0 oy
933 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hayırlı akşamlar herkese bunu Instagram'da gördüm çok hoşuma gitti hiç böyle bir hatıra yaptıran var mı acaba

ister kolye ister yüzük bebeğinizin göbek bağını saçı ayak izini doğum saatini saçlar ile dizayn ediliyomuş çok dikkatimi çekti çok güzel bir şey dimi

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,474 puan) tarafından
Süt ve saçtan kolye yaptırdım ama süt yeşerdi bozuldu mu anlamadım bi tonda para vermiştim memnun kalmadım...
tarafından
Aaa üzüldüm :(( peki gönderme işlemi nasıl oluyo paket mi yapıp satıcıya yolluyosunuz herhangi bir şey olmuyo mu ben yeni gördüm çok ilginx
tarafından
Aaa üzüldüm :(( peki gönderme işlemi nasıl oluyo paket mi yapıp satıcıya yolluyosunuz herhangi bir şey olmuyo mu ben yeni gördüm çok ilginç
(2,474 puan) tarafından
Aynen öyle o sana bilgilerini veriyor sen gönderiyorsun bi hevesle gönderdim ama süt benim sütüm mü saç benim bebeğimin saçımı bi garantisi yok. Kendin kes sakla bence yada çerçeve tarzı bişey falan yap bide süt bozuluyor.. zaten dışarda 3 saat kalıyor e kargoya verince zaten 1 3 iş günü sürüyor bozulması normal
tarafından
Doğru cidden en mantıklısı kendin yapıp çerçeve yaptırır daha sağlıklı hem en azından kendi yaptığım der insan böyle endişe duyuyo insan da ama olsun en azından hatıra saklarsin canım büyüdükten sonra verirsin :))
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından
Geçen farklı bi modelini gördüm çift taraflı bi tarafında bebegin fotoğrafı var diğer tarafında anne sütü ve saçıyla ismi yazılı sordum 300 lira dediler ama guvenipte bebegimin saçını gönderemedim pimpirikliyim sanırım bu konuda ama benimde çok hoşuma gidiyo
tarafından
Gerçekten miii yahuu altı üstü bı kolye neden bu kadar pahalıdır ki bende bı kaç gündür tesadüf önüme çıkıyor çok farklı da modelleri var gerçi baktım yorumlar da 150-250 civarında bunlar da bende olsam yollayamam herhalde :)))
(253 puan) tarafından
Parayı bi şekilde ayarlardım da sac telini göndermek içime sinmedi valla kaldı o yüzden:)
(12,763 puan) tarafından
Ben yaptırdım kızımın kalan saç teline kadar geri gönderdiler cnm
(253 puan) tarafından
Ne biliyim ya fazla takıntılıyım sanırım bu konuda güvenemiyorum bi türlü
tarafından
Belki de en mantıklısı kendin yapıp hem kendinin yapması daha güzel olur bence tabii ben bu konuda biraz beceremedim :))) elim yatkın degildir
(12,763 puan) tarafından
Yok cnm yaptırdığım yer de hatta sordular öyle asla oy bı şey yapmam dedi kadın çok tatlı idi hani saçı gondermese belki derdim de kalan saç geri gonderdiler bile
(12,763 puan) tarafından
Anne sütü işlem goruyo kurutmak vs lazim o biraz zor ama normal beyaz şeffaf şekilde yapmak kolay malzemeleri alıp ben araştırmıştım baya hatta tesbih de yapıyorlar çok güzel oluyo
tarafından
Evet onu gördüm çok farklı modeller işte çocuğun büyüyene kadar saklıcan büyüdükten sonra da verirsin ne kadar anlamlı :)
0 oy
tarafından
Bende istiyorum kızımın saçı yok denecek kadar az onun saçı olana.kadarda sütüm kalmaz heralde 
tarafından
Olsun canım ya sağlığı yerinde olsun da çıkar inşaallah büyüyünce geç uzayabilir belki de çok farklı değişik modelleri de varmış bak bir ark
Da saç ve sütten yaptırmış ama sararma oldu bozuldu mu bilmiyorum diyo
tarafından
Aynen öyle onun saçları benim yanımda zaten Rabbim yoklugunu göstermesin
tarafından
Amiiinn canım
(12,763 puan) tarafından
Sıkıntı olmuyo sütün var iken sağ dolaba at bozulsa da sorun olmuyor yapıyorlar cnm zaten kargo da gidene kadar bozulur yani kaç güne gidiyo sen varken sağ 20 30 CC sakla kızın saçı uzadiginda yaptır
0 oy
(12,763 puan) tarafından

Ben yaptırdım bı tarafında aile fotosu diğer taraf kızımın saçı ile  baş harfi ve anne sütü nden yaptirdim  bak bu cnm 

image

tarafından
Ne kadar güzell olmuştur anını hatıra kalsın ilerde büyüyünce verirsin :) peki süt bozulmadı mi bir ark. yazmıştı
(12,763 puan) tarafından
Yok bozulmadi cnm şimdi çektim bunu sana atayım diye sararma hafif olması normal süt yağlı old için diye içinde not vs var güneşe maruz kalmayacak suya vs ben 1 kere taktım duruyo biraz da kıyamıyorum
tarafından
Yaa gerçekten çok ama çok tatlıı cidden insan takmaya bile kıyamaz maşallah çok beğendim ilerde çocuğum olursa şayet bende düşünebilirim tabii o zamana kadar farklı bir şey çıkmazsa :))
0 oy
tarafından
Ay çok güzeller ya bayıldım 
tarafından
Bende çok beğendim gerçekten ne değişik modeller yapıyorlar :)
tarafından
Çok güzeller ama malzemesi falan çok pahalı baya pahalıya mal oluyor ")) yoksa bizde çok heves etmiştim alalım kendi istediğimiz gibi yapalım çeşit çeşit dedik de kalıbı 75 tl sadece bir tanesi epoksi nin litresi 100 tl den başlıyor en kötüsü diğer kolye aparatları zinciri falan filan baya pahalıya geliyor
0 oy
(4,100 puan) tarafından

Bende görmüştm bnu ama ne blim gereksz geldi açıkcası bna . 

Ben onn yerine kendim çerçeve yapmyı düşndüm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ayzasl (4,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
17 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,884 soru

24,091,595 cevap

331,774 kullanıcı

...