♡
(725 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️ şükür mutluyuz :) daha ne isterim Rabbim den

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 462 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 822 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sukufe (8,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
13 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yesilli (72 puan) tarafından soruldu